hahahhaha ili mozda ovo do njih dode pa se pokrenu i educiraju i druge babice
Evo da se i ja prikLjučim temi..
A što je s vjetrovima priLikom poroda..? jeste li imale iskustva s tim..?
Misliš prđenjem, s oproštenjem? Pa ak ideš na klistir, ne ostane ti baš puno ičega u crijevima a ponajmanje zraka, ali brijem da nema što te babice nisu vidjele/čule/nanjušile prilikom poroda. Porod nije lijep. Porod kao porod je prljav i zmazan i pun vode i svačega. Mislim da ćeš u trenutku izgona najmanje razmišljati o tome da li si "pustila vjetar" ili nisi, već da li je beba ok i kad će već konačno izletiti van.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Treba mi savjet nekoga tko je rodio, jer je meni sada prvi put...
Muči me to što je beba prije 3 tjedna imala 3kg kad smo zadnji put radili uzv, uz to dr je rekao da pupčane vrpce ima posvuda što znači da je zapetljan u njoj. To nije napisao na povijesti bolesti, a uzv kasnije na kontrolama nisu radili. Termin mi je bio jučer i još nema nikakvih naznaka da bi uskoro mogla u rađaonu, ali nikad ne znam kad me može uhvatiti.
Brine me ta pupčana vrpca i težina bebe jer sam jako sitna, a ne znam koliko beba naraste za 3 tjedna. Trbuh mi je isto mali i mišek uopće nema mjesta. Bojim se da ne dođe do komplikacija za vrijeme poroda, da forsiraju vaginalni porod umjesto da naprave carski, a on je zapetljan s tom pupčanom vrpcom. Šta da napravim sada? Kontrola je za tjedan dana, pa sam mislila ako ne rodim do tada tražiti da naprave uzv pa neka se vidi.
Ne znam jel me to sad hvata panika jer trebam roditi, pa se bezveze brinem ili je to ipak bitno provjeriti. Slobodno me "našpotajte" (ne mogu se sjetiti druge riječi) :) ako pričam gluposti, ali eto, prvi mi je put pa sam sva na iglama!
Unaprijed hvala!
Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!
Ja bi ti savjetovala da definitivno provjeros...al i ja do sad nisam radala pa nemam iskustva...al nekako mi se cini da ces ti biti mirnija a to bi ti trebalo olaksat porod bar malo
ja isto nisam rodila, ali svakako bi na tvom mjestu provjerila, ako nista onda zbog vlastitog mira
Sortiraj odgovore
Najstariji