Vaši savjeti za prvi porod

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bjap
    16. Svibanj 2014. 15:23

Kad sam bila ležala na ginekologiji žene koje su išle na operaciju i same se brijale svejedno su morale na pregled kod sestre i kod svake je bilo nešto za ".popraviti". E sad, ne znam jel tako i u rodilištu. 

Klistir je po meni bitan. Bolje da to napravim da se ne uenredim po stolu, i još pokupim infekciju, i to ne daj Bože onda kad mi naprave epiziotomiju. Zobg epiziotomije i šivanja je i dobra depilacija bitna.

• kukukaka
    16. Svibanj 2014. 15:51

Mene je muž depilirao još kad sam išla i na preglede kad već nisam mogla sama od trbuha, a tako i pred porod, ali svakako su još i u bolnici depilirali jer oni rade britvom pa bude skroz glatko. 
    A klistir je dosta bitan, nije ugodan, ali ni sam porod nije ugodan pa se preživi, tako i to.

piper
    17. Svibanj 2014. 06:36

Klistir ste radile same doma? Negdje sam procitala da ima za kupit u ljekarni i da se moze doma napravit pa sam si mislila to sama odradit

• kukukaka
    17. Svibanj 2014. 07:31

Meni su u bolnici radili, ali veći dio sam obavila kod kuće. Ne znam zašto jer sam cijelu trudnoću imala problema s probavom, ali taj dan došlo čišćenje samo od sebe.

missha
    17. Svibanj 2014. 07:47

Mene nisu ni  klistirili ni brijali ni jednom :D Brijala sam se par dana prije poroda kad sam išla na pregled i rekao je doktor da nije potrebno. Klistirili me nisu prvi put jer su rekli da bi previše potakli porod a bila je gužva, pa ono. Nije ni bio potreban jer kako je netko već rekao, priroda je doma obavila svoje :D A drugi put me nisu ni stigli jer sam rodila u roku od pol sata od kad sam došla u bolnicu :D

missha
    17. Svibanj 2014. 07:51

I još plus, s prvim porodom sam krenula u bolnicu sa trudovima u razmaku od 4 min, to je bilo u 2 u jutro, a rodila sam u 6 i 15 :D Tak da imate vremena, bez brige. Recite mužu da ne paničari dok vozi jer ih bude opičila trema više nego vas ;)

bjap
    19. Svibanj 2014. 12:06

Hahaha, to ti vjerujem. Meni je moj rekao da ima tremu, a ja uglavnom mrtva ladna!

piper
    19. Svibanj 2014. 13:45

Ja imam filing da će kod nas biti ko u filmu kad muž krene sam a ženu ostavi pred zgradom i onda se na pol puta sjeti da je i ona trebala s njom biti

MarijaŠ
    19. Svibanj 2014. 16:58

Moj kao glumi coolera, i smiruje mene, kao ma možemo mi to, pa to je sretan događaj, nećemo paničariti, pripremit ćemo (ćeš) sve na vrijeme... I imam osjećaj kad to izgovara da više umiruje sebe... Hihihihi... Mislim da će se uspaničariti do neba. Budemo vidjele. 

Krešimir 19.08.2014. <3

Iskrica1347
    20. Svibanj 2014. 09:01

Svi se oni uspaničare. Ja sam svog tjerala da jede ručak prije nego što smo otišli u bolnicu, jer sam rekla da nemrem još i njega tam trpiti dok se moram koncentrirati na porod - malo je "težak" kad je gladan.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.