Doručkovala sam u pola 7 neki komadić kruha s namazom, u 8h naručena u bolnicu, a rodila sam u 21h. Cijeli dan nisam ništa jela i rekla sam sestri, ali mi je rekla da mi ne smije dati jesti pa su mi dali infuziju i bilo mi je bolje. Povraćala sam dva puta u toku poroda, ali ne od hrane jer sam bila skroz prazna. Dok sam šetala, pila sam vode, a kasnije mi je malo sestra dala. Kad sam rodila, muž mi je donio hamburger pa sam malo došla do sebe. Preživjela sam, a inače kad sam gladna, svi bježe od mene.
znaci tak svejedno jedes li ili ne kad opet mozes povratit ,, ah onda ko ce ga znat
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
normalno jedi jer trudovi mogu potrajat i 24 sata tak da ono. U bolnicu ideš ako ti pukne vodenjak ili kad su trudovi između 10 i 5 min, osim ak ideš na epiduralnu. Jedite i pijte jer tko zna kad buš idući put kaj stavila u usta
a posto cu ja dugo biti doma i cekati mali razmak (bolnica mi je blizu) mislila sam se otusirati da ubrzam stvar no ne znam hocu li onda znati ako mi pukne vodenjak za vrijeme tusiranja?
A, gle sve ti to ovisi o situaciji u kojoj ćeš se naći tik pred kraj, nemoguće je sve isplanirati, ja osobno koja sam bila u bolnici zadnjih mj. dana tuširala sam se svako večer u nadi da ostanem čista kad krene. A drugo jutro je dok. rekla idemo i vjeruj mi više nije bilo vremena nizašto.
Ako ćeš biti doma, mislim da ćeš sve tu stići, prvorotkinje rađaju i po dva dana tako da ide to polako, neće odmah trudovi doći na 5 min pa ćeš morati juriti.
Mislim da ćeš puknuće vodenjaka prepoznat, ja osobno sam se tuširala kad mi je ispao sluzni čep i odmah sam skužila o čemu je riječ.
ufff sve to sad zvuci strasno jer je tesko ostati doma i bit siguran da je sve ok (prvorotkama) ali odlucila sam tako i ne idem u bolnicu dok stvarno ne bude vrijeme za to
mene nije jer se bojim o tome i razmisljati uopce. nadam se da cu ostati takva skroz do poroda jer sam se super uvjerila u to da me nije ni malo strah
Sortiraj odgovore
Najstariji