Vaši savjeti za prvi porod

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    27. Svibanj 2014. 14:55

Jesti se ne bi smjelo  - u slučaju da vas iz bilo kojeg razloga trebaju otfurati na carski rez (nadajmo se da ne, jel). Ali piti je meni muž davao (bar poskrivečki).

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

piper
    27. Svibanj 2014. 15:06

Ja si budem stavila u torbu bar neke keksiće i vodu...bolje da imam neg da umirem tam od gladi i žeđi...a već vidim da ću bit gladna ak ne prije onda definitivno poslije poroda

bjap
    27. Svibanj 2014. 15:10

Rekla nam babica da ne spremamo krekere jer su prazni i nisu hranjivi, da je dobro uzeti lješnjake jer su masni i zbog toga dobri za mlijeko. Ali, da je najbolja opcija da nam se da najveća Milka s lješnjacima, jer smo ju definitivno zaslužile.  Ja bih tu dodala i hamburger. 

piper
    27. Svibanj 2014. 15:15

onda ću definitivno stavit posudicu s lješnjacima...ionak imam domaće i volim ih papati

missha
    27. Svibanj 2014. 15:33

Na sv. duhu smiješ piti :) Ja sam prvi put donjela svoju flašicu s vodom koju mi je babica izvadila iz torbe i dala, a drugi put sam ih molila da mi natoče u čašu i ona je cijelo vrijeme bila samnom :) Orašasto nebi smjele zbog mogućih alergija, a oni su veliki alergeni :O Ja sam na teži način to s svojom bebom prošla.... Tak da integralni keksići su čist ok :)

bjap
    27. Svibanj 2014. 17:43

Uh, sad ti znaj....hvala na savjetu. Al zašto je onda to rekla? I isto tako je rekla da na porodu cuclamo naranču ili gazu s vodom da ne presuše usta, a prije sam slušala od mama da agrume ne bi trebalo korisitti pri dojenju. Ili je to samo neznatna količina...

27. Svibanj 2014. 17:44

Ja isto ne bih bas savjetovala orasaste plodove, missha dobro kaze, oni su jako veliki alergen, a imajte na umu da odmah poslije trebate dojiti dijete, pa bolje ne. Vodu si uzmite, mozda ce vam dati. Ja sam ju imala, ali kazem nisu mi dali piti, MM mi je davao po skrivecki.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

antonio
    27. Svibanj 2014. 17:59

Ja neznam nama isto nisu dali nista ni pit a jos manje jest,ja sam usla u radaonu u 6 ujutro i rodila sam u 17 i 45 a svo vrjeme sam bila i bez pit i bez jest pravi badnjak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.