Evo ja sam nova na ovom forumu,zapravo cijelu trudnoću sam redovito čitala forum ali nisam imala hrabrosti priključiti se Htjela bih podijeliti svoje iskustvo poroda i možda na taj način nekome otvoriti nove mogućnosti ili bar da razmisli o tom. Ja sam rodila u dubrovačkoj bolnici na stolčiću i zaista preporučam svima takav način poroda. Nemam s čime usprediti jer mi je ovo prvo dijete ali porod je protekao brzo, cijele trudove sam prešetala, i sami porod sam jedno vrijeme stala na nogama...Vjerujem da ću i drugo diete poroditi na isti način. I svakako disati kao što uče na tečaju jer je meni konkretno to zaista pomoglo!
dobrodosla
draga moja, mnoge od nas zele na stolcic samo je pitanje kojoj ce to biti omoguceno no u svakom slucaju znam da ga zelim, iako nisam nikad rodila ali jednostavno ZNAM da bi na stolcicu bilo neopisivo lakse
i ja sam sve više pristalica tog stolčića...toliko ste ga sve nahvalile da se pitam jesam ja luda ili kaj...zašto si nebi malo olakšala ako mogu...znam da to neće omogućit bezbolan porod al ak je lakše zašto ne
ma problem je u tome sto je u mojoj bolnici samo jedna babica educirana za takav porod i ako ne potrefis njenu smjenu, nema nista od stolcica
lilica onda znas sto ti je ciniti...odi roditi kad ce ona raditi...
mikujka dobro nam dosla..
Laura 21.08.2014 :-*
Baš tako Lilica! Odeš roditi kad je ta babica u smjeni. Namjestiš si tako trudove i bok!
milujka, dobro došla, i hvala na podijeljenom iskustvu!
Krešimir 19.08.2014. <3
eee pa da stvarno hehe, kak se tog nisam sjetila fino si rastegnem trudove dok gospoda ne dode na posao
Je, sve bumo onda otišle baš kad radi ta babica (još samo da saznamo kak se zove) i onda bu se nas 10 guralo na redu za stolček na kraju hahahahahahahahaha
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji