Vaši savjeti za prvi porod

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    piper
    20. Svibanj 2014. 09:12

Iskrica1347 to ti je dobar savjet...i ja bi mog trebala natjerat da se dobro najede prije neg krenemo jer je i on "malo težak" i bojim se da nebi dobro završilo ak odemo a on gladan

Iskrica1347
    20. Svibanj 2014. 10:42

Prvo klopa, onda bolnica.  Pogotovo ak je prvo dijete - ima vremena za doć do bolnice, nek bar burek pojede.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

krafnica
    20. Svibanj 2014. 11:15

Ja imam srece sta je moj muz hladan ko spricer.nikad u zivotu ga nisam vidjela u panici....u mojem slucaju cu ja panicarit, a on mislit na sve kaj treba...

Lilica
    20. Svibanj 2014. 12:15

mene moj vec sad ispituje kako to pocne, koliko traje, koliko on ima vremena da dode... i jos svakakva neka pitanja koja me sram i ponovit  uglavnom vec je sad panican i vec ga vidim kad mu kazem da je pocelo, jos ak bude na poslu, ajme. nadam se da nece jer ima puno za voziti a nece mu biti lako. ali ako treba na silu cu mu natrpati hranu u usta prije nego krenemo. i ovak bez hrane ne funkcionira, jos u radaoni gladan.. ajme 

Tina0208
    20. Svibanj 2014. 12:18

sreca pa moj muz nije tako osjetljiv na glad.... jede doslovce malo ko vrabac,a i dosta rijetko tako da ja najvjerojatnije necu imat slicnih problema...

Laura 21.08.2014 :-*

Lilica
    20. Svibanj 2014. 12:21

imas srece, jer mislim da su glad, panika i uzbudenje najgora kombinacija 

Tina0208
    20. Svibanj 2014. 12:36

pa zar mislite da ce vam muzevi moci misliti na jelo u tom posebnom trenutku??

Laura 21.08.2014 :-*

Lilica
    20. Svibanj 2014. 12:37

da, tak i meni.. makar nisam sigurna ni da ce u radaoni biti sav svoj   mislim ja ga pripremam vec polako na sve to, pokazujem mu snimke poroda, ispitujem ga jel nastrebao sve sto treba reci kao moj glasnogovornik ako ja ne budem u stanju, i opcenito dosta o tome pricamo no ipak mislim da ce emocije napraviti svoje i da na kraju nece znati ni kako se on zove, a kamoli nesto drugo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.