Vaši savjeti za prvi porod

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    16. Svibanj 2014. 12:50

da da to sam si vec skinula na mob hehe, bolje sad nego da si tad skidam aplikaciju 
    cek nakon sto se smanje na 5 minuta razmaka jos sat i pol cekam doma??

bjap
    16. Svibanj 2014. 12:55

Tak su nama rekli, da sat i pol trebaju tako trajati. Dobro, neki će doći za 4min, neki za 7min, ali u prosjeku 5 min. Mene to malo strah i predugo mi se čini, strah me da na putu ne rodim.  Mislim da će me muž i svekrva teleportirat u bolnicu s prvim trudovima. Tako smo moju šogoricu htjeli, ali ona je otišla nakon 4-5 sati trudova i rodila za sat i pol. E sad, ne znam koji joj je bio razmak, samo znam da je hodala, hodala i hodala, pa uz/niz stepenice tisuću puta 

Lilica
    16. Svibanj 2014. 13:02

e tak cu i ja, fino kad pocnu ak je muz na poslu pozovem ga i onda idem u setnju po stubistu 

bjap
    16. Svibanj 2014. 13:11

Pa da. Usput i kuću pospremiš!  Ali tko će se brate izdepilirat, ja se već sada s tim patim  

piper
    16. Svibanj 2014. 13:17

Ja sam razmišljala da dam mužu da me izdepilira...znam da zvuči čudno al nisam baš sigurna da ću sama moć a neželim da me oni tam depiliraju...mene brine i velika nužda...inače imam zatvor pa ak me taman stisne u terminu imam filing da se budem raspuknula a znam da je potrebno isprazniti se prije poroda

Lilica
    16. Svibanj 2014. 13:29

i ja cu definitivno svom muzu to prepustiti, vec je sve dogovoreno 

MarijaŠ
    16. Svibanj 2014. 14:01

Ja sam isto sa svojim već dogovorila... Lakše mi je nekako dati njemu, nego tamo u bolnici...

Krešimir 19.08.2014. <3

Iskrica1347
    16. Svibanj 2014. 14:09

KAj se tiče trajanja trudova - ovak je bilo meni sa 1. curkom - u 8 ujutro su počeli pravi trudovi na 15 min. Oko 16:00 su bili na 7 min. Dakle to traje dosta dugo. Da sam tih 8 sati bila u bolnici prošvikala bih. Inače došla sam u bolnicu oko pol 6 jer sam čekala muža da dođe sa posla i da pojede neš prije nego idemo - tad sam bila na 6 min. Na stol sam legla oko 20:30 bila sam 8 cm i na 1 min. Rodila sam u 1 ujutro idući dan (ali sam bila zakočena jedno 4 sata na 9 cm).
    Što se tiče depilacije - ja sam išla na vosak par dana prije, a onda me je muž još malo popravio doma dan prije.
    Što se tiče klistira (tu sam bila na cca 3 min) - nije najugodnija stvar u životu (kao da imate užasnu trčkalicu), ali meni je čak i pasalo to "čišćenje" i poslije se lijepo otuširate i presvučete u spavaćicu. To mi je bilo baš fino opuštajuće.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Iskrica1347
    16. Svibanj 2014. 14:11

E da, vodenjak su mi prokinuli tek na stolu (dakle već sam bila 7-8 cm otvorena).

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.