..evo citam ja vas o tom kak vas strah, pa si mislim da ja nisam bas normalna...
Mene nije strah! Uopce ne razmisljam o tome koliko ce me bolit i hocu li ja to moci izdrzati...nekak sam si sigurna da moje tijelo zna sta radi i da je savrseno sposobno za porod...iskreno, sama sebi se cudim kaj sam tak mirna i cool sto se tog tice, jer sam inace i ja panicar...al sad sam nekako u feelingu da ce to sve bit super i ok i da se nemam kaj zivcirat...a i stvarno jedva cekam da se beban rodi, ne mogu docekat vise! Da mogu, ja bi se sad odmah porodila
ni mene nije strah...bar ne zasad...a sto ce bit za par sati...dana...pitaj dragog boga...
Laura 21.08.2014 :-*
mmama jel i ja stignem promijenit misljenje???
Laura 21.08.2014 :-*
darija vec smo ustanovile da nas dvije nismo normalne ja se isto ne bojim i uopce mi se strah nije javio cak ni sad kad sam blizu, nadam se da ni nece
Mene nije strah tolko tog poroda kolko me strah bit u bolnici ta tri dana ili kolko već, ne znam zakaj, al paranoja me hvata od toga :/
ja sam jos jedna sa ooogromnim strahom, od boli tudova, od rezanja/pucanja da ne govorim od svega. i mislim ako bude baš jako boljelo trazila bi epiduralnu sad me zanima koliko prije bi morala doći u bolnicu jer sam čitala ako hoću epiduralnu onda moram ranije doći. a tražila bi je iz jednostavnog razloga jer nikad nisam osjetila nikakvu veću bol i bojim se da nemam neki visoki prag boli (daj Bože da se varam), uglavom iz svih iskustava koja sam pročitala i čula a ima ih valjda stotine, skužila sam da 99% žena ima drugi porod lakši nego prvi što je i logično. pa onda bi i ja rađe uzela epiduralnu i vidjela kako će sve to proći za drugi put. samo kad bi došla već u bolnicu i kad bi rekli da cu rodit brz tad nema ni potrebe uzet je, e kad bi bar tako bilo. a i sve si mislim lakše je izdržat iglu u leđa na minutu nego biti na nezz 3-4 sata dripa bez pomaka. uglavom kao i vi stalnom mislim na to nadam se da će glatko proteći
Sortiraj odgovore
Najstariji