Vaši savjeti za prvi porod

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    30. Svibanj 2014. 12:59

joooj tog me i strah sto ja imam puno palnova i ak mi skrene s puta bit cu sva nezadovoljna  
    al nema veze kad dode mala princeza nije me briga vise za nista  a o porodu i bolovima i dalje odbijam razmisljati 

30. Svibanj 2014. 13:04

Ni nemoj razmisljati, sto manje o tome mislis, to bolje.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

missha
    30. Svibanj 2014. 14:07

Prvi put je najbolje jer neznaš niš i sve te iznenadi :D ;)

Lilica
    05. Kolovoz 2014. 18:42

cure nekaj me zanima, pricam sad sa cimericama u sobi i kaze ova jedna ako se ceka doma da ti trudovi budu na 5-6 min razmaka da ti u bolnici onda ne rade klistir. jel to istina??

Lilica
    05. Kolovoz 2014. 19:39

pa ne, ja bi da mi naprave klistir jer mi je nekak grozno da mi beba izlazi i jos ponesto u isto vrijeme..  al opet ne bi dolazila prerano tak da me ovo zbunilo sad da ga ne rade ak je tak mali razmak trudova. u vinogradskoj cu roditi

MalaMuca
    05. Kolovoz 2014. 19:48

Mene je strah roditi u Kc bolnici, a preko puta kuće mi je i neda mi se do varaždina putovati :( Neke žene su imale oke iskustva, a neke koma.

renata6
    05. Kolovoz 2014. 20:18

Bit će ti vremena za klistir, nije da to traje pola sata, stave ti tu tekućinu za par sekundi i za nekih 10 min si na wc, tak da vjerujem da ćeš stiči to obavit, meni ga radili za vag. porod prvi put, pa sam ipak morala na carski, pa su još jedanput jer sam dobila večeru, tako i brijanje dva puta.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.