joooj tog me i strah sto ja imam puno palnova i ak mi skrene s puta bit cu sva nezadovoljna
al nema veze kad dode mala princeza nije me briga vise za nista a o porodu i bolovima i dalje odbijam razmisljati
Ni nemoj razmisljati, sto manje o tome mislis, to bolje.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
cure nekaj me zanima, pricam sad sa cimericama u sobi i kaze ova jedna ako se ceka doma da ti trudovi budu na 5-6 min razmaka da ti u bolnici onda ne rade klistir. jel to istina??
pa ne, ja bi da mi naprave klistir jer mi je nekak grozno da mi beba izlazi i jos ponesto u isto vrijeme.. al opet ne bi dolazila prerano tak da me ovo zbunilo sad da ga ne rade ak je tak mali razmak trudova. u vinogradskoj cu roditi
Mene je strah roditi u Kc bolnici, a preko puta kuće mi je i neda mi se do varaždina putovati :( Neke žene su imale oke iskustva, a neke koma.
Bit će ti vremena za klistir, nije da to traje pola sata, stave ti tu tekućinu za par sekundi i za nekih 10 min si na wc, tak da vjerujem da ćeš stiči to obavit, meni ga radili za vag. porod prvi put, pa sam ipak morala na carski, pa su još jedanput jer sam dobila večeru, tako i brijanje dva puta.
Sortiraj odgovore
Najstariji