joooj tog me i strah sto ja imam puno palnova i ak mi skrene s puta bit cu sva nezadovoljna
al nema veze kad dode mala princeza nije me briga vise za nista a o porodu i bolovima i dalje odbijam razmisljati
Ni nemoj razmisljati, sto manje o tome mislis, to bolje.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
cure nekaj me zanima, pricam sad sa cimericama u sobi i kaze ova jedna ako se ceka doma da ti trudovi budu na 5-6 min razmaka da ti u bolnici onda ne rade klistir. jel to istina??
cure nekaj me zanima, pricam sad sa cimericama u sobi i kaze ova jedna ako se ceka doma da ti trudovi budu na 5-6 min razmaka da ti u bolnici onda ne rade klistir. jel to istina??
Opet ti ovisi o individualnom slučaju. Moja frendica je išla u Vinogradsku s trudovima skoro na 3 min. Došla tamo,valjda se uplašila, trudovi se smirili. Radili joj klistir i sve, rodila tek drugi dan. I kaže da nije bilo strašno.
Druga pak frendica išla u Kc,sa slabim trudovima, koza joj je na prijemu bez pitanja prokidala vodenjak, a onda su ju klistirali dok su ju trudovi šibali sto na sat. Umjesto da su prvo obavili pripreme. Kaže da im je ispsovala svu familiju unatrag 3 generacije.
Ako ti je to problem, imaš puno pravo odbiti klistir.
Jel' se bojiš toga?
pa ne, ja bi da mi naprave klistir jer mi je nekak grozno da mi beba izlazi i jos ponesto u isto vrijeme.. al opet ne bi dolazila prerano tak da me ovo zbunilo sad da ga ne rade ak je tak mali razmak trudova. u vinogradskoj cu roditi
Mene je strah roditi u Kc bolnici, a preko puta kuće mi je i neda mi se do varaždina putovati :( Neke žene su imale oke iskustva, a neke koma.
Mene je strah roditi u Kc bolnici, a preko puta kuće mi je i neda mi se do varaždina putovati :( Neke žene su imale oke iskustva, a neke koma.
a gle, sve ti je to individualno...ono sto ce tebi biti oke i dobro iskustvo, nekome drugome ce biti katasrofa...ovisi kak se postavis i sto ocekujes...
Pricala mi je med. sestra moje ginicke, koja je inace 20 god radila kao primalja u Vinogradskoj, da su nedavno imali " slucaj"... 2 trudnice, rodile su u istoj bolnici, u razmaku od 5 min, sa istom ekipom doktora, babica...imale su isti tretman tokom poroda i nakon poroda.....jednoj je bilo super, odusevljena i opet bi isla u tu bolnicu...a druga pak kaze da je bilo katastrofa, i nikad vise !
MalaMuca! Ja sam već mislila da je cijela naša županija internetski-nepismena jer na nijednom forumu nema iskustva od ove godine.
Šaljem ti veliki zagrljaj!
Ja sam namjeravala ići u Vž dok nisam pročitala da su se vratili u prošlo stoljeće, napravili predrađaonu i skoro napustili sve dobre prakse vezane uz prirodan porod. Onda mi je isti vrag i tamo i tu. Zg sam isto odbacila jer više ne možeš s pouzdanjem znati da ćeš dobiti epi (to sam već komentirala na drugom thread-u).
Onda mi jedino preostaje kaj Lilica kaže, da ostanem čim duže doma (naravno, ako ne bu problema) i dođem u zadnji mogući čas.
Tak da zasad ostaje Kc. Ako se ne uspaničim u zadnji tren. A ako na prvom porodu bude neugodnjaka, onda zadrugi put pičim u Zg.
A ti??
Bit će ti vremena za klistir, nije da to traje pola sata, stave ti tu tekućinu za par sekundi i za nekih 10 min si na wc, tak da vjerujem da ćeš stiči to obavit, meni ga radili za vag. porod prvi put, pa sam ipak morala na carski, pa su još jedanput jer sam dobila večeru, tako i brijanje dva puta.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji