Vjeruj mi ja nisam osjetila,,samo gle mene su zarezali skalpelom i nije bolilo a cula sam da onoga koga su sa skarama prerezali da to boli...
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
joj tina i ja sad razmišljam o tom za doma.. :) al pazi nas... doma bi se obrijale, isklistrirale, na kraju ja mislim da bi bilo najlakše da si uzmemo babicu i doma se porodimo :P a to što se rezanja tiče i meni nije jasno kak to ne osjetiš..... joj ,... ja sam tek 16+7 a već me frka svega toga
Mmama mene je bas bolilo prokidanje vodenjaka a vode ko u prici,,i tebi je bilo bed kad je doktorici prsnulo u facu ... A ja sam od reda svo 4 doktora koji su me poradali vrhunski popisala XD
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
znači moram biti spremna na izlaske još nekih stvari osim bebe? al sve nekak razmišljam i mislim da je to njima normalno
hehehe...tea dobra si....
a da bas kako mmama kaze...nagledali su se oni svega i necemo sigurno bit najcudnije rodilje...
cloudy tebi je frka???? a sto sam ja??? eh da...ja se brijat ne planiram doma...jednostavno vise ne mogu. samo malo jos sredujem bikini liniju za preglede...premda je i to tesko...
Laura 21.08.2014 :-*
joj tina... da sam ja na tvom mjestu, da sam termin prešišala i dobila novi ja bi trtarila samo tako .... al vidjet ćeš i sama (iskreno se nadam) da smo sve bezveze paničarile oko toga svega :)
ma znam da, i najbolje je biti smiren, ali ja sam paničarka u duši i sveg me tog strah... iako mi strah najčešće nestane kad krene ono čeg se bojim.... proudmomy ... kad god krene netko trudove spominjat ja se sjetim tvog objašnjenja s bloga... tako da... čini mi se da će dragi morat na fizikalnu ak ću ga ja za to vrijeme za ruku držat
Sortiraj odgovore
Najstariji