meni je 9.12. :D Idem na kontrolu ovaj il idući tjedan pa se budem raspitala pa ti javim. Da, ovaj je otišel sad su oke doktori.
a zasto se bojite klistira??? pa to ne boli... malo samo srafi vjerojatno nesto poput proljeva...
ja se bi radije bojala poroda i rezanja...klistira nikako ne...
Laura 21.08.2014 :-*
meni je frka iskreno isto tog kao i tei :P jer sam isto to čula pa da ne bi bilo da mi još i kantu za čišćenje uvale hihihi al ja sam ti opčenito paničar kad su u pitanju takve stvari koje će mi se prvi put desit... s trudovima sam se pomirila kad sam saznala da sam trudna da će bolit i da ja tu nemrem pomoć pa se eto cijelo vrijeme pripremam psihički na to... a rezanja/pucanja me frka samo takva... već sam rekla da ću imat onaj popis šta želim šta ne i da će pisati da ne želim rezanje ako nije krajnje potrebno.... frka me i rezanja i šivanja i bolova poslje...
a drage moje pa nije to nis takvog... pa znaju oni da se to moze desit...
vjerujem da nebi bile ni prve ni zadnje... etpo malo je neugodno..hehe...ali prezivi se...hihihihiohi
ma znam da al opet :/ već mi je dragi bio rekao da ak me tolko toga frka da najbolje da ja obavim to doma jedno dan ranije, prije termina i onda ništa ne jedem tak da neću imat problema hahah
Da na kraju klistir je cista nula nema boli ma bas nista i stigne se do wc mislim udaljen je koji metar nije da moras hodat kilometar,,a ako cu vas utjesit sta se tice rezanja mene vam to opce nije zabolilo samo sam osjetila toplinu kao i kad su mi probusili vodenjak bas nista nisam osjetila a sivanje nesta malo vise sam osjetila kako konac prolazi nego ubod,a i dali su mi onu inekciju tako da nisam osjetila,,a kasnije sta se tice bolova poslije e to je druga prica 2 tjedna nisam mogla sjest ali me je vise bolio onaj hemeroid nego sami sav..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
eh ako ces to napravit dan prije termina...a ponovit moj slucaj onda svakako poslje termina vise nista nesmijes jesti jer nikad neznas kad ce krenuti...
e a jel stvarno postoji u ljekarni to za kupit da to obavimo doma prije odlaska u rodiliste???
Tina imas cepice za kupiti to te bas krasno potjera vjeruj mi;)) Ja sam poslije poroda kad moras imat stolicu fino kupila cepic jer nakon 3 dana nisam mogla kakit a inace imam ljena crijeva citav zivot pa eto cepic je spas ;)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji