Vaši savjeti za prvi porod

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Kolovoz 2014. 21:56

Lilice ne brini, bit ce vremena za klistir. Ne ide to bas sam tak, nazalost! Put od trudova na svakih 5 min, do trudova koji se gotovo preklapaju i nije toliko kratak... Tak da sve se to stigne.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

cloudy
    06. Kolovoz 2014. 08:34

sad vidim da ste se o klistiru i brijanju raspisale... pa imam pitanje... kolko je taj klistir neugodan? jer meni je malo frka toga, al kao što i lilica kaže opet ne bi volila da uz bebu izlaze i neke druge stvari pa ono ne znam ni sama... a što se brijanja tiče, ako se ja uspijem doma sredit (odnosno ako me dragi uspije sredit jer nekak mislim da od trbuha neću moći sama) dal te opet briju oni u bolnici?

cloudy
    06. Kolovoz 2014. 08:46

hvala ti pčelice.... :) čula sam i ja da je to neugodno zato i pitam.... a što se brijanja tiče dragi će dobit zadatak da me sredi ako me trudovi ne uhvate ranije i ne iznenade :)

cloudy
    06. Kolovoz 2014. 09:06

:) dobra ideja :) tak će čini mi se i biti... mislim nije meni problem da me i oni pobriju al ne da mi se da čačjaku dolje više nego trebaju hihi :P

Tejuska♡
    06. Kolovoz 2014. 11:31

Cure sto se tice klistira to uopce nije nista posebno strasno i ne potjera te na wc istu sekundu kako sam ja mislila,ja sam jos hopsala 5-10 min a trudovi su bili svakih 4min,malo nesta osjetis hladno kak ti ide u guzu ali nista bolno mozda nesta malo neugodno ali eto meni ni to a bojala sam se klistira ko vraga ;(
    A sto se tice brijanja ja sam se obrijala 2 dana prije jer sam bila na pregledu i nisam se htijela opet brijat jer bi se sam porezala jos a tamo me nitko nije potegnuo s  britvicom;)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.