Vaši savjeti za prvi porod

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    06. Kolovoz 2014. 14:10

:) nema veze, što se mene tiče mogla si staviti i  neublaženu verziju bar bi se pripremila na još gore :P ovak računam da će bolit, vraški bolit i možda još malo više od toga... a kak nikad nisam trgala ruke i noge i imala takvih iskustava za sad se "tješim" da će bolit više od vađenja zuba u kirurškoj hihii ali opet, za svoju bebicu bi pretrpila sve (osim kvocanja svekrve i inih babetina iz susjedstva) tako da što je tu je, ak sam ju znala napravit morat će nekak izać van i to je to :P al nekak jedva čekam (istina, budem se još dosta načekala) da sve to krene pa da vidim komentare i izraz lica dragog dok će me slušat/gledat

ninika11
    06. Kolovoz 2014. 15:36

cure mene je jako strah te boli jer si ne mogu zamisliti kakva je, ne mogu je usporediti sa ničim.. neke vele kao kad dobiješ pa 5 puta jače. meni su inače bolne jako i ako će biti pet puta jače ja bez epiduralne ne znam kako bi... htjela bi prirodno ali brine me ta jaka bol tj. hoću li ja to moći izdržati

ninika11
    06. Kolovoz 2014. 15:46

Tea tako se i ja nadam da ću samo razmišljati: evo sad će, samo što nije.. hehe al taj strah je tu prisutan

ninika11
    06. Kolovoz 2014. 15:52

Hvala ti na riječima ohrabrenja.. nadam se da će mužić oć sa mnom pa ću njega gnjaviti hehe ako ne onda na mobitel kao i ti i amen hehe

cloudy
    06. Kolovoz 2014. 15:56

ninika, mene je nekak više strah epiduralne nego prirodnog poroda bez ičega...igle mrzim, a sama pomisao o igli u leđa mi je brrrr... sva sam se i sad naježila od same pomisli na nju... tak da iako nisam baš tolerantna na bol nekak si mislim da je možda to lakše prirodno odradit ... al ko zna, prvi put se možda i zeznem pa ću drugi put tražit epiduralnu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.