:) nema veze, što se mene tiče mogla si staviti i neublaženu verziju bar bi se pripremila na još gore :P ovak računam da će bolit, vraški bolit i možda još malo više od toga... a kak nikad nisam trgala ruke i noge i imala takvih iskustava za sad se "tješim" da će bolit više od vađenja zuba u kirurškoj hihii ali opet, za svoju bebicu bi pretrpila sve (osim kvocanja svekrve i inih babetina iz susjedstva) tako da što je tu je, ak sam ju znala napravit morat će nekak izać van i to je to :P al nekak jedva čekam (istina, budem se još dosta načekala) da sve to krene pa da vidim komentare i izraz lica dragog dok će me slušat/gledat
cure mene je jako strah te boli jer si ne mogu zamisliti kakva je, ne mogu je usporediti sa ničim.. neke vele kao kad dobiješ pa 5 puta jače. meni su inače bolne jako i ako će biti pet puta jače ja bez epiduralne ne znam kako bi... htjela bi prirodno ali brine me ta jaka bol tj. hoću li ja to moći izdržati
cure mene je jako strah te boli jer si ne mogu zamisliti kakva je, ne mogu je usporediti sa ničim.. neke vele kao kad dobiješ pa 5 puta jače. meni su inače bolne jako i ako će biti pet puta jače ja bez epiduralne ne znam kako bi… htjela bi prirodno ali brine me ta jaka bol tj. hoću li ja to moći izdržati
Mene je stvarno bolilo jako ali nekako svaki cas mislis ma sad ce to,sad ce to bit gotovo i eto ni ne trazis epiduralnu,trudovi bole nije neizdrzivo meni je bilo neizdrzivo na dripu a bila sam na dripu oko 3-4 h tad sam negdje bila mrtva ali eto uspio mali izac jest da tek u 7 trudu ali eto izasao je..Uspjet ces ti to :D bolje nekako ni ne razmisljati o tome ;) ma da znam da si nemres pomoc,,ali kad dode taj trenutak barem meni samo razmisljas o tome kako ce brzo izaci i tad ce sve biti gotovo i mazit cete se brzo :))

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
ninika11, potpuno te razumijem... stvarno boli, ne znam uopće s čim bi to usporedila, ali naše je tijelo očito takvo da to može podnijeti i budi sigurna da možeš to izdržati i prirodno roditi, jasno ako nema nekih drugih prepreka. Ali ako te toliko strah, traži epiduralnu... Ja sam se isto baš jako bojala svega vezanog za porod i na kraju je ispalo da sam baš ja rodila bez nje jer mi je nisu stigli dati.
Tea tako se i ja nadam da ću samo razmišljati: evo sad će, samo što nije.. hehe al taj strah je tu prisutan
Tea tako se i ja nadam da ću samo razmišljati: evo sad će, samo što nije.. hehe al taj strah je tu prisutan
Vjerujem ti takva sam i ja bila lako je meni sad tebe tjesit kao sto su mene ali ne mozes si pomoc nazalost ,, ali sigurna sam da ces tak razmisljat ma sad ce,,ja sam stalno s nekim pricala na mob pod trudovima bilo bi mi lakse da se fokusiram na nesta drugo ;)

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hvala ti na riječima ohrabrenja.. nadam se da će mužić oć sa mnom pa ću njega gnjaviti hehe ako ne onda na mobitel kao i ti i amen hehe
Hvala ti na riječima ohrabrenja.. nadam se da će mužić oć sa mnom pa ću njega gnjaviti hehe ako ne onda na mobitel kao i ti i amen hehe
Ehh tako je ili mob ili muz i stisci njega ili sipku i klafrajte :)) Nema na cemu draga

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
ninika, mene je nekak više strah epiduralne nego prirodnog poroda bez ičega...igle mrzim, a sama pomisao o igli u leđa mi je brrrr... sva sam se i sad naježila od same pomisli na nju... tak da iako nisam baš tolerantna na bol nekak si mislim da je možda to lakše prirodno odradit ... al ko zna, prvi put se možda i zeznem pa ću drugi put tražit epiduralnu
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji