Uspavljivanje bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    28. Rujan 2015. 08:12

Evo sad je u slingu...voli ga, ali kad hodamo vani. Po kuci je bezveznije, pa nekad upali a nekad ga samo razljuti. Sad je upalilo, pitanje je na koliko dugo. Vani mozemo bit 2-3 ure ovako, a doma...vidit cemo

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Lollypop
    28. Rujan 2015. 11:06

U slingu je spavao 40 min jutros. Sad smo na old school nosenju opet 
    Meni je s kolicima uvijek lutrija, najcesce mi ni ne zaspe nego se razdere da ga dignem. Muzu zaspe uvijek...ahhh inace moj muz je na poslu od 4-18 (putuje) tako da mi je niskoristi kad dode doma. Pojede i vec je ionako vrime za bebu da ode leci.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

mayathequeen
    28. Rujan 2015. 11:55

Ma nije ni meni bolja situacija s muzem..rijetko kad dode tako prije 18-19..moj nije htio uopce u kolica do nekih 5 mj..kosaru nismo ni koristili..tek je nekako jaje prihvatio i sad sportski dio,bas neki dan setamo,zaspi i prolazimo kraj radova na cesti,znaci bager kopa i s onom busilicom razbijaju asfalt,rekoh probudit ce se sto posto a on spava ko top,dodemo na mirno mjesto,stanem popit vode i evo ga budan😩😉ajd reci logike..uff danas od jutra gledam u nebo i mislim si ic ili ne ic van..hoce padat-nece padat..

Mala_huckica
    22. Studeni 2015. 20:32

Eh, eh... dakle, moja vještica je sama od početka spavala u krevetu. Kao bebica bi obično zaspala tijekom jela, pa bi je samo spustila u krevet i ko bog. Tu i tamo kad bi je mučili grčevi bi spavala na meni, al to je bilo kratko. Grčevi prošli, ona spava do 9 ujutro, mi spavamo, ful kul. E onda su s 8 mj starosti došli...ZUBI! Dakle, počelo je s temperaturom 3 dana, proljevom i osipom 2 dana, i konstantnom nervozom i cendranjem. Spavanje nije dolazilo u obzir ako nije bilo na meni. Zaspi na meni, spustim je u krevet i isti tren plač. I mislim si, ajd ok, zubi su, temp i to, pa ćemo izdražat tih par dana da je utješim i to, tako da sam tih 5 dana provela non stop s njom. Ali bijah u krivu. Gospodična je skužila kako je super spavat na mami i tati i od onda mučimo muku. Nakon zadnjeg jela još uspije zaspat na rukama i ne probudi se kad je spustim u krevet, doduše znam je uspavljivat po sat i pol, al ajd dobijem nakon par sati mira. Al se onda zbudi usred noći, udri u plač. Čim je uzmem u ruke ona mi zaspi, spustim je počne plakat, tako da je onda moram uzet opet na sebe (jer sam ja isto pospana i ne znam ni di sam). Zanimljivo je da bi se uvijek zbudila između 3 i pol i 4 ujutro, i tako jedno vrijeme. Onda sad po novom u 6 i 45. Ludi smo više. A po danu, nema šanse da odspava sama. Pedijatrica nam rekla da to probamo riješit tako da je pustimo da plače (ona spominjana metoda), bez nošenja i uspavljivanja na rukama. Al onda je dodala da je ona tako svog sina uzela u krevet kad je bio mali zbog upale uha, i ostao joj u krevetu do 10e godine, jer nije imala srca slušat ga da plače. Kako bi mi onda to trebali?

Mary36
    22. Studeni 2015. 21:18

E baš to...tako i meni svi kažu da zašto L stalno cvili ako je ne nosamo, zašto spava samo sa mnom...a naravno kad je imala takve kolike da je nisam mogla ostaviti da sama pati u krevetiću. I ajde ih ti sad nakon toga vrati na staro kad su otkrili što sve postoji, ma nema šanse! Jedino to s plakanjem, al nemam srca...Prije kolika je bila ko bubica u svom krevetiću, a sad ne mogu više ni mrdnuti po noći spava samo pripijena uz mene...

Igorovabebica
    25. Studeni 2015. 21:35

Moj mali ne želi u kinderbet.... prvih mjesec dana da, ali kada su se zaredali grčevi, bio je nošen, ali zadnjih dana ne želi se nositi, on bi samo stajao i hodao uz namještaj... jednostavno je sam odbacio nošenje (tu i tamo ga uzmem, traje dvije minute). Tako da ima nade i za vas!  Ali, nema teorije da ne zaspe navečer na ciki i da se ne probudi dva puta po noći za podoj. Preko dana spava dva puta, što je odlično! Ne želi ni sjediti, samo puže i hoda!

Igorovabebica
    26. Studeni 2015. 18:46

Uh, Mary, tako je i meni, čim se maknem iz sobe, odmah plač... to traje već tri mjeseca... ali ako se zaokupira igračkom ili npr. Kauflandovom reklamom, onda mogu otići na wc, a da ne plače. 

Nalah
    27. Studeni 2015. 14:30

Ja sam kupila u Lidlu onu kutiju na kotače za igračke,unutra joj stavim dekicu i jastuk za leđa,igračke kaj već i u tome mi je kad sam na wc-u ili dok kuham,jer mi je hranilicu nespretno vući okolo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.