Uspavljivanje bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orangina
    07. Travanj 2018. 21:08

Cure hvala na savjetima! Za sad smo uspjeli da ga i muz uspava, nije bilo lako jer je mali bacao glavu pa ju okretao lijevo desno, migoljio se, i onda bi muz mislio da zeli otici od njega...ali u biti mali se namjestao "gnjezdio"...

@Manda mozda beba nije dovoljno umorna kad krenete s uspavljivanjem a mozda preko dana dobije previse sna? Da, i to je moguce 😂

• NeZnam
    12. Lipanj 2018. 13:23

I ja imam problem sa uspavljivanjem ali samo po danu. Znaci, krenu signali da joj se spava, trljanje okica i nervoza i ja ju tad uzmem i cim ju stavim na krevet da joj dam dudu i zamotam u dekicu krene takva dreka da je to strašno. Jednostavno se bori. I onda naravno ljuljanjem i pjevanjem nekako zaspe. Pokušala sam vise puta da ju stavim u krevetić dok još nije skroz zaspala ali da ima zatvorene oci i nekad ih odmah otvori i nakon toga zaspe sama, tako da tu vidim pomak (nakon mjeseci pokušavanja) ali ne znam kako ovu dreku izbjeći prije spavanja?! Od samog početka je tako. Kažu mi da sam ju naviknula na ruke ali sto da radim kad je od samog početka tako- vrištanje prije spavanja. Navečer spava sa mnom i uspava se na cici, budi se par puta za jest ali to sve bez suza. Ne razumijem ovo preko dana. Uskoro će 5 mjeseci.
    Svaki savjet dobrodošao :) 

• NikolinaLu
    13. Lipanj 2018. 16:29

Pozdrav :)
    Malena stara dva mjeseca, ranije je tijekom dana znala zaspati bez problema, sada kako je starija, jedva ju uspavati tijekom dana, nekada uspijem mada se češće zezamo s tim, malo zaspe na rukama, sklopi oči, čim sam ju spustila oči širom otvorene i u protest. Pokusala sam svasta, pa da ju izmorim,pa da setamo, pa ovo ono, nekada nema sanse, onda dode vecer i doslovno nervozno kmeči zatvorenih očiju.

Lakse malo zaspe kada ju okupam i kada jede bas prije spavanja, valjda ju to umiri fino . Na kraju skontam da najbolje zaspe kada joj pjevam Letece medvjedice i Zvonka...ne znam zasto🤣🤣🤣

• Student24
    13. Lipanj 2018. 21:48

NikolinaLu problem kod dnevnog spavanja imamo i mi, za tjedan dana punimo 2 mj. Nemamo problem zaspati na rukama, ali je prolem spustit ga i onda se ne naspava. srecom nemamo problem s vecernjim. spustimo u krevetic i brzo zaspi.

• NikolinaLu
    13. Lipanj 2018. 22:40

Student24

NikolinaLu problem kod dnevnog spavanja imamo i mi, za tjedan dana punimo 2 mj. Nemamo problem zaspati na rukama, ali je prolem spustit ga i onda se ne naspava. srecom nemamo problem s vecernjim. spustimo u krevetic i brzo zaspi.

Zaspe u krevetiću, samo evo danas mučimo muki sa grčevima od 17h.....

bojana27
    19. Rujan 2018. 13:22

Curke , trebam savjet :) beba stara 1 mj i 10 dana ..preko dana odspava 2 puta po pola sata , i mozda jednom 2 h u komadu , po noci se budi svakih sat-dva ..dali ima tko kakav savjet i dali je jos cija bebica takva nespavalica

lorija
    19. Rujan 2018. 13:38

Bojana dojis li bebu?
    Ja dojim i tako uspavljujem  jos uvijek iako ima godinu. 
    Kad je bio manji znala sam ga pustiti da spava malo na meni dok ne ucvrsti san. Pa onda stavim dudu varalicu i tako mi je znao spavati dnevno 3x po 2h otprilike naravno ne svaki dan isto al potpisujem za dojenje. 😍

bojana27
    19. Rujan 2018. 15:04

Nije moja beba :) al dojena je 😊 i ne pomaze, nece ni uz nju spavat :/ 

lorija
    19. Rujan 2018. 15:34

Ludilo bome 
    Ocito je bebac jedan veliki nespavac. Bitno je samo da ne place i da je zadovoljno. Neka ga malo nosa,mazi al prije da ga malo i umori. Nek upali mobil ako ima ili ga stavi na gym dekicu. Poceti ce on spavati.
    Hehe ja u muskom rodu pricam 🙈🙊
    Lijep vam pozdrav

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani