Uspavljivanje bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mayathequeen
    27. Rujan 2015. 09:51

Ah moj je valjda prva tri mj proveo tako spavajuci na meni ili kraj mene sa cicom u ustima..preko dana sam bila stalno s njim,nije spavao ni 5min ako bi se maknula slucajno..noc je ok?Sad kad je veci si odspava al isto kad se zameskolji moram uvalit cicu i spava dalje..

Lollypop
    27. Rujan 2015. 12:12

Noc je ok, fala bogu. Evo i sad, zaspao na meni, prebacim ga u krevet...TOCNO 2 MIN! Taman da se ja namistim u krevet  dignem ga i zaspe odma.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

mayathequeen
    27. Rujan 2015. 15:43

Ista stvar ko i kod nas..ako hocu da mi spava moram bit uz njega..evo i sad sa skoro 8 mj spava al cicu ne pusta,ak nije u ustima obavezno je barem drzi rukicom😉Nama isto noc od rodjenja super,tako da eto tu smo sretne da ne radimo nocnu smjenu😊😊Takvo dijete,voli osjetit blizinu ili spava s jednim okom otvorenim pa skuzi cim se pomaknem.😁😁Naravno naslusala sam se vec svega i svakakvih savjeta i komentara tipa nemoj ga ucit tako i daj guraj dudu ili ono pa kad ti stignes kuhat i cistit,rekoh ma briga me..narast ce i nece zauvijek to tako spavat.

Lollypop
    27. Rujan 2015. 16:14

Oces reci da mi nema spasa? 

Mary36
    27. Rujan 2015. 18:05

Gle to ti je sve kako naučiš bebu. Moja je stalno nosana jer je imala kolike, pa se i sad kad ih neka stalno želi nosati. Zaspi jedino ako plešem s njom (trenutno na pjesmu jalta, jalta) ili s cicom u ustima ako je zagrlim. I nije postalo lakše sad kad je veća, nego još gore jer sad sve kuži i počinje zahtjevati, čim se maknem od nje odmah skuži da me nema . Naravno spava u našem krevetu i na to se navikla. Nekome je bitno da nakuha 5 jela i očisti kuću, meni je važnije da smo mi bliske dok je ona tako mala i ne smeta mi to toliko. Tako i tako sada ne radim pa izdržim to sve, iako je da mi nekada dođe stvarno teško. Imam prijateljicu koja malog drži u njegovoj sobi, većinu dana je sam, spava, papa bočicu, gleda malo u igračke i on je miran. Naravno da je nama teže, al eto i meni je ovako ljepše maziti se sa svojom pufnicom.

Igorovabebica
    27. Rujan 2015. 18:37

Tako je i s mojim mališanom. Imao je kolike pa je bio nošen, voli se nositi i danas (ima devet mjeseci), spava u svom krevetiću, no kada se po noći probudi za podoj (koji ne traje duže od tri minute), nema šanse da ga stavim u krevetić, odmah se probudi, stoga spava s nama u krevetu. Već par dana ima trenutaka da kada ga uspavam i otiđem iz sobe-on se budi, a jučer kada sam umorna zaspala s njim u našem krevetu, odspavao mi je 7 sati u komadu.  U početku sam znala i po tri sata sjediti u istom položaju, jer kada bi mi zaspao na rukama, a ja bih se ustala, odmah bi se probudio. Sada voli zaspati na trbuhu dok ga dojim. 

Lollypop
    27. Rujan 2015. 20:39

Moj je obrnuto, probudi se kad sjednem. Da barem mogu sjedit s njim...

Lollypop
    27. Rujan 2015. 20:39

Moj je obrnuto, probudi se kad sjednem. Da barem mogu sjedit s njim...

Mary36
    27. Rujan 2015. 21:39

A znam kako ti je, moja sad ima oko 6 i pol kg...isto je već jedva držim. Evo sad smo plesale oko sat vremena dok nije zaspala. A da probaš s nosiljkom nekom, maramom? Moja ne želi biti ni u slingu niti u marami na žalost. Imamo jako lijepu anatomsku nosiljku koju može koristiti od 4 mjeseca i toj se nadam da će mi pomoči. Bila je jako skupa tako da ima da uživa u njoj . Nadam se stvarno da će je prihvatiti, puno bi mi to olakšalo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.