Uspavljivanje bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koala123
    09. Veljača 2016. 16:19

pardon na zbrckanoj zadnjoj recenici

Suby
    02. Ožujak 2016. 21:39

Tak je i moja na pocetku spavala,i nisam je budila,sama je trazila kad je htjela papati..i bas sam se tada lijepo mogla odmoriti  A sad sa 10.mj se nocu budi svaka dva sata,vec ne znam kak uspijem normalno izgledati :/

Nalah
    06. Travanj 2016. 08:56

Mi imamo problem zadnjih desetak dana da se po noći stalno budi i histerično plače,nikako ju smiriti,kao da nešto loše sanja,kao da se nečeg boji,tata nam je dosta opet na putu,pa spava samnom,vrti se stalno,lamata nogicama i rukicama,tako mi nikad preko dana za ništa ne plače,fakat ne znam kaj da radim i od čega bi to bilo?

• Ukilele
    22. Kolovoz 2016. 09:33

Imam samo jedan zakljucak- nikako! Od A do Ž potpisujem sve sto si rekla s tim da je mome 18mj i da kakvo je god stanje bilo sa 8mj isto je i sada. Budi se non stop, nema broja budjenjima. Ako ne nicu zubi manje se budi, al budi se i tada cesto. I sama sam luda i neispavana al tjesim se da ce proci jednom..

ivchi87
    22. Kolovoz 2016. 15:17

Jeste probale s onom ovcom ewanon uspavljivat? Jedna forumasica nedavno kupila, kaze da je odlicna, a malu do tad isto nikako uspavat. 

Drugo, frendica je imala takvu bebu (pocelo cca nakon 3 mj, do tad bio super), budjenje od 6-10 puta po noci zbog cice. E onda mu ju je ukinula sa 6 mj jer se vracala na poso, bio horor par dana i onda drasticno poboljsanje. Prebacila ga odma na casu, isto nije jeo na bocicu...

Joj cure svaka vam cast, nadam se da me ne ceka to, al nikad se to ne zna... nadam se da ce se skoro poboljsati noci :)

• Ukilele
    22. Kolovoz 2016. 17:08

Ja se nastojim psihicki pripremit za odbit ga od dojenja, fizicki ne znam ocu se ikad uspit pripremit obzirom da se nisam naspavala otkad se rodio. Jos mi jedina nada za san ostaje taj prestanak dojenja. Dojila bi ja njega jos da me ne povlaci cijelu noc. Al nemogu vise, svaki zivac mi je dignut kad je po 50. put u noci krene sisat.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.