Bok mamice, izgleda da sam jedna od rijetkih sretnica kojoj beba spava duže od 3 sata. Ima mjesec i pol i od kako smo došli iz bolnice super spava. Najkasnije u 23:30 papa zadnji put i onda spava do 5 minimalno, nerijetko do 6,7, a prije par noći čak do 8. E sad, mene zanima je li normalno da tako mala beba ne jede cijelu noć? Inače dobro napreduje...
Bok mamice, izgleda da sam jedna od rijetkih sretnica kojoj beba spava duže od 3 sata. Ima mjesec i pol i od kako smo došli iz bolnice super spava. Najkasnije u 23:30 papa zadnji put i onda spava do 5 minimalno, nerijetko do 6,7, a prije par noći čak do 8. E sad, mene zanima je li normalno da tako mala beba ne jede cijelu noć? Inače dobro napreduje…
Bok:) ako dobro napreduje znaci dobiva na tezini i sve je ok onda vjerujem da je to sve normalno i super. jednostavno je takva beba. jer da je gladna vjerujem budila bi se itekako:) ovako lijepo zadovoljno spava. nisam strucnjak ali meni je i moja patronazna rekla da ako beba dobro napreduje i zdrava je znaci nema zuticu ili nesto drugo, ne treba ju buditi za klopanje. s tim da taj savjet je meni takvo stanje bilo nepoznato jer se ova moja gladusica budila i do deset puta ali to je neka druga prica:)
Tak je i moja na pocetku spavala,i nisam je budila,sama je trazila kad je htjela papati..i bas sam se tada lijepo mogla odmoriti A sad sa 10.mj se nocu budi svaka dva sata,vec ne znam kak uspijem normalno izgledati :/
Mi imamo problem zadnjih desetak dana da se po noći stalno budi i histerično plače,nikako ju smiriti,kao da nešto loše sanja,kao da se nečeg boji,tata nam je dosta opet na putu,pa spava samnom,vrti se stalno,lamata nogicama i rukicama,tako mi nikad preko dana za ništa ne plače,fakat ne znam kaj da radim i od čega bi to bilo?
Mi imamo problem zadnjih desetak dana da se po noći stalno budi i histerično plače,nikako ju smiriti,kao da nešto loše sanja,kao da se nečeg boji,tata nam je dosta opet na putu,pa spava samnom,vrti se stalno,lamata nogicama i rukicama,tako mi nikad preko dana za ništa ne plače,fakat ne znam kaj da radim i od čega bi to bilo?
No i ja vidim mj dana poslije...😞...
Kod nas je isto tak kad zubi idu..prestrasno..bas ovak kak si opisala..moze biti i da sanja pa ju probudi i onda je u polusnu zbunjena di je i kaj je..
Imam samo jedan zakljucak- nikako! Od A do Ž potpisujem sve sto si rekla s tim da je mome 18mj i da kakvo je god stanje bilo sa 8mj isto je i sada. Budi se non stop, nema broja budjenjima. Ako ne nicu zubi manje se budi, al budi se i tada cesto. I sama sam luda i neispavana al tjesim se da ce proci jednom..
Cak nije toliko strasno to stalno budenje, oguglas nakon par noci...vise je cinjenica da nece spavati bez cice u ustima, a dudu nece nikako... Zvakanje cijelu noc nije nimalo ugodno...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji