Uspavljivanje bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    27. Veljača 2015. 10:06

Marija, kad si vec spomeula vaznost nocnog dojenja... Pronasla sam jedan zgodan clanak u vezi nocnog dojenja :) Za motivaciju! 

www.plant.hr/clanci-i-zanimljivosti/dojenje-nocu-zasto-je-vazno/

Lilly6
    02. Ožujak 2015. 08:12

Evo moj mali nakon faze noćnog budjenja svakih sat-dva i plača itd se zadnjih dana opet sve vratilo u normalu.Zaspe u 19-20h budi se za bocu oko ponoć i ujutro oko 5-6h,nadam se da će ostati sad tako kako je bilo i prije.Neznam što je u pitanju dali regresija sna ili zubići,ali nam oni još nisu izbili a on je počeo opet normalno spavati.Za regresiju piše da im se to javlja sa 6mj a njemu je počelo sa 7mj,nezz! Nadam se da će i vaše bebe uskoro opet početi spavati po noći !

• anchy27
    04. Ožujak 2015. 01:52

Moj bebac ima dva mjeseca i od drugog tjedna spava od 23 ipo,ponoc pa do 10 sati. Jednostavo ga nakon sto jede legnem u krevet i on zaspi bez uspavljivanja,tako smo od pocetka radili. Ako bi se eventulno znao buniti,upalila bi mu uspavanku i glazbeni vrtuljak i onbi zaspao.

• Nutella
    04. Ožujak 2015. 18:09

drage moje mame, moj maleni je od nedavno poceo spavati s nama u krevetu.a problem je sto se nece sam uspavat nego sad trazi da i mi lezimo kraj njega.a valjda je to faza dvogodisnjaka,nadam se da ce uskoro proci,ili ipak ne??????????

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Suby
    14. Rujan 2015. 22:36

Drage mame..imam curku  4 mjeseca i nevjerojatno koliko se beba svaki mjesec mijenja..Mi svaki mjesec imamo nekakav problemčić pa tako sada i sa spavanjem..prvi mjesec je spavala po cijele dana i noć,predobra je bila..drugi već malo manje ali po noći isto odlično,naravno uz buđenje za noćno sisanje ali to je normalno..treći mjesec sam mislila da smo uspostavili ritam spavanja i baš smo bili zadovoljni..preko dana je većinom spavala u kolicima,jer kak su bile vrućine pa nam je to više odgovaralo,a po noći u krevetiću i čak smo brzo svladali to spavanje u krevetiću. Išla je spavati oko 20,21h i prvo buđenje je bilo u 2 h a drugo u 5h,pa onda kako dolazi jutro u 7,7.30h..ali sada s 4.mj.neće spavati u krevetiću,čim je stavim ona se dere,plače iako ostanem kraj krevetića i budem kraj nje,i ništa nam ne uspjeva da zaspi nego sam ju stavljala u kolica pa ju poslije prebacim u krevetić. Večeras nije htjela ni u kolica,nego mi je na rukama zaspala,prvi put,inače to nije nikad htjela.Kao da joj se ne sviđa u njemu,ne znam šta se dogodilo odjednom. Drugo,počela je češće se buditi. Svaka noć nam je različita i ne jede u isto vrijeme.Nije mi jasno kako se to poremetilo kad bi sad s 4.mj.trebala imati točan raspored hranjenja. Nekad se probudi u pola 1,pa jednu noć je spavala do pola 4,pa jednu se budila svakih sat,dva :-/ Ne znam kako da joj pomognem da ima lijep raspored spavanja i papanja.

mayathequeen
    15. Rujan 2015. 08:42

Mislim da ima bas tema "Svako dijete moze nauciti spavati" 
    Neznam..moj sa 7,5 mj nema ritam,svaka noc je za sebe,dan isto,nekad super odspava a nekad jedva sat..spava u svom kreveticu koji je zapravo produzetak naseg,tako nam je lakse,samo dam cicu i dalje spavamo bez dizanja😉

• Nutella
    15. Rujan 2015. 09:25

da,tu taktiku mozes naci na internetu ali vrijedi za djecu stariju od 6mjeseci.ja sam vec pisala prije o tome u ovoj temi.moj maleni je naucio spavati sam sa 10mjeseci i sve je bilo super do 2.rodjendana.tad je htio samo s nama u nasem krevetu.i to je trajalo 3-4mjeseca i sad opet ide sam ali zaspi u nasem krevetu pa ga prebacim u krevetic bez stranice,pa je u nivou s nasim krevetom.

Suby,malena je tek sad postala svjesna da joj je ljepse uz tebe i pokusava to iskoristit.a jos je mala da bi je ucila ovoj tehnici samouspavljivanja.pokusaj nekako drukcije do te dobi,ili je jednostavno pusti jedno vrijeme.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Bljubica
    15. Rujan 2015. 11:39

mi smo prvih misec ipo imali problema sa spavanjem i onda odjednom se sve smirilo, imali smo samo jedno noćno hranjenje, a kasnije ni to! da bi sad sa 6 mj sve se poremetilo!
    drama je svaku noć za uspavljivanje,  neće da leži, samo se penje. traži jest oko 2-3, pa opet oko 5-6. i tako misec dana.

tako da Šuby i stariji znaju zezat, znam da nije neka utjeha i ne znam šta bi te savjetovala jer i sama ne znam šta da radim sa svojim.. i  pročitala sam i cry out i no cry metodu u teoriji, za ovu prvu ja nemam snage - probala sam jednom, odustala vrlo brzo, ova druga mi je preintenzivna jer on ne traži toliko kontakta samo se jednostavno ne zna smirit sam. sad koristim metodu pod nazivom ČEKAM BOLJE DANE  sretno svima 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.