Uspavljivanje bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    [UREĐENO] 27. Veljača 2015. 11:16

Marija, kad si vec spomeula vaznost nocnog dojenja... Pronasla sam jedan zgodan clanak u vezi nocnog dojenja :) Za motivaciju! 

www.plant.hr/clanci-i-zanimljivosti/dojenje-nocu-zasto-je-vazno/

MarijaŠ
    27. Veljača 2015. 21:09

beag

Marija, kad si vec spomeula vaznost nocnog dojenja… Pronasla sam jedan zgodan clanak u vezi nocnog dojenja :) Za motivaciju! 

www.plant.hr/clanci-i-zanimljivosti/dojenje-nocu-zasto-je-vazno/

Pročitah ga... Vrlo korisne informacije, i kako i sama kazes-za motivaciju! 

Krešimir 19.08.2014. <3

Lilly6
    02. Ožujak 2015. 08:12

Evo moj mali nakon faze noćnog budjenja svakih sat-dva i plača itd se zadnjih dana opet sve vratilo u normalu.Zaspe u 19-20h budi se za bocu oko ponoć i ujutro oko 5-6h,nadam se da će ostati sad tako kako je bilo i prije.Neznam što je u pitanju dali regresija sna ili zubići,ali nam oni još nisu izbili a on je počeo opet normalno spavati.Za regresiju piše da im se to javlja sa 6mj a njemu je počelo sa 7mj,nezz! Nadam se da će i vaše bebe uskoro opet početi spavati po noći !

• anchy27
    04. Ožujak 2015. 01:52

Moj bebac ima dva mjeseca i od drugog tjedna spava od 23 ipo,ponoc pa do 10 sati. Jednostavo ga nakon sto jede legnem u krevet i on zaspi bez uspavljivanja,tako smo od pocetka radili. Ako bi se eventulno znao buniti,upalila bi mu uspavanku i glazbeni vrtuljak i onbi zaspao.

mirka4
    04. Ožujak 2015. 09:13

anchy

Moj bebac ima dva mjeseca i od drugog tjedna spava od 23 ipo,ponoc pa do 10 sati. Jednostavo ga nakon sto jede legnem u krevet i on zaspi bez uspavljivanja,tako smo od pocetka radili. Ako bi se eventulno znao buniti,upalila bi mu uspavanku i glazbeni vrtuljak i onbi zaspao.

Aaaaa, lipo, neke bebe su rođeni spavači

• Nutella
    04. Ožujak 2015. 18:09

drage moje mame, moj maleni je od nedavno poceo spavati s nama u krevetu.a problem je sto se nece sam uspavat nego sad trazi da i mi lezimo kraj njega.a valjda je to faza dvogodisnjaka,nadam se da ce uskoro proci,ili ipak ne??????????

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Suby
    14. Rujan 2015. 22:36

Drage mame..imam curku  4 mjeseca i nevjerojatno koliko se beba svaki mjesec mijenja..Mi svaki mjesec imamo nekakav problemčić pa tako sada i sa spavanjem..prvi mjesec je spavala po cijele dana i noć,predobra je bila..drugi već malo manje ali po noći isto odlično,naravno uz buđenje za noćno sisanje ali to je normalno..treći mjesec sam mislila da smo uspostavili ritam spavanja i baš smo bili zadovoljni..preko dana je većinom spavala u kolicima,jer kak su bile vrućine pa nam je to više odgovaralo,a po noći u krevetiću i čak smo brzo svladali to spavanje u krevetiću. Išla je spavati oko 20,21h i prvo buđenje je bilo u 2 h a drugo u 5h,pa onda kako dolazi jutro u 7,7.30h..ali sada s 4.mj.neće spavati u krevetiću,čim je stavim ona se dere,plače iako ostanem kraj krevetića i budem kraj nje,i ništa nam ne uspjeva da zaspi nego sam ju stavljala u kolica pa ju poslije prebacim u krevetić. Večeras nije htjela ni u kolica,nego mi je na rukama zaspala,prvi put,inače to nije nikad htjela.Kao da joj se ne sviđa u njemu,ne znam šta se dogodilo odjednom. Drugo,počela je češće se buditi. Svaka noć nam je različita i ne jede u isto vrijeme.Nije mi jasno kako se to poremetilo kad bi sad s 4.mj.trebala imati točan raspored hranjenja. Nekad se probudi u pola 1,pa jednu noć je spavala do pola 4,pa jednu se budila svakih sat,dva :-/ Ne znam kako da joj pomognem da ima lijep raspored spavanja i papanja.

mayathequeen
    15. Rujan 2015. 08:42

Mislim da ima bas tema "Svako dijete moze nauciti spavati" 
    Neznam..moj sa 7,5 mj nema ritam,svaka noc je za sebe,dan isto,nekad super odspava a nekad jedva sat..spava u svom kreveticu koji je zapravo produzetak naseg,tako nam je lakse,samo dam cicu i dalje spavamo bez dizanja😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani