Uh, Mary, tako je i meni, čim se maknem iz sobe, odmah plač... to traje već tri mjeseca... ali ako se zaokupira igračkom ili npr. Kauflandovom reklamom, onda mogu otići na wc, a da ne plače.
Ja sam kupila u Lidlu onu kutiju na kotače za igračke,unutra joj stavim dekicu i jastuk za leđa,igračke kaj već i u tome mi je kad sam na wc-u ili dok kuham,jer mi je hranilicu nespretno vući okolo
Ja sam kupila u Lidlu onu kutiju na kotače za igračke,unutra joj stavim dekicu i jastuk za leđa,igračke kaj već i u tome mi je kad sam na wc-u ili dok kuham,jer mi je hranilicu nespretno vući okolo
hahahahhaahahah
url=https://lilypie.com]
Super je praktično,mislim ne spava u tome,već sjedi,da ju imam na oku jer se svugdje pentra
Super je praktično,mislim ne spava u tome,već sjedi,da ju imam na oku jer se svugdje pentra
Cure kad je najbolje vrijeme za uvodit nekakvu vecernju rutinu za spavanje i "treniranje" bebe da sama zaspe? Moja se uspavljiva na rukama ili na sisi, trenutno je u skoku, sesti tjedan zivota, budna cijeli dan, satrala me, totalno sam nabrijana za uvođenje rutine cim prođe skok
Ja sam to nekako po osjećaju, pratila sam njezin ritam, ali sam imala neke utvrđene rituale poput onih kupanja, muzikice za uspavljivanje, načina kako smo "komunicirale" navečer i sl. i sa vremenom je ona samo to potpuno prihvatila.
Kažu da bebe tek od trećeg mjeseca ima smisla navikavati na nekakav red i ritam tj. da ih se tad može tome polako učiti. Moja beba je baš sama nešto prije trećeg mjeseca utvrdila tu rutinu i ritam.
Ti češ sama najbolje znati što bi trebalo tvojoj bebici. Mislim da je sve to jako individualno i da treba naći neku sredinu između onog što bi mame i tate htjele i onog što bebi treba i što traži.
Ali samo da dodam da ja moju nisam "istrenirala" da sama zaspe pa možda i nisam neki iskusni savjetnik. Uopće to ne mogu niti da počnem jer osjećam da joj treba da zaspi uz mene.
Kachi hvala na komentaru! Moja mrzi kupanje, zao mi je maltretirat s tim svaku vecer, morat cemo pronac nesto drugo. Vjerojatno je jos premalena, pratit cu je, jer jos nije ulovila neki ritam. Par dana spava u isto vrijeme, taman kad se ponadam, sutradan sve okrene 😃
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji