Uspavljivanje bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    09. Prosinac 2015. 19:53

I mene zanima da li je netko uspio u odvikavanju od spavanja s mamom i kako? Moja krevetić neće ni vidjeti!

Mila7
    09. Prosinac 2015. 20:14

Ma da sam ja znala da ce ta dva tjedna zajednickog spavanja ponistiti ostalih 7 mjeseci koje je odspavao u svom kreveticu, otkantala bi putovanje pa makar bio i na Mars.

Branchi
    11. Prosinac 2015. 07:45

Belle a kako vam je isao proces prebacivanja u kinderbet?
    Mi imamo tek dva mjeseca, ne zuri nam se u kinderbet, ali me zanima koja ti je bila taktika i kad si krenula pomalo :)

Belle2
    11. Prosinac 2015. 18:53

A taktike su ti uvijek dvije..jedna cry out metoda a druga pomalo privikavanje koje se oduzi kroz koji mjesec...prvu smo probali jedan dan I nismo izdrzali pa smo onda slusali muzikicu, mama pjeva, mazis bušicu, kosicu dragas, pricas pricu...ugl uvijek Ali uvijek ponavljas iste stvari prije spavanja koje vama budu odgovarale..🌺💐🌷..da beba lakse zna sto se od nije ocekuje...SPAVANJE hehehehehehe...

Mila7
    11. Prosinac 2015. 19:19

Hvala na razmjeni iskustava. Ma na sto muka sam. Skuzila sam da se malac cesto budi (svakih 2-3 sata) kad je u kinderbetu a kad spava samnom odspava u komadu 6 sati.  Nisam za cry out metodu, barem ne jos dok ne mogu sa bebacem verbalno komunicirati hehe. Tata se sutra vraca sa puta pa cemo vidjeti tko ce osvojiti krevet..malac ili tata 

I jos nesto me muci. Za koji mjesec selimo se u novi stan i u nasu sobu ne stane kinderbet, dakle morat ce u svoju sobu. SAM. Muko moja sto me ceka .

Belle2
    11. Prosinac 2015. 19:36

Mi smo kad je Mali imao 7 mj odselili na drugi kraj svijeta...nije ovdje bilo ni svih njegovih igracaka ni krevetica....nista...da ne govorim obitelji I prijatelja...I opet smo se na sve naviknuli...evo ga tamo spava sam u kreveticu....nemoj se brinut za selidbu 🌷💐🌺

Mila7
    11. Prosinac 2015. 20:25

Super si tjesitelj, mogli bi se cesce druziti 

Mislim da dosta igra ulogu faza separacijske krize. Cim me izgubi iz vidokruga pocne alarmirati. Vjerojatno se to odrazilo i na spavanje. Probudi se, vidi da nisam uz njega i pocne plac. 
    Znam da ga moram nauciti da se sam uspava ali jos nisam psihicki spremna slusati kako dugo place.

Bolje da mama place nego beba 

I i za kraj...sad malac spava sam na bracnom, stavila sam bocno jastuke al me svejedno paranoja da ne padne. Cim cujem najmanji sum na mikrofonu trcim ko ludakinja do njega 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.