Uspavljivanje bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    23. Veljača 2015. 16:36

Moja neće zaspati u krevetu,osim ako je baš strgana,obožava spužvu na kojoj ju dojim na krevetu na kojem spavam (koristim ju da mi bude viša,tj.bliže cici) i na njoj uvijek odspava u komadu,bilo da zanjonja na cici ili ako ju stavim na nju poslije uspavljivanja na rukama.Ta spužva nije baš sretno rješenje za kralježnicu,pa se trudim da ju čim rjeđe ostavim da na njoj spava...zašto ju ona tako voli,ne znam,vjerovatno ju povezuje s nekim lijepim osjećajem koji joj možda daje dojenje?Krevet stvarno ne voli,a tak je lijepi i ima novi madrac hahahaha,a ona niš.Da probam i ja majicu na krevetu?

kleaiva
    24. Veljača 2015. 17:27

Nalah

Moja neće zaspati u krevetu,osim ako je baš strgana,obožava spužvu na kojoj ju dojim na krevetu na kojem spavam (koristim ju da mi bude viša,tj.bliže cici) i na njoj uvijek odspava u komadu,bilo da zanjonja na cici ili ako ju stavim na nju poslije uspavljivanja na rukama.Ta spužva nije baš sretno rješenje za kralježnicu,pa se trudim da ju čim rjeđe ostavim da na njoj spava…zašto ju ona tako voli,ne znam,vjerovatno ju povezuje s nekim lijepim osjećajem koji joj možda daje dojenje?Krevet stvarno ne voli,a tak je lijepi i ima novi madrac hahahaha,a ona niš.Da probam i ja majicu na krevetu?

Mozda joj spuzva ima miris po mljekecu i tebi...definitivno probaj majicu ili igrackicu neku drzati kod sebe dok dojite pa joj je onda stavljati blizu da osjeti.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

MarijaŠ
    26. Veljača 2015. 18:16

Traje još uvijek, jos se i pojačao intenzitet. Budi se čak i češće jer mu sad i zubi polako kreću, kako mi se cini. Ne znam je li kod njega u pitanju regresija sna, ili se jednostavno tako nest poremetilo. Vec sam se skroz naviknula. Najteže je ujutro ustati, ali kad jednom krene dan, sve 5!

Krešimir 19.08.2014. <3

beag
    26. Veljača 2015. 18:23

O neeee!  Nadala sam se da ces reci da je proslo  Bas tako, najteze se ustati, a onda nakon kave malo zivnem, no svejedno tijekom dana umor cini svoje.. uhhh, treba to izdrzati.. regresija, neregresija, zubi.. uvijek nesto! 

beag
    26. Veljača 2015. 18:23

O neeee!  Nadala sam se da ces reci da je proslo  Bas tako, najteze se ustati, a onda nakon kave malo zivnem, no svejedno tijekom dana umor cini svoje.. uhhh, treba to izdrzati.. regresija, neregresija, zubi.. uvijek nesto! 

MarijaŠ
    26. Veljača 2015. 22:05

beag

Ma kakvi prestalo! Znas koliko je sati kad sam neki dan bila čila i odmorna jer se probudio samo 3x u toku noći  
    Ja sam se pomirila s tim, nema spavanja do daljnjega. Sad mi je najgore s tim zubima, razvlači mi cice cijelu noc, nekad mi se cini da ima vise noćnih podoja vec dnevnih hahahah. Izdrzat cemo mi sve!

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani