Uspavljivanje bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    26. Veljača 2015. 18:16

Traje još uvijek, jos se i pojačao intenzitet. Budi se čak i češće jer mu sad i zubi polako kreću, kako mi se cini. Ne znam je li kod njega u pitanju regresija sna, ili se jednostavno tako nest poremetilo. Vec sam se skroz naviknula. Najteže je ujutro ustati, ali kad jednom krene dan, sve 5!

Krešimir 19.08.2014. <3

beag
    26. Veljača 2015. 18:23

O neeee!  Nadala sam se da ces reci da je proslo  Bas tako, najteze se ustati, a onda nakon kave malo zivnem, no svejedno tijekom dana umor cini svoje.. uhhh, treba to izdrzati.. regresija, neregresija, zubi.. uvijek nesto! 

beag
    26. Veljača 2015. 18:23

O neeee!  Nadala sam se da ces reci da je proslo  Bas tako, najteze se ustati, a onda nakon kave malo zivnem, no svejedno tijekom dana umor cini svoje.. uhhh, treba to izdrzati.. regresija, neregresija, zubi.. uvijek nesto! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.