Hehehehe....sve je to normalno...s uspavljivanjem krenite kad budete ziher...da se ne mucite previse🌸💐🌺sretno
Mi smo tek 2 mjeseca i max spavanja u komadu nam je 3 sata tak da ne zurimo u kindac hehe....nekad ga prebacim da spava preko dana u kindacu, a kad se u njemu igra, nikad ne zaspi sam :)))
Mozda da probam tako bez igranja, sa mazenjem, pjevusenjem...budemo pomalo :)
Mi imamo jednostavan recept za uspavljivanje: mama ili tata je nosaju gore-dolje po stanu i pjevaju ili govore ššššššššš dok madam ne zaspi.
Ali taj recept je mami prisjeo jer je madam prešla 7kg. I mami otpadaju ruke, na ledjima razvija grbu, a koljena škljocaju ko u 80-godišnjakinje.
Probala sam je staviti u kimbac, pjevati joj, milovati je, zibati... ništa.
Jedino po noći zaspi na cici pa je prebacim u kimbac. No ako se probudi prije nego treba jesti (odnosno ako je proslo manje od 2h) opet je nosam po stanu napola spavajući.
Ryanne imamo isti recept i zdravstvene posljedice . S tim da je naša madam prešla 8 kg!
Ali tvoja je 2 i pol mjeseca starija. Kakva će tek moja biti sa 7 mj. Hahaha.
Ništa, i ti i ja ćemo se sresti u nekim toplicama na fizikalnoj terapiji.
Mi imamo 3 mjeseca i muku mučimo s uspavljivanjem.preko dana uopće ne spava, samo vani u kolicima, a isključivo navecer zaspi uz napu, na.pilates lopti uz pjevanje.svi kažu da ga stavim u krevet kad je pospan,ali uzalud kad se počne derat..poseban problem je noćno hranjenje.naime, nikad ne zaspi na ciki, a u 4 ujutro je sova. .😊ima tko takav slučaj ili kakav savjet?
Bok mamice, izgleda da sam jedna od rijetkih sretnica kojoj beba spava duže od 3 sata. Ima mjesec i pol i od kako smo došli iz bolnice super spava. Najkasnije u 23:30 papa zadnji put i onda spava do 5 minimalno, nerijetko do 6,7, a prije par noći čak do 8. E sad, mene zanima je li normalno da tako mala beba ne jede cijelu noć? Inače dobro napreduje...
Sortiraj odgovore
Najstariji