Pozdrav
Nova sam pvdje.
Imam bebu od mjesec i par dana i privikla se spavat na nama. Trbuh o trbuh. Lad jako ocvrsne san premjestimo je na krevet.
Jel premala za neki rezim ucenja da sama zaspe? Kako ste vi to rijesile?
Ili da pocmem kad jos malo poraste?
Vila2015
probaj ju stavit u jastuk, tak jako male bebe vole bit stisnute...ja sam svoju stavljala ispocetka u jastuku spavat...
Ja sam s curkom provodila onu metodu ostavljanja da plače u kindiću s nekih 4 mj. (srećom nije uopće plakala jer bih odmah odustala...više je to bilo onak nervozno glasanje) i uspjelo je već od 3. dana uz ovo s majicom ...samo da osjete miris..., i evo od 4 mj. starosti došli smo do curke od 3 i pol godine koja i dan danas kad je umorna i preko dana i navečer kaže da ide spavati i ode sama. Dok je bila do nekih godinu i pol trebala je rutinu i pjesmicu...a poslije bi samo rekla mama idemo pavati.
Sad mi malac od 2 mjeseca spava od pol 10 navečer do negdje pol 4 i onda pocica i oko 8, pol 9 se probudi...al problem je jer po danu nije spavao uopće...možda 3 puta po 10 min. I mučila sam se noseći ga i pokušavajući ga uspavati da bi na kraju odustala od toga jer sam bila slomljena i onda sam se sjetila i prije 3 dana sam izvadila babygym, ležalicu i ljuljačku da se možda umori i zanima s tim...skužila sam čim počne plakati u nečemu od toga da je umoran, stavim ga u kindić i začas zaspe. Srećom on nije kao curka...nikad ne zaspe na ciki već je još i po sat vremena budan poslije jela i onda odspava. Nadam se da će ostati ovako zasad.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Moja neće zaspati u krevetu,osim ako je baš strgana,obožava spužvu na kojoj ju dojim na krevetu na kojem spavam (koristim ju da mi bude viša,tj.bliže cici) i na njoj uvijek odspava u komadu,bilo da zanjonja na cici ili ako ju stavim na nju poslije uspavljivanja na rukama.Ta spužva nije baš sretno rješenje za kralježnicu,pa se trudim da ju čim rjeđe ostavim da na njoj spava...zašto ju ona tako voli,ne znam,vjerovatno ju povezuje s nekim lijepim osjećajem koji joj možda daje dojenje?Krevet stvarno ne voli,a tak je lijepi i ima novi madrac hahahaha,a ona niš.Da probam i ja majicu na krevetu?
Sortiraj odgovore
Najstariji