Ma na podu izdrzi sama nekih 10min. A kaj cu, tskva je kakva je, moja je i izdrzt cu to skupa s njom. Brzo ide vrijeme, evo sad ce nam klinci vec 5mj. Necemo se ni okrenut i eto prvog rockasa.
Nego, kaj mislis zakaj ti se budio nocas? Mozda zubici? Meni ti je dora spavala super po noci, samo se budila cicati, a sad ima fazu u noci biti budna po sat vremena i brbljati. A zubi ju uzas muce. Po danu si samo hoce ruku pojest i skuzila sam reimo ja ju uspavljujem i ona zatvori oci , al onda odjednom pocne cmakat ruku i gotovo spavanje. Ja sve mislim i da joj ti prokleti zubi ne daju spavat
Bome da, bas sam jucer vidjela neki bodic na kojem pise Moj prvi rodendan pa si sve mislim kako ce to za cas
Evo mi smo sad zavrsili borbu sa uspavljivanjem, pustala sam ga da se jos malo igra pa jos malo jer je drecao iz petnih zila kad bi ga polegla i onda sam ga uspjela u 2 min uspavat. sero mali! e da i jos uvijek nam pali "krpica", probaj joj stavit tak nes u ruke, stiskat ce to i gurat u usta, mozda je smiri.
nemam pojma sto mu je nocas bilo..inace se budi tak cca.svaka 3-4 sata, otkad smo uveli dohranu i 5 sati zna odguliti.. a pricanje nam je vec standardna stvar zadnjih mj dana ne svaku noc, ali kad krene mljet u 5 ili 6 ujutro ajmeee meni, poludimo haha. ne znam jesu li zubici u pitanju, slini nenormalno, najradije bi mu kantu privezala ispod brade jer promijenim po 5 slinceka u danu, bduu natopljeni :/ ruke i sve so stigne gura u usta i stisce.. kad sam to rekla pedijatrici rekla je da ne moraju biti zubi u pitanju, da je to normalno u ovoj dobi... e sad, ajd znaj onda.. vidjet cemo kroz koji mj.hoce li izbiti koji
Beag, ajde javim ti se cim stignem porukom.. jer i ja pokusavam s dohranom i to, pa me nesto zanima. Djeca su nam vrsnjaci pa si budemo pomogle malo . Cujemo se, idem, ova dreci
A onda cu i ja tako probati. Jer ja sam uvijek pokusavala da jede i spava po donekle nekom rasporedu jer uvijek svi kazu da bebe vole rutinu. E pa moja rutine nema .
Evo sad spava skoro vec sat vremena. Probt cu uu tak izmorit svaki dan pa cemo vidjet. Nadam se da ce upalit .
Thanx cure
I moj spava od 1 uhhhh da nam bar tak ostane
al mene veselje ceka iduci tj., sad za vk smo kod bake i dide, strine, tetke itd. svi ce ga iznosati, nanosati, cijele dane drustvo oko njega, ja cu se kao malo uspjeti odmorit, a kazem kao jer me onda po povratku ceka urnebes. ostajemo nas dvoje sami i onda je nemoguc jer mu fali ekipa i hoce samo na ruke , je je je
moze, cujemo se u porukama.
E tako je i nama bilo s toliko mjeseci,probaj kokolina bit će ti lakše. Meni je to prva beba pa misliš da sve ide kako piše i kad nešto neide tako ti se pitaš što ne radiš dobro :-) A sad sam skužila da zapravo nema pravila,kad je gladan je gladan pa kako god da piše da treba biti ne vrijedi moraš mu dati jesti isto je i sa spavanjem. Moj mali nema još nikakvu rutino otprilike jede u isto vrijeme i spava ali jedan dan hoće drugi neće.Ovo sa spavanjem mi puno znači,jednostavno se mora izmoriti i ponekad isplakati da bi uopće zaspao,onako ako nije dobro izmoren ti ga pokušavaš uspavati,pa neide pa se ti unervoziš onda dijete i ode sve u onu stvar! Neke bebe nemaju problema sa spavanjem,a moj je jednostavno takav i nema druge!
javite se i dobićete uputstva novih metoda za uspavljivanje deteta.Pozdrav
Sortiraj odgovore
Najstariji