Kod nas nema problema sa spavanjem...maleni već spava dva sata... zadnja dva tjedna ima uigrani ritam-znam kada će se probuditi, biti gladan i spavati, spava po danu i do tri sata u komadu, po noći i do pet sati, fino papa, jedino je problem što sam izgubila mlijeko pa ga i nakon dohrane moram uspavati na sisi, inače neće zaspati... ali je jako dobar i meni se podočnjaci pomalo smanjuju...
Nekak me danas depra primila...naime,mi se sa 6,5 mjeseci jos uvijek uspavljujemo iskljucivo na sisi..svi pokusaji bilo kakvog drukcijeg uspavljivanja zavrse vriskom..nakon danasnjeg posjeta kolegici malo sam se zabrinula..ona ima decka od 3 godine i veli da je takva ista situacija bila kod njih,a dok je pocela raditi jos i gora..mali bi cijele noci visio na cici ili vristao..i sad se tak bojim kaj me ceka,uzas..prosli tjedan me jedna kolegica ohrabrivala nek se ne opterecujem s tim,da bude on vec zaspao sam dok bude veci..a meni ga tako zao jer svi moji pokusaji uspavljivanja na rukama,stavljanja budnog u kimbic su toliko bolni i na kraju zavrsavaju sisom..jednostavno ne mogu izdrzati da place po sat i pol..ne mogu i gotovo
Vjerovali vi ili ne, moju curku preko dana najbolje uspava tata :D S tim da ju drži u nekoj čudnoj pozi, al njoj tak očito odgovara i dok ju on uspava, onda čvrsto zaspi, dok kod mene samo traži sisu (to preko dana) a po noći se uspavamo na sisi, onda ju podignem da se podrigne i nastavim malo ninati i pjevati i to je to, spava ko top do ujutro.
Blago vama kojima beba odma zaspe sama u krevetiću :-) Mi smo na rukama i nema druge tako se naučio i sad jedino da ga stavim navečer u krevetić pa da plače a to zbilja nemogu,on nezna plakat samo vrištati hahaha! A valjda se neće nositi kad bude imao godinu dvije ;-) Sreća pa prespava noć,boca oko 23-00.00 pa oko 5h! Dobar je samo eto malo teže ga je sad nositi pošto već ima dosta kila!
Moju jako smiruje www.bubamara.in/igracke/igracke-za-najmlade/moje-prve-igracke/smoby-cootons-glazbena-zvijezda/3155043032163155041
ovo je najsličnije kaj sam mogla naći-naša je plišana zvijezda s medekom.Pomaže i ako plače kod prematanja
Ma nama je bilo odlicno prva 3 mjeseca,zaspao bi prek dana nekad na cici,ali vecinu puta sa dudicom uz malo vozikanja u kolicima,a navece samo u kimbu malo duda i spava,budenje dva do tri puta po noci,ma super,mama odmorna i naspavana A zadnjih mjesec dana uzas,po danu dobro,a noc..... prvo je bilo budenje tocno svaka dva sata,malo pocica u polusnu i spava dalje,to je bilo ok. Sada je vecinu vemena na rukama,budenje svakih pol sata,max sat vremena odspava,a ne mogu ga nikako umirit nego na cici,vec sam ludaaa
Nadam se da je faza ili mozda zubi pa da ce uskoro proc!
<3<3<3 Karl <3<3<3
Sortiraj odgovore
Najstariji