Ulje za masažu međice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    11. Kolovoz 2014. 20:35

cure danas smo poceli s masazom medice posto ja nikak sama nemrem do dolje  uglavnom zanima me jel vas cijelo vrijeme za vrijeme masaze pecka i zateze? muz kaze da ne ide uopce duboko a mene nekak strah svega toga pa da provjerim 

DarijaZ
    12. Kolovoz 2014. 20:29

...mene je peckalo tokom masaze, ali mislim da je to normalno...kad mi je postala neugodna bol, onda sam prestala...
    Meni je to zapravo bilo ful neugodno masirt, stalno me nesto bolilo, cim bi R stavio prste mene je bolilo, tako da sam odustala...bas sam zapravo ljuta na sebe zbog toga..morat cu se ponovno primit posla 

Lilica
    12. Kolovoz 2014. 20:33

jooj ja vec kasnim a stvarno mi je to btno.. tak da cu orat istrpiti. a i stvarno sam skupo to platila, inace NIKAD ne dajem tolike pare za nesto tako malo ali ovo mi je prevazno. samo mi je bitno da ne moze bebici nastetiti al ak kazete da je i vama tak onda ok, ne ide on duboko tak da i ak se nesto zezne nekak mi je logicno da bi to bilo samo izvana, daleko od nje 

DarijaZ
    12. Kolovoz 2014. 20:44

Ja imam jos 3 tjedna fore...ak sad opet krenem, mozda stignem i uspijem barem ublazit pucanje...

Sta si kupila Weledino ulje?? 
    Ja sam uzela obicno bademovo, cini mi se skroz u redu...i ne moze on doc do nje ni da hoce...bez brige 
    ...po filmicima sta sam gledala i po svemu sta sam citala, njegovi prsti bi trebali uci vise od pola....valjda oni znaju 

Lilica
    12. Kolovoz 2014. 21:37

da, weledino. iskoristila sam popust s kartice i onaj s kupona tako da me ispala nekih 50-ak kn al svejedno mi je puno ak nece posluzit svrsi, tako da ne odustajem 
    i imas pravo, valjda znaju a i to je bar masaza na koju ga ne trebam puno nagovarati 

Kokolina
    13. Kolovoz 2014. 13:27

curke jel može maslinovo ulje? mislim, ono je inače ful zdravo, a imam domaće ulje, pa pitam... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.