mislim da ti ne moze naskoditi ali mislis li da ces onda vise imat volje masirat ju skroz do kraja...ako se ne varam tebi bi to onda bilo oko 10 tjedana....svaki dan??? ja bi poludjela...
Laura 21.08.2014 :-*
Dizem temu
Jel netko poceo s masazom medjice i ako je, kak vam ide?
Ja sam nadobudno krenula s tim prije par dana, i ne ide mi samoj...ne mogu naci polozaj i tesko mi dohvatit...
Jucer sam R- a uzicala da on masira, i znate sta cu vam reci?! Uopce nije sexy!
Em me boli, pa mi je i neka neugodna bol, pa se ne mogu namjestiti...a i R kaze da se boji da me ne ozljedi ...
ja sam tako tuznaaaaa! sutra ulazim u 34. tjedan kad sam mislila poceti i muzic bi to radio posto su meni prekratke ruke i ne mogu od trbuha, a sad od toga nista
Drage moje cure,
ja vam samo mogu preporučiti masažu jer sam čula samo pozitivna iskustva,ne može odmoći!!!! Moja kolegica sa posla je masirala i uopće nije bila rezana! E sad,što se tiče izbora ulja,svakako bih preporučila ono iz dm-a,jer mu je ipak i ta namjena,a maslinovo i kantarionovo ulje bih ostavila za one svrhe za koje mu i je namjena,pogotovo kad svi znamo koliko je ona dolje osjetljiva..... Što se tiče načina masiranja najbolje je sjesti u poluležeći položaj,noge saviti u koljenima,palac namjestiti kao da stopirate i jednostavno masirati lijevo-desno,gore-dolje. Kažu da treba osjetiti lagano peckajuči osjećaj i tako zadržati trenutak pa onda na drugu stranu jer je to kao znak da se isteže... E sad,pazite da si tim postupkom sami ne bi izveli epiziotomiju
heheheee,prilagodite postupak svom osjećaju....
Najbolje je možda početi oko 36 tt pa na dalje!
A što se tiče sjedenja na lopti,svakako se preporučuje sjediti na njoj,u svakom slučaju bolje nego na stolici,ali samo sjediti!!!!! Pazite da pokrete zdjelice (naprijed natrag i kružno) svakako zadržite za zadnje tjedne trudnoće jer oni mogu potaknuti otvaranje. Eto,ako ikako drugačije mogu pomoći,bit će mi drago!!! (pitajte bilo što vezano uz vježbe jer sam tu upućena i više nego dovoljno!!!) Pusaaaaaa
Ubijte ih uspjehom i sahranite ih osmijehom
evo ja tek sad vidim ovu temu pa vam stavljam video u kojem je opisana masaža međice
https://www.youtube.com/watch?v=DK2P8Ziqc6Y&list=PLD1BB5DDA768B6BD8
ovaj filmić super opisuje kak se to radi. ja sam planirala, ali iskreno, meni to izgleda nekako ljigavo... kak da si sama guram prste... joj, ja ne znam kak ću ja rodit
Sortiraj odgovore
Najstariji