Ulje za masažu međice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gold👑
    04. Rujan 2014. 13:50

Meni dragog uopće nema do par dana prije poroda tako da ću se ja osloniti na sreću,ako ne popucam odlično a ako popucam što je tu je,pretrpit ću ...

Boška2
    04. Rujan 2014. 18:19

To je super za Zabok,lijepo od njih kaj im je to praksa!!!! Ja idem u Petrovu i imam neki osjecaj da oni tamo ne masiraju vec da samo cvaknu škaricama. Ne znam da li ima tko iskustva iz Petrove i jel zna kaj o tome?

<3<3<3 Karl <3<3<3

cloudy
    04. Rujan 2014. 18:31

Darija i Tina...blago vama...ja se nadam da je takva praksa i kod mene u sk iako ne vjerujem...nego,jel rano u 21 tjednu krenut s masažom?ja bi probala da probam izbjeć pucanje,rezanje i šavove

Lilica
    04. Rujan 2014. 18:31

to se oko 34. tjedna pocinje

Lilica
    04. Rujan 2014. 18:33

a da i tu napisem, ako netko zeli kupiti weledino ulje, ja sam ga nazalost stigla samo 2 puta koristiti posto sam zavrsila u bolnici, prodajem u pola cijene

cloudy
    04. Rujan 2014. 18:35

Tako kasno?hvala na infu lilice...mi ćemo probati s običnim baby uljem pa ćemo vidjeti...

DarijaZ
    05. Rujan 2014. 15:17

Nema ti potrebe za ranije krenut s tim...uglavnom se preporuca da se pocne masirat oko 34. - 35. tjedna..

• Maky0719
    17. Rujan 2014. 02:39

Ja sam pocela sa masazom cca u 33 tjednu i to sa domacim maslinovim uljem po savjetu doktora iz Petrove

Maky0719

tena123
    24. Studeni 2014. 21:54

kupila sam obično baby ulje johnson dali je to ok za masažu međice, planiram početi sutra i već sam mi je muka i ne da mi seee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.