ja isto planiram od sutra poečti .... ubiti dragom dat zadatak da mi masira... i isto imam baby love ulje obično pa sam mislila s tim....
Meni je moja doktorica preporucila neko biljno ulje "olea" magistralno ulje... msm da je rekla da je od biljke cajevca, nisam sigurna i reka je da je odlicno za otvaranje, da dolje valjda sve postaje elasticnije, nemam pojma...budem danas isla kupit pa cu vidit sta i kako :D
Inace ja sam 37 tj i evo sad tek planiram pocet s tim mazanjem
fala :D veli dragi da će se trudit jedino ak se curka okrenula s glavom prema dole tak da sad čekam petak da i to vidimo :D
mi smo poceli s tim...kasno jer se ni meni ni njemu nije dalo... a onda sam ja pokusala...al nikak nisam mogla sama jer mi je trbuh smetal... kad pa mi je muz onda mi sve nekak bilo nelagodno i nikak mu nisam mogla objasnit ni pokazat kako da to radi...a i uostalom jaaaaaako boli...bar je mene boljelo pa sam odustala i rekla kako bude bit ce... i zavrsila bez pucanja,rezanja i sivanja...
Laura 21.08.2014 :-*
mi smo poceli s tim...kasno jer se ni meni ni njemu nije dalo... a onda sam ja pokusala...al nikak nisam mogla sama jer mi je trbuh smetal... kad pa mi je muz onda mi sve nekak bilo nelagodno i nikak mu nisam mogla objasnit ni pokazat kako da to radi...a i uostalom jaaaaaako boli...bar je mene boljelo pa sam odustala i rekla kako bude bit ce... i zavrsila bez pucanja,rezanja i sivanja...
Laura 21.08.2014 :-*
evo jučer sam konačno išla po prvi puta napravit tu famoznu masažu, i svakako nije ugodna, niti je izvediva onako kao na videu, bar meni, trajala je možda tri minute i ćao..
pokušat ću je radit što češće ali neću se forsirat već onako kako znam i koliko mogu, a naravno najbitnije ću se ravnat po osjećaju koliko je dosta pa šta bude vidjet ćemo..
Šta stvarno boli?ja sam odgađala zadnjih dana...al sam mislila krenut sutra...krajnje nam je vrijeme
Da podignem temu nakon skoro 5 godina. Da li je tko radio masazu i kako je na kraju proslo na porodu?
Sortiraj odgovore
Najstariji