Nama je rekla babica na trudničkom tečaju da moze sa bilo kojim uljem, nije uopće bitno kakvo je-baby ulje, maslinovo, bademovo... Tako da, samo naprijed Kokolina!
Krešimir 19.08.2014. <3
Hej curke,evo mi jucer krenili sa masazom,ali neuspjesno. Toliko me bolilo i peklo,a nije ni krenuo masirati,samo je stavio prst. Kad sam ga pitala zasto je tako odjednom grub,rekao mi je da mi je sve oteceno i crveno,cak i malo kao popucana koza,da zbilja nije grub,a ja imala osjecaj kao da ce me rastrgat. Mislim da je to eventualno od pregleda kod dr.jer sam jucer bila. Jel to normalno da je tak oteceno? Mislim da cu cijela popucat za vrijeme poroda,ako je sad vec tako popucalo. Dal da uopce probavam sa masazom?
<3<3<3 Karl <3<3<3
I ja sam odustala jer me sve dole boli već i kad se perem kod tuširanja,sve mi je nekako tvrdo,nemam živaca za to
mi masiramo međicu sad već preko 3 tjedna i moram priznat dosta dobro nam ide...MM uživa u tome i cijeli si je happy...moram priznat da me boli,peče i zateže al nije neizdrživo tak da mi neodustajemo jer rađe si sad malo pretrpim to zatezanje nego da popucam na porodu i da me moraju šivati
znam da nije garancija al bar ću podsvjesno znati da sam uradila sve što je bilo u mojim rukama (tj rukama MM) da se to nedogovdi...a ako puknem pa ni prva ni zadnja...budem preživjela
Jel zna netko jel polijevaju s uljem u Vinogradskoj i je li to uopće praksa u bolnicama?
Ma ja cu jos probati jednom,ako ide super,ako ne ne... a kaj sad!!!
<3<3<3 Karl <3<3<3
Nadam se da prakticiraju,mene em boli,em dragog često nema tak da odustajem
Sortiraj odgovore
Najstariji