Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leona4
    10. Listopad 2014. 16:18

Krenit cemo nekako sa Pampers pelenama jer su najrazvikanije pa cemo dalje istrazivat sta nam bude odgovaralo, mada nemislim da su pampersice najbolje, nego su se dobro progurale i dobile ime a za kozmetiku neznam ni sama ja bi najradije sve jer mi sve nekako bebasto mirisu ali cemo se morat kontrolirat

paris
    10. Listopad 2014. 16:29

Leona

Krenit cemo nekako sa Pampers pelenama jer su najrazvikanije pa cemo dalje istrazivat sta nam bude odgovaralo, mada nemislim da su pampersice najbolje, nego su se dobro progurale i dobile ime a za kozmetiku neznam ni sama ja bi najradije sve jer mi sve nekako bebasto mirisu ali cemo se morat kontrolirat

Točno znam kako je teška ta kontrola  I mi smo koristili Pampers Premium care (bijele) u početku (svi su nam ih preporučili pa ajde) i bile su nam ok do vel 3 - onda smo počeli druge isprobavati....

TODAY is a new BEGINNING :)

Pilici
    10. Listopad 2014. 17:42

Za bebu trebas pelen, vlazne maramice i kremica. Za tebe ulosci, jednokratne gacice, dvije spavacice ili pidjame, vlazni toalet papir, gel za tusiranje, japanke za tusiranje, cetkica i pasta za zube, ogrtac ti ni ne treba jer su bebe stalno s vama pa van ne mozes a posjete su u sobama, rucnici i uzmi one jednokratne prostirke za prematanje jer ako zakrvaris plahtu neces dobiti novu. Uzmi si flasicu vode za radjaonu a i sve cega se naknadno sjetis stignu ti donijeti tvoji kad ti dodju u posjetu.

Pčelice stvari za bebu(pelene maramice i kremicu) ti mogu donjet tvoji drugi dan ili odmah moram uzet?

pčelica9
    11. Listopad 2014. 08:25

Zebrica

Za bebu trebas pelen, vlazne maramice i kremica. Za tebe ulosci, jednokratne gacice, dvije spavacice ili pidjame, vlazni toalet papir, gel za tusiranje, japanke za tusiranje, cetkica i pasta za zube, ogrtac ti ni ne treba jer su bebe stalno s vama pa van ne mozes a posjete su u sobama, rucnici i uzmi one jednokratne prostirke za prematanje jer ako zakrvaris plahtu neces dobiti novu. Uzmi si flasicu vode za radjaonu a i sve cega se naknadno sjetis stignu ti donijeti tvoji kad ti dodju u posjetu.

Pčelice stvari za bebu(pelene maramice i kremicu) ti mogu donjet tvoji drugi dan ili odmah moram uzet?

Mene su odmah trazile sestre maramice kad su ga dosle prematati jer je moj puno kakao cim se rodio. Ali pretpostavljam ak nemas da ti daju svoje. Na sv.duhu stoje vani njihove pelene toga ima ali vlaznih maramica ne.

zebrica

Iskrica1347
    10. Listopad 2014. 20:57

Osobno za bebu ne bih koristila nikakve gelove, šampone ili bilo što slično pogotovo u prvim danima. U bolnici ti to niš ne treba ovak i onak, jer ju ne kupaš ti nego je odnose na kupanje. Inače mislim da će ti i svaki pedijatar reći da se male bebe kupaju samo sa običnom vodom temperirane na tjelesnoj temperaturi (36 do 37 stupnjeva). I malo koji će reći da koristite bilo koju kemiju. Ja dan danas P najčešće kupam/tuširam u čistoj vodi (osim kad kosu peremo, naravno ili ak se baš zamazala sa nečim tipa tempere i to).

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

LuKi5
    10. Listopad 2014. 21:01

Nama su isto preporucili kupat u cistoj vodi s malo maslinovog ulja. Koza mu je super mekana nakon toga. :)

14.06.2014. L ♥

Pilici
    10. Listopad 2014. 21:44

Luki to si tako otpočetka ili kad je malo narastao?

zebrica

11. Listopad 2014. 00:58

I mi smo se na pocetku kupali iskljucivo u cistoj vodi sa par kapi maslinovog ulja. Doista nema potrebe za bilo kakvim gelovima i kupkama, bar dok su tak mali.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Pilici
    11. Listopad 2014. 11:40

Hvala, da si znam pripremit..

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI