Krenit cemo nekako sa Pampers pelenama jer su najrazvikanije pa cemo dalje istrazivat sta nam bude odgovaralo, mada nemislim da su pampersice najbolje, nego su se dobro progurale i dobile ime a za kozmetiku neznam ni sama ja bi najradije sve jer mi sve nekako bebasto mirisu ali cemo se morat kontrolirat
TODAY is a new BEGINNING :)
Za bebu trebas pelen, vlazne maramice i kremica. Za tebe ulosci, jednokratne gacice, dvije spavacice ili pidjame, vlazni toalet papir, gel za tusiranje, japanke za tusiranje, cetkica i pasta za zube, ogrtac ti ni ne treba jer su bebe stalno s vama pa van ne mozes a posjete su u sobama, rucnici i uzmi one jednokratne prostirke za prematanje jer ako zakrvaris plahtu neces dobiti novu. Uzmi si flasicu vode za radjaonu a i sve cega se naknadno sjetis stignu ti donijeti tvoji kad ti dodju u posjetu.
Pčelice stvari za bebu(pelene maramice i kremicu) ti mogu donjet tvoji drugi dan ili odmah moram uzet?
zebrica
Osobno za bebu ne bih koristila nikakve gelove, šampone ili bilo što slično pogotovo u prvim danima. U bolnici ti to niš ne treba ovak i onak, jer ju ne kupaš ti nego je odnose na kupanje. Inače mislim da će ti i svaki pedijatar reći da se male bebe kupaju samo sa običnom vodom temperirane na tjelesnoj temperaturi (36 do 37 stupnjeva). I malo koji će reći da koristite bilo koju kemiju. Ja dan danas P najčešće kupam/tuširam u čistoj vodi (osim kad kosu peremo, naravno ili ak se baš zamazala sa nečim tipa tempere i to).
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Nama su isto preporucili kupat u cistoj vodi s malo maslinovog ulja. Koza mu je super mekana nakon toga. :)
14.06.2014. L ♥
I mi smo se na pocetku kupali iskljucivo u cistoj vodi sa par kapi maslinovog ulja. Doista nema potrebe za bilo kakvim gelovima i kupkama, bar dok su tak mali.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji