Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • paris
    12. Rujan 2014. 15:52

malamare1986, mislim da je svejedno kad ćeš spakirati torbu. Ako ćeš zbog spremljene torbe biti mirnija onda ju spremi već sada. Neće joj ništa biti ako bude stajala nekoliko tjedana 

• ettaa
    16. Rujan 2014. 14:55

Jel ima koja trudnica iz sibenika? Sta treba ponjeti kod nas u bolnicu? :)

Gold👑
    17. Rujan 2014. 16:10

Meni je 4.11  takva sam i ja,volim imat sve spremno 

Lady_Dy
    18. Rujan 2014. 01:01

evo meni je ovo prva trudnoća pa mi je sve novo i nepoznato..
    sad imam par možda glupih pitanja :)
    jednokratne gaćice: di se to kupi i čemo to? to stavite preko svojih gaćica ili?
    vatirani ulošci, jesu li dovoljni za krvarenje nakon poroda? nešto vidim da žene spominju da su kombinirale i sa noćnima pa me to sad buni.. mislim, znam da ću krvarit, ali ovi svi slojevi mi djeluju ko da bi trebala staviti pelenu..

kums
    18. Rujan 2014. 09:08

šta sve nosite spavaćice nitko piđame??

big girls don't cry..........................................................................................................
    ..........................they eat :D

renata6
    18. Rujan 2014. 09:13

U pricipu u spavačici rađaš, na odjelu kad dođeš svi nose spavačice jer je tako lakše i presvlačenje i dojenje jer su one ful otkopčane(njihove), kako je koja praksa u kojemu rodilištu, nigdje nije isto ali tebi nitko ne brani piđamu, možeš donji dio i gore neku majcu tipa na bratele ili neku koju možeš otkopčat.

missha
    18. Rujan 2014. 09:44

Ja nisam koristila jednokratne gaćice jer mi je to bio bezvezan trošak, tak i kad imam mengu znam zakrvarit gaće pa ih ne bacim :D Ja sam koristila od jesse noćne uloške jer su mi bili veći od virovih pa nisam morala trpat po 2 uloška u gaće, bio je dovoljno dug jedan a da ne smeta šavu ili slično ;)

Meni je žao kaj nisam imala pidžamu sa sobom jer je bilo dosta hladno, a mom mužu se nemre objasnit di kaj stoji :D Tak da je ok uzet sa sobom jednu pa se lako vrati doma ak nedaju da se u nju presvučeš ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.