malamare1986, mislim da je svejedno kad ćeš spakirati torbu. Ako ćeš zbog spremljene torbe biti mirnija onda ju spremi već sada. Neće joj ništa biti ako bude stajala nekoliko tjedana
Jel ima koja trudnica iz sibenika? Sta treba ponjeti kod nas u bolnicu? :)
evo meni je ovo prva trudnoća pa mi je sve novo i nepoznato..
sad imam par možda glupih pitanja :)
jednokratne gaćice: di se to kupi i čemo to? to stavite preko svojih gaćica ili?
vatirani ulošci, jesu li dovoljni za krvarenje nakon poroda? nešto vidim da žene spominju da su kombinirale i sa noćnima pa me to sad buni.. mislim, znam da ću krvarit, ali ovi svi slojevi mi djeluju ko da bi trebala staviti pelenu..
šta sve nosite spavaćice nitko piđame??
big girls don't cry..........................................................................................................
..........................they eat :D
U pricipu u spavačici rađaš, na odjelu kad dođeš svi nose spavačice jer je tako lakše i presvlačenje i dojenje jer su one ful otkopčane(njihove), kako je koja praksa u kojemu rodilištu, nigdje nije isto ali tebi nitko ne brani piđamu, možeš donji dio i gore neku majcu tipa na bratele ili neku koju možeš otkopčat.
Ja nisam koristila jednokratne gaćice jer mi je to bio bezvezan trošak, tak i kad imam mengu znam zakrvarit gaće pa ih ne bacim :D Ja sam koristila od jesse noćne uloške jer su mi bili veći od virovih pa nisam morala trpat po 2 uloška u gaće, bio je dovoljno dug jedan a da ne smeta šavu ili slično ;)
Meni je žao kaj nisam imala pidžamu sa sobom jer je bilo dosta hladno, a mom mužu se nemre objasnit di kaj stoji :D Tak da je ok uzet sa sobom jednu pa se lako vrati doma ak nedaju da se u nju presvučeš ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji