Ma ja kad sam već krenula nisam se htjela prebacivati,ali čim rodim idem kod druge,ova sama sebe zove dinosaurom :-/ a tomićka je zakon :) evo meni je seka danas rodila drugog sina opet na carski,i bio joj je Zmijanović,tj ona je tražila da joj on bude :) tako da kad se malo oporavi tražim spisak i javim ti što da pakiraš u torbu hehe (i da,novo rodilište je zaakooon)
jel za porod u petrovoj treba uzet i stvari za bebu, mislim pelene, kremicu, ili oni presvlače bebe?
Ja sam dobila inf. Da za bebu netreba nista.samo kad ideš doma treba donjet robicu i svoju pelenu.kad ti je termin?
Lusilu
kljukica kvakica.. Netreba dok si tamo oni svoje stavljaju bebi jedino kad izlazite iz bolnice vam treba pelena odjeca kremica maramice :)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Pozdrav mamice tetmin se blizi a torba prazna da nemoze bit praznija, ima li koja mama da je rodila (zadnjih mjeseci) ili ce rodit u splitskom rodilistu a da zna s cime napunit torbu, treba li za bebu nosit nesto, svaki savjet je dobrodoso jer ja od svih popisa vise neznam sta treba a sta ne.
Hvala vam svima
TODAY is a new BEGINNING :)
Sortiraj odgovore
Najstariji