Pčelice znači može pidžama? ja mrzim spavaćice uzela bi jednu samo za porod? kako je sa vizitom? jel zaviruju u gaće doslovno ili se to malo promijenilo? kada si ti rodila? meni je ovo prva trudnoća pa imam milijon pitanja, sve me zanima jer ništa ne znam, dosta ovdje pročitam ali dosta i ne piše. Dvoumim se još uvijek između Vinogradske i Svetog Duha?
Matea ja sam u zivotu svega par puta (kao mala) nosila spavacicu, obicno spavam u tajicama ali vele cure da je puno prkaticnije biti u spavacici i da je bolja na gumbice zbog dojenja. Ja imam zasad jednu spavacicu i pidzamu i tajice sam si uzela pa da imam kad se zaprlja. Mada bi mi trebala jos barem jedna spavacica, al puno mi je Dat jos 100kn za to kad ju poslje necu nosit Budem vidjela
zebrica
Ja mislim za dva tjedna uzeti u second handu textile house tri spavaćice kaj se kopčaju naprijed(nadam se da ću pronaći),prokuhati ih i spremiti za porod i boravak u bolnici jer taj tjedan će imati akciju po 20,15,10 i dva dana sve po 5kn pa mi neće biti žao ako zakrvarim to i baciti. Mislim da je glupo kupovati nove i davati i po 50 kn,a kamoli po 150,rade kupim par paketa pelenica za te novčeke...
Znam da se prije kao pod obavezno moralo u bolnici biti u spavacici, bez gacica samo ulosci. Al to se sve izmjenjalo tako da sad svaka bolnica dopusta pidame, a spavacica samo za porod sam. U Petrovoj se moze isto komotno u pidami biti. :)
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji