Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    15. Listopad 2014. 10:06

Super 
    Znaci kad dodemo u bolnicu odma idemo u radaonu..

zebrica

Nalah
    28. Listopad 2014. 15:38

Jesu jednokratne iz ljekarne kao bokserice?Koje su vam bile najudobnije?

piper
    29. Listopad 2014. 11:59

Ove iz DMa su meni bile totalno neudobne i odmah drugi dan sam rekla mm da mi kupi ove iz ljekarne

i jos jedan mali savjet za cure koje idu na carski...uzmite si vlazni wc papir jer mene je on jedino spasio buduci da nema tusiranja nakon carskog dok nedodete doma tj dok vam neskinu onu sterilnu kompresu...s ovim papirom sam se bar malo cisce osjecala...a i vlazne maramice za dezinfekciju su mi dobro dosle da se bar malo prebrisem

ninach1903
    29. Listopad 2014. 12:49

te u ljekarni se prodaju na komad ili u paketima? kolko opce toga uzet sa sobom? i ulozaka?ja sam trenutno kupila paket vir80 (10 kom u paketu) i paket jessa nocnih (20 kom u paketu)

16.12.2014 <3 Lena <3

Nalah
    29. Listopad 2014. 13:03

Ja sam kupila 3 chicco,vjerujem da ću trebati još....u bolnicu ću uzeti jedan

ninach1903
    29. Listopad 2014. 14:12

znaci ova dva paketa ce mi za bolnicu bit dosta. za doma se ne brinem, to lako dragog posaljem u ducan po nove zalihe  tina0208 a kolko si ovih jednokratnih gacica uzela? ja razmisljam da bi mi  10 kom trebalo bit dosta...

16.12.2014 <3 Lena <3

Nalah
    29. Listopad 2014. 14:31

Nije meni zbog krvi,nego mi se ne da natezati još i sa tim u bolnici,ove odmah poslije šiknem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.