cure koje ste rodile na svetom duhu ili u vinogradskoj pa napišite što sve treba ponijeti
Anakome hvala ti puno na informacijama, sad kad znam krecemo lagano u kupovinu za popunit torbu, jesi li sta posebno nosila u radaonu?
Nadam se da s bebom nije nista strasno bilo, pozdrav i hvala
TODAY is a new BEGINNING :)
S bebicom je sve ok. Stalno smo po pregledima, ali to je uobicajeno za nedonoscad. Ja sam imala puno problema i ležala sam i na odjelu dosta dugo tako da smo dobro i izgurale.
Nisam isla iz predrađaone u rađaonu nego u operacijsku. A u predrađaonu su mi dozvolili da ponesem vodu i mobitel. S tim da sam s mobitela mogla samo pokoju poruku poslat jer kao ometa ctg uređaj. A kad su skuzili da cu na carski radi lošeg ctg-a, nisam ni vodu mogla pit.
E da, ove krekere sta nosis, ako sve bude islo brzo i budes se fino otvarala neces iskoristit vjerojatno jer ti nece dat jest. To ti je vise ako se oduzi pa te posalju na odjel ili sl. a ne uhvatis rucak/veceru.
Svak mi spominje nekakve keksice da uzmem, iskreno malo mi je to i crnjak nosit, vodu ajde nekako, ja sam pocela pakirat polako, kupila uloske, jastucice, gacice jednokratne, ubacila rucnike obicne i papirnate, neseser napola spreman, jos fale papuce, ogrtac nemislim nosit jer mi je ionako stalno vruce jedino bi neku spavacicu trebalo nabavit, izdajalicu cemo kupit po potrebi i mislim da je to to, jos oprat, ispeglat i slozit robicu i kupit jos koji bodic i kolica i mi spremne
Koje pelene da kupim od koliko do koliko kg jer se treba ponit u rodiliste kad se izlazi a i za kuci naravno, koja je razlika u bijelom i zelenom pakovanju pampers pelena za novorodence, jer sam vidila jedne i druge pa me zbunilo???
Koju cete vi kozmetiku koristit???
Imam nekad osjecaj da me gluposti brinu
Što se tiče kozmetike, kupila sam u dm-u ona mala pakiranja - 3u1 šampon+gel za tuširanje, mala pasta za zube, mala četkica i sl. Što se tiče pelena, ja sam uzela najmanje Muller-ove eko-pelene, jer nakon što ih potrošim u upotrebu dolaze tetra pelene i moderne platnene pelene (ja sam mama-platnenopelenašica).
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
leona bijele pampersice su po misljenju mnogih puno kvalitetnije od zelenih..ne propustaju i ne zarezuju se jako kao zelene.. po mojem misljenju ne valjaju ni jedne i vec smo odavno na puffies-u... nekak sam njima najzadovoljnija,a isprobali smo sve i svasta.. u rodiliste ponesi jedinicu,odnosno one na kojima pise od 2 do 5 kilograma tako da ce ti bit dobre i ako beba bude mala i ako bude velika..
od kozmetike vele da je najbolja mustela...osobno nisam probala.
Laura 21.08.2014 :-*
leona slažem se s tim što je Tina napisala za pelene.... što se kozmetike za bebu tiče, savjetujem ti da se za početak osloniš na kremu za guzu i čistu vodu kod prematanja, a za kupanje sindet (ko sapun) ili neku kupku. Kad vidiš kakva će biti bebina koža lako dokupiš ako će trebati kakav losion ili mlijeko za tijelo. Ja sam i nakupovala i dobila hrpetinu toga i evo već 9 mj. koristimo samo kremu za guzu i gel za kupanje (u početku smo kupali sa tim sindetom)! Sve ostala ulja, kreme i mlijeka za tijelo sam ja počela koristiti
Sortiraj odgovore
Najstariji