Dobro da znam :) to si u vinogradskoj na tečaju bila? A jesu sta rekli za kremicu, i to netreba??
zebrica
Ja sam 34 tjedan i počela sam spremati torbu za bolnicu, pola je spremno. Još samo higijena i spavaćice. Uzeti ću za bebu, za svaki slučaj i nešto odjeće, nešto pelena i kremicu. Tko zna s tim našim bolnicama... a kao da oni moraju znati da ja imam pelene u torbi
A kaj nemrem imati obične gaće ili baš moram kupovati te jednokratne? Što je pametnije uzeti?
Jojo bolje su ti jednokratne, začas su pune, i samo bacaš i njih i sadržaj, ovako ćeš puno gaćica uništiti. Tvoja volja, ali i mekanije su i nemaju baš nekih rubova, pa ih ni ne osjetiš, a to je i bitnije s obzirom na porod, da te još nešto ne steže, evo čisto preporuka.
Super kimito , hvala Jel vas ima puno na tečaju?
Cure koje ste rodile u vinogradskoj koliko vas je bilo u sobama?
zebrica
U Vinogradskoj su ti sada po 3 ili po 2 u sobi - kak te stave. Frendica mi je rodila prošle jeseni (već je bio rooming in uveden).
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Yap. Mislim da ih samo odnose ujutro na pranje i check-up od strane pedijatra.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Zebrice, ima nas 20-tak, možda i više. Jučer je doktorica komentirala da nije još bila takva navala :)
Rekla je da su dvokrevetne i trokrevetne sobe i da su bebe cijelo vrijeme s nama, da se čak i pregledi pedijatra odvijaju u sobi. Isto tako, rekla je kako predrađaonu vinogradska nema jer nemaju prostor tak da si odmah nakon klizme i tuširanja u boksu. Sestre baš ne vole da se izlazi van, ali rekla je kako na to imamo pravo, samo da ih pitamo da nas puste, ali opet da ne izlazimo svako malo..
Sortiraj odgovore
Najstariji