Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    14. Listopad 2014. 15:54

Dobro da znam :) to si u vinogradskoj na tečaju bila? A jesu sta rekli za kremicu, i to netreba??

kimito
    14. Listopad 2014. 20:56

Zebrica

Dobro da znam :) to si u vinogradskoj na tečaju bila? A jesu sta rekli za kremicu, i to netreba??

Tečaj traje do petka pa ću sve ispitat, bit ce nam jedan dan i sestra, mislim da ce ona najbolje znat sta treba ili ne treba! Javim..

zebrica

Jojo5
    14. Listopad 2014. 20:12

Ja sam 34 tjedan i počela sam spremati torbu za bolnicu, pola je spremno. Još samo higijena i spavaćice. Uzeti ću za bebu, za svaki slučaj i nešto odjeće, nešto pelena i kremicu. Tko zna s tim našim bolnicama... a kao da oni  moraju znati da ja imam pelene u torbi

A kaj nemrem imati obične gaće ili baš moram kupovati te jednokratne? Što je pametnije uzeti?

renata6
    14. Listopad 2014. 20:21

Jojo bolje su ti jednokratne, začas su pune, i samo bacaš i njih i sadržaj, ovako ćeš puno gaćica uništiti. Tvoja volja, ali i mekanije su i nemaju baš nekih rubova, pa ih ni ne osjetiš, a to je i bitnije s obzirom na porod, da te još nešto ne steže, evo čisto preporuka.

tea024
    14. Listopad 2014. 20:23

ima i u ljekarni po komadu za kupiti 3, 60 kn ima u dmu isto ali mislim da njihove nisu u obliku bokserica nisam sigurna. a ima i konzum

Pilici
    14. Listopad 2014. 21:08

Super kimito , hvala  Jel vas ima puno na tečaju?
    Cure koje ste rodile u vinogradskoj koliko vas je bilo u sobama?

zebrica

Iskrica1347
    14. Listopad 2014. 21:12

U Vinogradskoj su ti sada po 3 ili po 2 u sobi - kak te stave. Frendica mi je rodila prošle jeseni (već je bio rooming in uveden).

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Pilici
    14. Listopad 2014. 21:16

Hvala  I bebice su s nama cjeli vrijeme??

zebrica

Iskrica1347
    14. Listopad 2014. 21:26

Yap. Mislim da ih samo odnose ujutro na pranje i check-up od strane pedijatra.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

kimito
    14. Listopad 2014. 21:54

Zebrice, ima nas 20-tak, možda i više. Jučer je doktorica komentirala da nije još bila takva navala :) 
    Rekla je da su dvokrevetne i trokrevetne sobe i da su bebe cijelo vrijeme s nama, da se čak i pregledi pedijatra odvijaju u sobi. Isto tako, rekla je kako predrađaonu vinogradska nema jer nemaju prostor tak da si odmah nakon klizme i tuširanja u boksu. Sestre baš ne vole da se izlazi van, ali rekla je kako na to imamo pravo, samo da ih pitamo da nas puste, ali opet da ne izlazimo svako malo..

KarlaHP
    06. Studeni 2014. 16:39

kimito

Zebrice, ima nas 20-tak, možda i više. Jučer je doktorica komentirala da nije još bila takva navala :) 
    Rekla je da su dvokrevetne i trokrevetne sobe i da su bebe cijelo vrijeme s nama, da se čak i pregledi pedijatra odvijaju u sobi. Isto tako, rekla je kako predrađaonu vinogradska nema jer nemaju prostor tak da si odmah nakon klizme i tuširanja u boksu. Sestre baš ne vole da se izlazi van, ali rekla je kako na to imamo pravo, samo da ih pitamo da nas puste, ali opet da ne izlazimo svako malo..

jesi saznala šta sve treba donijeti? da li dosta ono što piše na vratima trudničke ambulante.
    p.s. i ja idem roditi u vinogradsku.
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI