Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    14. Listopad 2014. 09:49

Luki... a kak samo ulošci bez gačica...? meni će biti znansteva fantastika imat uložak i gaćice samo bez donjeg dijela pidžame, jer nisam navikla na spavačice... ali kak to bez gačica.... brrr

kimito
    14. Listopad 2014. 10:04

Hm.. ni meni to nije jasno, kako bez gaćica? Inače, najnovija informacija za Vinogradsku - za bebu ne treba ništa nosit!

kimito
    14. Listopad 2014. 10:06

Da vas pitam.. kad ste vi spremile torbu za rodilište? Ja sam u 33. tjednu i još nisam ni počela..

• tea024
    14. Listopad 2014. 11:01

davno prije su se nosili ulošci bez gaćica, to je meni mama pričala a na koju foru nemam pojma hahahah. cloudy ajde do zagreba onda jer tu možeš i piđamu obući poslije poroda :D, a ja si već sad lagano kupujem stvari za rodilište, pa kad sljedeci mjesec završim s tim odma ću je i spakirati isto će mi biti negdje 30 tjedan

tena123
    14. Listopad 2014. 12:26

ja sam tek popis napravila šta trebam kupit a vidjet ću da torbu složim do 34 tj, sad sam 29 pa imam još fore, iako sam mislila to malo ranije pa da sam mirna..

Nalah
    14. Listopad 2014. 12:32

Ja pomalo slažem svoju,malo malo se sjetim nečeg

Pilici
    14. Listopad 2014. 13:13

Kimito to si pitala u bolnici ili? Kolko sam zadnje upućena vele cure da treba pelene kremica i vlažne maramice za bebu, sad si me zbunila 

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.