Luki... a kak samo ulošci bez gačica...? meni će biti znansteva fantastika imat uložak i gaćice samo bez donjeg dijela pidžame, jer nisam navikla na spavačice... ali kak to bez gačica.... brrr
Hm.. ni meni to nije jasno, kako bez gaćica? Inače, najnovija informacija za Vinogradsku - za bebu ne treba ništa nosit!
Da vas pitam.. kad ste vi spremile torbu za rodilište? Ja sam u 33. tjednu i još nisam ni počela..
davno prije su se nosili ulošci bez gaćica, to je meni mama pričala a na koju foru nemam pojma hahahah. cloudy ajde do zagreba onda jer tu možeš i piđamu obući poslije poroda :D, a ja si već sad lagano kupujem stvari za rodilište, pa kad sljedeci mjesec završim s tim odma ću je i spakirati isto će mi biti negdje 30 tjedan
ja sam tek popis napravila šta trebam kupit a vidjet ću da torbu složim do 34 tj, sad sam 29 pa imam još fore, iako sam mislila to malo ranije pa da sam mirna..
Kimito to si pitala u bolnici ili? Kolko sam zadnje upućena vele cure da treba pelene kremica i vlažne maramice za bebu, sad si me zbunila
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji