Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    14. Listopad 2014. 09:49

Luki... a kak samo ulošci bez gačica...? meni će biti znansteva fantastika imat uložak i gaćice samo bez donjeg dijela pidžame, jer nisam navikla na spavačice... ali kak to bez gačica.... brrr

LuKi5
    14. Listopad 2014. 13:05

cloudy

Luki… a kak samo ulošci bez gačica…? meni će biti znansteva fantastika imat uložak i gaćice samo bez donjeg dijela pidžame, jer nisam navikla na spavačice… ali kak to bez gačica…. brrr

To je I meni bilo cudno skroz. Tako mi je mama pricala da je bilo njima pa sam se zaprepastila. Meni su jedva gacice nekako drzale te uloske, kamoli da si ih sama nogama pridrzavam. Tada jos nisu imali onaj rooming in pa su im sestre donosile bebice. Al mi je to bas bilo cudno skroz. :)

14.06.2014. L ♥

kimito
    14. Listopad 2014. 10:04

Hm.. ni meni to nije jasno, kako bez gaćica? Inače, najnovija informacija za Vinogradsku - za bebu ne treba ništa nosit!

kimito
    14. Listopad 2014. 10:06

Da vas pitam.. kad ste vi spremile torbu za rodilište? Ja sam u 33. tjednu i još nisam ni počela..

• tea024
    14. Listopad 2014. 11:01

davno prije su se nosili ulošci bez gaćica, to je meni mama pričala a na koju foru nemam pojma hahahah. cloudy ajde do zagreba onda jer tu možeš i piđamu obući poslije poroda :D, a ja si već sad lagano kupujem stvari za rodilište, pa kad sljedeci mjesec završim s tim odma ću je i spakirati isto će mi biti negdje 30 tjedan

tena123
    14. Listopad 2014. 12:26

ja sam tek popis napravila šta trebam kupit a vidjet ću da torbu složim do 34 tj, sad sam 29 pa imam još fore, iako sam mislila to malo ranije pa da sam mirna..

Nalah
    14. Listopad 2014. 12:32

Ja pomalo slažem svoju,malo malo se sjetim nečeg

Pilici
    14. Listopad 2014. 13:13

Kimito to si pitala u bolnici ili? Kolko sam zadnje upućena vele cure da treba pelene kremica i vlažne maramice za bebu, sad si me zbunila 

kimito
    14. Listopad 2014. 14:49

Zebrica

Kimito to si pitala u bolnici ili? Kolko sam zadnje upućena vele cure da treba pelene kremica i vlažne maramice za bebu, sad si me zbunila 

Sinoć bila na trudničkom tečaju pa je baš jedna cura pitala šta trebamo uzet za bebu, rekla je dr. ništa! Da imaju sve.. ako i doneseš pelene neće ih koristit tvoja beba nego se stavljaju na hrpu s bolničkim pelenama.

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI