Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    18. Rujan 2014. 10:01

Ja sam se vrlo brzo preko dana prebacila u pidžamu, kupila sam si bas zgodne koje se otkopcavaju s prednje strane pa se lakše doji... Spavaćica nam je bila obavezna samo za vizitu. Isto tako, koristila sam vir uloške, jednokratne gaćice sam imala pripremljene ali ih nisam koristila jer nisam jako ni krvarila (išla sam na carski). Odmah drugi ili treći dan mi je sestra rekla da se slobodno prebacim u neke normalne uloške, jer nemam zapreke tipa epiziotomija... Ali kako sam isto slušala na trudničkom tečaju, bolje je koristiti te prozračne uloške tipa vir.

Krešimir 19.08.2014. <3

kimito
    18. Rujan 2014. 10:49

Tina, hvala.. baš sam htjela pitat zar ne postoje neki veći od vira pa da ipak ne propuste!

Tina0208
    18. Rujan 2014. 10:55

e svakako si potrazi te uloske...meni su bili presuper...ni gacice si nisam zamazala jer su stvarno ogromni...

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    18. Rujan 2014. 11:04

hvala Tina i od mene... budem ih i ja potražila :D te vir sam gledala bila i nekak mi se fakat mali čine... ne znam... ali ti chicko zvuče super :) a nakon kolko se može na normalne uloške preć?

Tina0208
    18. Rujan 2014. 11:07

ma ja sam si kupila i vir 3 paketa al posto nisam imala ranu od epiziotomije odmah sam presla na normalne lola uloske kad sam dosla doma iz rodilista.. vir ce vam bit super upravo onda kad dodete doma i kad cete krvarit manje,a ako cete imat ranu pa da vam se lijepo susi po njima.. ja na kraju imam doma 3 cijela paketa vira,nisam ih ni otvorila..

Laura 21.08.2014 :-*

beag
    18. Rujan 2014. 11:48

a jesu li ti chicco ulosci isto vatirani kao vir, bez najlonskih slojeva???

beag
    18. Rujan 2014. 11:50

i da, ima ih za kupiti i  u konzumu! isto su oko 40 kn...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.