Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zepa555
    21. Listopad 2020. 20:36

SunnyS

NeverGiveUp55

Cure samo da se javim trenutno san u velikon soku neznan odakle da pocnem… Evo idem na hitnu…
    Navodno po testu sam trudna a ja "dobila i to ranije"
    Neznan trenutno sta se dogada iskreno…

Hej, kakvo je stanje?

Meni se to jednom desilo. Test bio blijed ali pozitivan i nakon 2 dana ja dobila mengu. Na kraju bila biokemijska na zalost. NeverGiveUp55 kakvo je stanje? Iako sam trudna 10 tjedana i dobila divnu sliku na ultrazvuku svaki dan vas citam. Jednostavno ste prekrasne zene i od srca vam zelim sto prije ogroman + i da jako lako zatrudnite kao ja 😊 (nedaj boze kiretaze vise 😔) zene moje glavu gore i nikad ne odustajte. Moj zivotni moto je: ne dozvoli da te strah od poraza sprijeci da ponovno zaigras ❤️Ljubim vas i grlim sve 🤗🤗 ps. Nisam u niti jednoj drugoj grupi. Ova mi previse srcu draga ❤️❤️❤️

Lullaby
    21. Listopad 2020. 20:48

Traveller

Lullaby, hvala ti do neba na svim savjetima, baš sam danas i ja našla pohvale za Leptir. Sutra ću se baviti u akciju.

Danas sam bila u nabavi hrane, drastično mijenjam prehranu.

Ma ništa, samo pitaj ako te zanima 🤗  Ja vas u zadnje vrijeme baš intenzivno čitam, naravno ne znam ništa komentirati kad sam tek počela. Trakice, testovi..sve mi je to novo skroz. Osjećam se kao prava neznalica. Ali za štitnjaču sam master 😂

Ivo& Ivana💙♥️
    21. Listopad 2020. 20:58

Evo cure da vam se javim, danas bio jako naporan dan na poslu,  s firmom sudjelovali na sajmu brodova pa strka cijeli dan. Na kraju nisam stigla kupit test😔. Sve zatvorilo dok sam dosla u grad. Tako da ako sutra gospođa ne dođe morati ću kupiti test nakon posla. Ali mislim da ipak stiže jer su bolovi dosta, prisutni, baš kao kad trebam dobiti.
    Ancioo jako mi je žao zbog testa ali tko zna možda te i iznenadi pa ne dođe M na kraju.
    Watson  sretno i nek ovaj ciklus bude dobitni🤞🤞🤞🤞

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Bella🌟
    21. Listopad 2020. 21:10

Žene drage moje bas vas je lijepo čitati i napravile smo pravu zajednicu punu podršku i razumijevanja , mjesto gdje možemo podijeliti sve brige i tuge, sreće i zadovoljstva,prekrasno mi je to❤💕❤💓❤
    A i olakšamo našim mužićima jer ovdje se možemo požaliti i iščekivati simptome i sve, a da njih pri tome ne izludimo😁🤭 kako je netko od vas i napisao, mi imamo svoju ovakvu zajednicu, no oni ne. Zato ih dobro izljubite večeras za laku noć, naše drage mužiće koji su tu za nas💛❤
    Mašo kraljice, bas si me nasmijala😂😂
    Sanjarko bravo za termin! Bas mi je drago.
    Clio i Andela,(i još nekog sam zaboravila mislim) ako sam zapamtila sutra je vas dan D i drzim🤞🤞🤞 da se M ne pojavi i da nas obasipate plusićima❤

Maša🤰🏼
    21. Listopad 2020. 21:42

Piski test za ovulaciju 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Bella🌟
    21. Listopad 2020. 21:44

Andela Ja se nadam da je to jedan od onih dobrih simptoma🤗🤗 može biti svašta i ništa. Od srca ti zelim da je T u pitanju. Iako ne želim da se počneš nadati bezveze ako na kraju nije. U slučaju da sutra M ne dođe, napravi test prekosutra.🤞🤞

watson009
    21. Listopad 2020. 22:01

Andela mila ti kad poludis 100 poruka posaljes 😂😂😂♥
    Smiri se,ja sam imala to prije dva-tri mjeseca tocno pred dolazak vjestice...ne zelim te baciti u bed ali kod mene je bio takav slucaj. Znas da ti zelim sve najbolje !!! 
    Zepa555 pa gdje si zeno? 
    Zadnje si rekla da cekas pregled kod gin i vise se nisi javljala, ja sam si pomislila ma otprasila je ona u ljepse grupe hehe 
    Cestitam ti od srca i drago mi je da cuvas svoju mrvicu ispod srca ♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

anabelaaaa
    21. Listopad 2020. 22:31

Andela negdje sam procitala da takva sluz moze bit I trudnicka 🙄 a mozda Jo's jedna ovulacija,ko be ga znat.Ja samo znam da je ta sluz jako fina 😁 ha je dugo kod sebe nisam vidjela...😃😃

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

zepa555
    21. Listopad 2020. 22:33

watson009

Andela mila ti kad poludis 100 poruka posaljes 😂😂😂♥
    Smiri se,ja sam imala to prije dva-tri mjeseca tocno pred dolazak vjestice…ne zelim te baciti u bed ali kod mene je bio takav slucaj. Znas da ti zelim sve najbolje !!!
    Zepa555 pa gdje si zeno?
    Zadnje si rekla da cekas pregled kod gin i vise se nisi javljala, ja sam si pomislila ma otprasila je ona u ljepse grupe hehe
    Cestitam ti od srca i drago mi je da cuvas svoju mrvicu ispod srca ♥

Draga moja Watson ❤️❤️ Tu sam ti ja. Svaki dan vas citam. Svako jutro kad se probudim jedva cekam da otvorim forum i drzim palceve da ugledam slike sa vasim plusicima. Bas se uzbudeno budim radi vas i da mogu bacila bi magiju na sve vas. Neopisivo ste mi drage i posebne i molim Boga da ste konacno sve redom trudne. A to ce se uskoro i desit 🤗😊❤️ Ja krepavam. Imam mucnine 🤢🤮 uzas. Sve je u redu. Bebi kuca srce hvala ti Boze ali na ultrazvuku se vide kontrakcije maternice pa sam na utrogestanu. Ma bit ce sve okej. Ljubim i grlim vas sveeeee

Lindsay
    21. Listopad 2020. 23:20

Andjela zaskoci ti muza.... sto je sigurno sigurno je...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.