Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    21. Listopad 2020. 17:55

Znam, ili ic negdje drugdje 😔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

anabelaaaa
    21. Listopad 2020. 18:00

Ancio zao mi je.Znam kako se osjecas..Ali ja sam definitivno prestala se smarati.Necu odustati cini mi se nikad ,sve dok ima I tracak nade da je moguca trudnoca.Ali sam zacrtala u svojoj glavi da nista ne moze protiv Bozije volje..Nekako mi intuicijaa kaze da ce doci taj tren kad to bude najbolje za mene.Odista sam ovaj ciklus odmorila svoju glavu zauzevsi neke druge stavove .Radicemo na bebi ali I maksimalno uzivat u svakom momentu I ne bedirat zasto nije uspjelo ovaj ili sljedeci  mjesec....Gdjje smo  fulali I slicno.Zelim vam svima puno snage I pozitivnih misli.Pa zaista zivot je lijep ako imamo s kim da ga diejlimo...Pa beba ce doci prije ili kasnije...❤
    Kako rece watsoon,nisam htjela bebu tad I tad da se ne poradjam ljeti...😁 I ja sam od prvog pokusaja sebi racunala termin poroda😂a eto nakon toga prodje 6 mjeseci.😁Opet sam sretna,disem punim plucima,smijem se glupostima,u svakom danu pronadjem razlog da budem zahvaalna Bogu na svemu...I to me pokrece ❤❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Lullaby
    21. Listopad 2020. 18:00

Traveller

Ne stignem vas pratit, gužva mi na poslu.

Lullaby nadam se da ovo čitaš jer moja doktorica opće prakse me otkacila. Kaže da se javim kad mi se pojave simptomi bolesti štitnjače i da kad hormoni vise ne budu ok, da ćemo onda nešto poduzeti.
    Tko sve danas prima plaću.. Nemam komentara.
    Tražila sam je uputnicu za endokrinologa usprkos njenom divnom stavu, ali nisam optimistična. Pa te molim da mi napišeš ako si možda i Zg bila kod kojeg privatnika, ja to želim početi stavljati pod kontrolu po hitnom postupku

Hvala unaprijed ❤️

Čitam, čitam, samo nisam stigla od posla. Ja nisam iz Zga, ali idem u Zg privatno. Od drugih sam odustala u području endokrine jer su koma, neće rade pola pretraga. Išla sam opet probati nedavno, pa kad vidim koliko rijetko rade neke stvari, opet sam odustala. Kažu da je Leptir najbolja, tamo ti je dr. Škaro. Ja idem u polikliniku dr. Lacić i jako sam zadovoljna. Napravi mi svaki put uzv, color doppler, sve ispita, opipa, izvadi sve hormone, antitijela. Kad god me nešto brine, šaljem mail i odmah dobijem odgovor. Mene ti je on stavio na lijekove odmah iako su mi hormoni bili ok jer sam bila umorna i nikakva. Krenuli smo s jako malom dozom. Ugl ja ostajem kod njega i dalje. Zadovoljna sam. Na početku malo češće ideš, ali kasnije svakih 6mj pa nije strašno. U trudnoći će malo koštati, ali nije mi žao. Odreći ću se radije drugih stvari. Mene isto nisu htjeli liječiti, bila sam u Vinogradskoj, pa sam se prebacila privatno.

Lullaby
    21. Listopad 2020. 18:07

Anciooo baš mi je žao. Ne daj se. Guraj dalje, doći će ❤️

Ja sam tek počela, drugi ciklus, ali me nekako pere nervoza jer skoro svi koje znam su iz prve uspjeli. Trudim se biti pozitivna i ne opeterećivati se. Stvarno je teško kad samo o tome misliš. Mogu misliti kakva ću biti ako potraje. 

Mia333
    21. Listopad 2020. 18:18

Lindsay divno si to srocila, pogodila si bit svega!
    Moj problem je sto sam prije otprilike 10 godina rekla da umjetna (sada kazem potpomognuta) oplodnja za mene ne dolazi u obzir. Ako ne mozes imati djecu, postoji razlog zasto ne i da tu ne treba umjetnim putem forsirat nesto sto ne bi trebalo biti. Isto tako sam za jednu curu koja je jako malda postala mama (19), buduci da mi se tada cinilo da se hvalisala time na sva zvona, rekla: "ajme velikog li uspjeha napravit dijete...to je bas nesto najteze na svijetu..." misleci kako je zavrsiti faks, zaposliti se, raditi i samoostvariti se u tom pogledu je puno teze i puno veci uspjeh, da bi si nakon 10 sama htjela opaliti postenu pljusku... Sad vodim bitke sama sa sobom i mislim da mi Bog, karma, visa sila, svemir, kako god to nazivali, pokazuju sta je zivot i kako zapravo stvari stoje. Da sam bar drzala jezik za zubima...🤦‍♀️

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

buhtlica23
    21. Listopad 2020. 18:23

Ancioo, bas mi je zao. Iduci mj ce sigurno biti +
    Meni je jucer trebala biti O iako ne vjerujem da je bila. Pokrili smo jucer i nedjelju. Sad osjecam povremeno neku bol pa se nadam da je to ipak O.
    Muzu puzu sam rekla da nema srece i da cu ga opet zaskocit (ima uzasnu upalu misica, preforsiro se na treningu ).
    Jucer je reko ajd prezivit cu 😂😂
    Danas kad sam to rekla je pozelenio 🤣🤣 jadan jedva hoda 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

watson009
    21. Listopad 2020. 18:45

Mia333 tocno tako se i ja osjecam, identicno! Samar jedan posteni sam dobila i sada me sram sto sam smatrala da je to "najlaksi" posao na svijetu...
    No,tu smo da ucimo,kada padnemo da se dignemo i obecamo da cemo biti bolji,drugaciji 🙏
    Ne brini nitko ti se ne osvecuje, pobjeda je slađa kada je borba velika ♥
    Volite svoje muzice,decke i malo cudo ce doci iz ljubavi nebitno kojim putem,svaki put je pravi jer su djeca dar...ljubim vas ♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Mia333
    21. Listopad 2020. 19:06

Anciooo nemam rijeci kojom bi te utjesila jer znam da ne postoji. Izbaci svu tugu iz sebe i bit ce ti lakse...i onda hladne glave u novi pokusaj! Znas onu: "sreca prati hrabre", zato budi hrabra i ne daj se! Bori se za svoju mrvicu! Poslije ces joj tocno moc rec u mjesecima, tjednima i danima koliko je bila zeljeno dijete 🤗 ima da bude ponosna na svoju mamu!

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

buhtlica23
    21. Listopad 2020. 19:17

Malo me ponukalo nesto sto sam procitala malo prije.
    Mi tu imamo jedna druge makar virtualno, a sta sa nasom boljom polovicom? Oni moraju bit jaki zbog nas, a i njima je tesko i oni zele tu bebu i taj +.
    Stvarno nekad zanemarim osjecaj i zelje mog dragog. A znam da su identicne mojoj zelji. Sad cu ga izljubit zato sto mi je najveca podrska 😊

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Sanjarka88
    21. Listopad 2020. 19:37

Dobila sam termin 4.11 😁😁😁😁😁😁
    Ne skidam osmijeh s lica. Kako covjeka male stvari vesele 🤣 i to gineloski pregled 🤦‍♀️😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.