Watsoon zeleni su najgori ali uhvati se pik... nikad nemoj orvi jurarnji urin nego negdje oko 11 h i 17 h .... i drzi test 1 h a oku... on tamni u beskraj polako.... i kad didjetajj beskraj onda bude ista kao kontrolna... sretno... slikaj nam
Test za LH se očitava kroz sat vremena?
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Jutro☕
Meni počeli grčevi već🤨😏ne izrazito jaki ali onakvi kao pred M. Al dobro,još nije kasno m za tjedan dana u ovo vrijeme ću vam poslati test jel bio + il - ovaj put ću ga podijeliti ovdje.
Ancioo kako si?
Drage moje što ima novoga kod vas?
Clio piškiš ?🤞🤞🤞
Test za LH se očitava kroz sat vremena?
Haha, inace ne, ali te zelene trakice su jako glupave i one zaista tamne u beskraj.... u prvih 2 min nema ni sjene a za 1 h moze biti kao kontrolna linija. Tako da s tim treba ici na sigurno. Svi drugi testovi su bolji.
Jutro trudilice :)
također piškila negativno jučer :/
sjetila sam se Lindsay pa sam ošla s mužem u vožnju bicom da iskoristimo još lijepo vrijeme, otišla na masažu... iskoristit ću sad da se isklikam sa ipl možda i za neki tretman lica sa kiselinama... sve ću što trudnice ne koriste
naručit ću nove roze trakice (ako netko ima pouzdane sa njuškala stavite link)
Mislim da ću uzet i čaj od marulje i ulje noćurka pa to piti između M i O.
Curama koje će tek piškiti želim puno sreće
🙅♀️30, 🙋♂️29
Jutro drage moje 😍
Zepa uzivaj u carima trudnoce,neka sve bude u redu! Hvala na podrsci i samo ti baci malo te magije na nas hehe ! Kad god ti bude lose sjeti se nas koje smo u borbi i biti ce ti lakse...♥
Lindsay hvala ti, tako je i bilo jucer, ja piskim a druge crtice nigdje 😩 za cca pola sata je bila jedva vidljiva.
Bemu misa biti cu pametnija drugi put pa prvo pitati za trakice,bas sam poletila ko muha na khm khm.
Znam da je LH porast u drugom dijelu dana jaci,tako cu i piskiti...
♥
Clio cekamo tvoj test ♥
Ancioo pricekaj jos barem dan-dva pa drzim palceve i za tvoj plus ♥
Bella, Andela uz vas sam, drzite se sto god bilo...💜🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Jutro trudilice :)
također piškila negativno jučer :/
sjetila sam se Lindsay pa sam ošla s mužem u vožnju bicom da iskoristimo još lijepo vrijeme, otišla na masažu… iskoristit ću sad da se isklikam sa iplmožda i za neki tretman lica sa kiselinama… sve ću što trudnice ne koriste
naručit ću nove roze trakice (ako netko ima pouzdane sa njuškala stavite link)
Mislim da ću uzet i čaj od marulje i ulje noćurka pa to piti između M i O.
Curama koje će tek piškiti želim puno sreće
Zao mi je 😩 ali super si postupila....sad se istrosi na sebe i znas kaj, casu vina drmni i da vidis kako bude dan ljepsi. Trebamo uciti od tebe kako pobijediti tugu...bravo zeno 🌸
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Dobro jutro.
Mara žao mi je zbog -. Joj nisam zapamtila kad si trebala dobit?
Andela kako si? Oces raditi test ili ne?
Kod mene jos uvijek ništa. Nocas sam se probudila u 4 na wc i izmjerila temp 37. I vaginalno i ispod pazuha. Opet sam zaspala ali mi je iskreno bilo malo vruce u krevetu, a dragom hladno i zalijepio se za mene. Kad je otisao na, posao ponovno sam mjerila temp. i bila je 37.1. Grudi me jop bole i malo stomak i to je to. Moram kupiti test pa ako ne dođe u toku dana, sutra u jutro ga radim.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Sutra trebam dobiti, a po nekim probadanjima možda bude i danas
🙅♀️30, 🙋♂️29
Irenaa0809 - ❤️➕
Mirjam2 - ❤️➕
ODBROJAVANJE 10.MJESEC ➕:
Clio35 - 22.10. - danas ❤️