Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    21. Listopad 2020. 19:39

I m ce mi zavrsit 2.11, imam srece 😅
    Zamislite da mi je rekla termin dok imam m a onda dok opet pita za dr drugi termin dosao bi Bozic 🤦‍♀️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mokosh
    21. Listopad 2020. 19:45

buhtlica23

Malo me ponukalo nesto sto sam procitala malo prije.
    Mi tu imamo jedna druge makar virtualno, a sta sa nasom boljom polovicom? Oni moraju bit jaki zbog nas, a i njima je tesko i oni zele tu bebu i taj +.
    Stvarno nekad zanemarim osjecaj i zelje mog dragog. A znam da su identicne mojoj zelji. Sad cu ga izljubit zato sto mi je najveca podrska 😊

Istina, mog supruga je to dosta pogodilo. Zato sad uopce ne pricam o tome, niti spominjem moguce simptome jer sam mu prosli mjesec dala laznu nadu. Bilo mi je bas tesko i zbog njega... Samo sto njega to brzo prode, nedopusta negativnim emocijama da ga preplave. Dok sam ja potpuna suprotnost... Ovaj mjesec smo se samo seksali bez price o plodnim danima, bez price o mogucoj trudnoci. Cak mu necu ni reci kad budem (ako budem) radila test. Ukoliko bude pozitivan, znam tocno kako cu ga iznenaditi. 😃

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    21. Listopad 2020. 19:46

Sanjarka88 🦋

I m ce mi zavrsit 2.11, imam srece 😅
    Zamislite da mi je rekla termin dok imam m a onda dok opet pita za dr drugi termin dosao bi Bozic 🤦‍♀️

Bas mi je drago zbog tebe. Drzim 🤞🙃

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

buhtlica23
    21. Listopad 2020. 20:04

Mokosh

buhtlica23

Malo me ponukalo nesto sto sam procitala malo prije.
    Mi tu imamo jedna druge makar virtualno, a sta sa nasom boljom polovicom? Oni moraju bit jaki zbog nas, a i njima je tesko i oni zele tu bebu i taj +.
    Stvarno nekad zanemarim osjecaj i zelje mog dragog. A znam da su identicne mojoj zelji. Sad cu ga izljubit zato sto mi je najveca podrska 😊

Istina, mog supruga je to dosta pogodilo. Zato sad uopce ne pricam o tome, niti spominjem moguce simptome jer sam mu prosli mjesec dala laznu nadu. Bilo mi je bas tesko i zbog njega… Samo sto njega to brzo prode, nedopusta negativnim emocijama da ga preplave. Dok sam ja potpuna suprotnost… Ovaj mjesec smo se samo seksali bez price o plodnim danima, bez price o mogucoj trudnoci. Cak mu necu ni reci kad budem (ako budem) radila test. Ukoliko bude pozitivan, znam tocno kako cu ga iznenaditi. 😃

Meni je moj M zakon. On to tako mirno prihvati uvijek me tjesi, bude uvijek pun razumijevanja za sve pa i za moje deranje skakanje i zivciranje i plakanje. Mislim da ga ubije kad placem. Mrzi to pa se trudim ne plakat ali ima dana kad ne ide i suza suzu stize. Imam osjecaj koda ga nekad dotucem sa tim. A on, on trpi, i tjesi me. A znam da i on ima knedlu velicine teniske lopte u grlu. Znam da bi i on mozda pustio suzu, ali ne moze. On je musko i on mora biti jak. Jak za mene jak za sve. I nema ispusni ventil nigdje. 
    U zadnje vrijeme je poceo vjezbat i trcat i mislim da je to radi toga. Da se moze ispuhati. Jer nema di. Tuga svakako 💔

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    21. Listopad 2020. 20:22

Drage sve, ljubite svoje muzice 😚
    Jer svaki uspjeh je i nijihov, ali i neuspjeh.
    Mislim da bi mogla dragog iznenadit nekim odmorom, ili makar vecerom s obzirom na stanje trenutno.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

SunnyS
    21. Listopad 2020. 20:26

NeverGiveUp55

Cure samo da se javim trenutno san u velikon soku neznan odakle da pocnem… Evo idem na hitnu…
    Navodno po testu sam trudna a ja "dobila i to ranije"
    Neznan trenutno sta se dogada iskreno…

Hej, kakvo je stanje?

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

Mia333
    21. Listopad 2020. 20:28

Watson009 nemas pojma koliko mi je pomogla sama cinjenica da postoji jos netko s istim osjecajem i iskustvom! 🤗
    Svakako sam izvukla pouku iz svega i promijenila misljenje. Vec dulje vrijeme pokusavam uvjeriti samu sebe da trebam biti zahvalna na svemu jer sam kroz to postala bolja verzija sebe, istina tesko je, ali s potporom ovog foruma moguce 😊
    Predivne ste, sve i jedna! ❤

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

Maša🤰🏼
    21. Listopad 2020. 20:35

Holaaa curke jeste se raspisale 😂 ja sam gotova konacno danas sa sastancima 🙈🙈🙈 dosla doma skuhala kamilicu i citam vas :) 

Da se nadovezem na par stvari koje sam zapamtila znaci ja san si jos prosle godine stavila u glavu da cu ja rodit u 4 mjesecu 2021. HAHAHAHAHHA divno mi je to jer kao nezelim bit trudnica po ljeti i nezelim rodit u zimi 😂😂😂 sad molim boga da zatrudnim da mogu rodit u sred ljeta 😂

Uuuu i ja sam bila na Maldivima i isla bi opet 🥰🥰🥰 
    ancio jako mi je tesko citat kako se osjecas , bas ti zelim da budes bolje i da se salimo kao inace.

Gleedajte koje igrackice si je mamica kupila 😍😍😍
    https://ibb.co/WGnLtxz

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Lullaby
    21. Listopad 2020. 20:35

Andela111

Setam psa, i osetila sam potrebu da stanem na sred puta, i kazem Vam, da kroz ovu našu borbu zajedničku…. stvara se nešto predivno, čarobno a to je ovo naše sestrinstvo ovde. Snaga = žena….stvaramo jednu čarobnu priču i energiju koja ce negde ispuniti radoscu nekog na ovoj planeti…. i drago mi je da učestvujem u ovome, jer sigurno postoji razlog… zasto smo bas mi tu….❤️

Anđela ovo si tako lijepo rekla. Nisam nikad zamišljala da je forum mjesto utjehe i ovoliko dobronamjernih savjeta. Svaka čast cure ❤️

watson009
    21. Listopad 2020. 20:36

Divne ste ♥  bas sam trenutno sretna u grupi...ali doista! Bilo je raznih perioda, mozete naci dio kada gorovo nitko ovdje nije pisao 😩 tema LH trakice je bila puno aktivnija ali ja sam uvijek nekako tezila i osjecala da ovdje pripadam...
    Saljem vam svima zagrljaj ♥ snagu i strpljenje vam zelim lavice moje!
    Sanjarka super za termin, eto...samo se malo moras strpiti na svu srecu !
    I da ,moje LH trakice su zelene....jaoooo a na slici bile roze, poludila sam,imam jako svijetlu kontrolnu crticu ali posto O ocekujem za vikend bas cu ih spremati i pratiti kako tamne trakice.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.