Cure meni treba pomoć ili savjet…
Stvar je takva da sam trebala dobiti M, ovih dana… Ali ne već 7-8 dana boli u donjem dijelu trbuha. Inače je to normalno, ništa strašno, ali nikad me nije počelo boliti tako puno prije nego što trebam dobiti već 2-3 dana prije, i ovaj put je bol puuuuno jača! Znači iz sna me probudi koliko zaboli i tako već danima po cijeli dan… Došlo je do toga da jedva čekam da dobijem samo da to više prođe!
Dali se ikome događalo?
Tako je i meni ovaj mjesec…boli vec dva dana, a mengu trebam dobit za 6 dana. Inace me isto boli dva tri dana prije. Nije bas takva da budu iz sna…ali ipak boli
Stvarno neznam što da radim više, iskreno tako mi na živce ide!! I svako malo idem na wc jer stalno imam osjećaj da sam dobila, a ono ni traga! Pročitala sam da se to zna dogoditi u ranoj trudnoći, ali koliko je već testova bačeno, nekako čisto sumnjam! 😒😒
Ja sam danas radila i negativan je. Ne znam 😔😔
Sanjarka ahahhahahaha ja sam muzu jos zimi rekla ajmo od drugog mjeseca krenuti da ne rodim po ljeti a sad bi lupala glavom o zid 😂
Ja sam ti danas cijeli dan na poslu tako da cu tek navecer piskiti i vidjeti trakice,ali javim dojmove !
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Cure samo da se javim trenutno san u velikon soku neznan odakle da pocnem... Evo idem na hitnu...
Navodno po testu sam trudna a ja "dobila i to ranije"
Neznan trenutno sta se dogada iskreno...
Sanjarka ahahhahahaha ja sam muzu jos zimi rekla ajmo od drugog mjeseca krenuti da ne rodim po ljeti a sad bi lupala glavom o zid 😂
Ja sam ti danas cijeli dan na poslu tako da cu tek navecer piskiti i vidjeti trakice,ali javim dojmove !
Joj
Ne pricaj mi
Ja sam si iz xy razloga isplanirala proljece, Al ne rano proljece, nego kasno. Valjda se netko gore slatko nasmijano na moje planove 🤦♀️😔
Sad mi je tako svejedno kad cu rodit.
E nadam se da su ti roze, zelene su malo zeznute
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure samo da se javim trenutno san u velikon soku neznan odakle da pocnem… Evo idem na hitnu…
Neznan trenutno sta se dogada iskreno…
Cure samo da se javim trenutno san u velikon soku neznan odakle da pocnem… Evo idem na hitnu…
Neznan trenutno sta se dogada iskreno…
A Zasto si radila test?
Sretno i javi nam
Daklem zvala prosli pon gin, kaze sestra dr nema do srijede, imam vas na umu pa javim.
OK pustim ja cetvratak/petak kao jel jadne dok procesuiraju sta su s njim dogovorile u srijedu pa dok mi jave...
Nista. Saljem u pon ujutro odmah mail, nista
Zovem sad. Kaze sestra dr jucer nije radio(???) danas nije jos dosao, kad dode vidit cu s njim pa vam javim
Znaci one jos njega nisu ni pitale za termin!.
A zvat ce Posli kao i uvijek, znaci nece! Ludim
Draga moja dok im ne pokazes zube nema ni termina, ne nagovaram te na nasilje nego na cvrst stav...dva tjedna gubiti samo da bi saznala ima li koji termin nema smisla niti imalo logike.
S obzirom da znam kako se to radi samo reci sestrici da neces prekinuti liniju dok ti ne nade termin, ovako dok si blaga pa zivkas ko kreten nece te nitko ni doziviti.
Spomenes prijavu Hrvatskom Zavodu i da vidis, vec ce odraditi svoj posao kako treba. Uostalom ja NE VJERUJEM DA ONA DOKTORA PITA ZA TERMIN,zar ne bi ona to trebala odraditi?!??!?!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Draga moja dok im ne pokazes zube nema ni termina, ne nagovaram te na nasilje nego na cvrst stav…dva tjedna gubiti samo da bi saznala ima li koji termin nema smisla niti imalo logike.
S obzirom da znam kako se to radi samo reci sestrici da neces prekinuti liniju dok ti ne nade termin, ovako dok si blaga pa zivkas ko kreten nece te nitko ni doziviti.
Spomenes prijavu Hrvatskom Zavodu i da vidis, vec ce odraditi svoj posao kako treba. Uostalom ja NE VJERUJEM DA ONA DOKTORA PITA ZA TERMIN,zar ne bi ona to trebala odraditi?!??!?!
Ne smiju oni dat termin jer on bira koga ce i kad uzet ako uopce uzme (privatno).
I sta da je drzim na telefonu kad je to sve sta ona zna rec 🙄
Dodouse uvik mi je falilo agresivnosti
A i ne smijem biti neugodna, ionako je pitanje hoce me uzet 😔🤦♀️🤦♀️
Jesi, hvala. Ja sam znala i u DM uzeti First sign, ali mi je skupo svaki put davati 30 kn za samo 2.. Koji proizvođač je za LH?
Nije one step?
Zelene su One step,a roze nisu. Meni su roze se pokazale bolje. Njih sam sada uzela preko njuškala za sljedeći mj. Po 30 od svakih pa u akciju praćenja xD
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Draga moja dok im ne pokazes zube nema ni termina, ne nagovaram te na nasilje nego na cvrst stav…dva tjedna gubiti samo da bi saznala ima li koji termin nema smisla niti imalo logike.
Ne smiju oni dat termin jer on bira koga ce i kad uzet ako uopce uzme (privatno).
I sta da je drzim na telefonu kad je to sve sta ona zna rec 🙄
Dodouse uvik mi je falilo agresivnosti
A i ne smijem biti neugodna, ionako je pitanje hoce me uzet 😔🤦♀️🤦♀️
Aha, to je drugo...kuzim da, nema ti druge nego strpljivo zvati 😩♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji