Cure meni treba pomoć ili savjet…
Stvar je takva da sam trebala dobiti M, ovih dana… Ali ne već 7-8 dana boli u donjem dijelu trbuha. Inače je to normalno, ništa strašno, ali nikad me nije počelo boliti tako puno prije nego što trebam dobiti već 2-3 dana prije, i ovaj put je bol puuuuno jača! Znači iz sna me probudi koliko zaboli i tako već danima po cijeli dan… Došlo je do toga da jedva čekam da dobijem samo da to više prođe!
Dali se ikome događalo?
Tako je i meni ovaj mjesec…boli vec dva dana, a mengu trebam dobit za 6 dana. Inace me isto boli dva tri dana prije. Nije bas takva da budu iz sna…ali ipak boli
Stvarno neznam što da radim više, iskreno tako mi na živce ide!! I svako malo idem na wc jer stalno imam osjećaj da sam dobila, a ono ni traga! Pročitala sam da se to zna dogoditi u ranoj trudnoći, ali koliko je već testova bačeno, nekako čisto sumnjam! 😒😒
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Maso umirem ti od smijeha 😂😂😂
Moj muz je nabavio 40 trakica od zenske s njuskala i ima da ih sve popiskam za vikend 😂😂😂
Posto sam imala samo digitalni CB sa smajlicem kako to ide s trakicama ? Kada su dvije debele (iste) crte to je onda pik i O nastupa kroz 24h ili je to vec pokazatelj ovulacije u tijeku?
Kad su obe crte iste boje ili testna tamnija od kontrolne to je pik 🙂
Ovulacija nastupa nakon cca 12h do 36h nakon pika
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala Sanjarko enciklopedijo moja ♥
Ja hocu skupa s tobom u ljetne bebe, ti vec imas djecu i iskustva i ima da te izgnjavimo do kraja 😂😂😂😂♥
Salim se,zahvalna sam na tebi 🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Evo, ovo je zadnji test. Napravljen 2.10.!
https://ibb.co/tsBF8Pr
Nisam ga tad stavljala jer je bila sjena kao i do tada. Nisam se htjela zamarati, a niti sam sigurna da ju sve vidite.
Nebi te htjela razocarati al ovo te iste trakice moje zadnja dva ciklusa u kojima nisam bila trudna testovi nevaljaju bar po meni bacaju dosta lazne sjene i sjenice… Alii drzim 🤞 da se kod tebe radi o trudnoci 😘😘
https://ibb.co/YDy120L
https://ibb.co/X42xPZp
https://ibb.co/Q9sgX4H
https://ibb.co/GJTbc9t
Pozz cure..s obzirom na moja 3 iskustva svaki put potvrđena trudnoća testom pa s betom ja sam imala pozitivne te iste testove (ako su iz Mullera) s takvim sjenama i ispale su biokemijske i treća vanmaternična (ali u njoj je beta došla meni ikad najviše do cca 600 pa je bila i tamnija). Po meni je taj test ispravan, pa kad su vam i male nijanse a dobijete vješticu ubrzo možda izvadite betu pa ispadne kao meni da su bile biokemijske pa i vi i ginić znate na čemu ste.
Kolika ti je bila beta kad je bila biokemijska? Je li M dugo kasnila?
U obje cca 50-70 i M došla na vrijeme. Trajala mojih redovnih 5 dana i onda 7-8 dan opet curkanje, kapljice i tu sam posumnjala i napravila testove i bile blijede crtice. Ja koristim sa niskom i jakom osjetljivoscu za Lh i mogu reci da ove s niskom mi nikako pik uhvatiti..sad očekujem M i ako dođe od sljedećeg ciklusa paralelno radim s obje vrtse pa da vidim razliku. Naručujem s str PLUSMINUS ili s njuškala imaju cure koje prodaju. Testove za trudnoću ugl iz Mullera ona plava trakica od 13 kn ili ako je akcija na PLUSMINUS onaj rozi First response test jer do 6 dana prije može uhvatit trudnoću a za 80 kn 2 su u pakiranju. Nadam se da sam ti malo pomogla.
Jesi, hvala. Ja sam znala i u DM uzeti First sign, ali mi je skupo svaki put davati 30 kn za samo 2.. Koji proizvođač je za LH?
Nije one step?
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
watson kraljice kako dobrog muža ti imaš hahahaha
Ja sam do sada piškila zelene i mene je bio pik čim je ona malo skočila, nikad nije bila tamnija od kontrolne ali to ces skuzit vec prvi mjesec :) SRETNOO <3
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Curke koje ste vec rodile ili ostajale trudne, zanima me nesto…
Je li pred izostanak menstruacije bilo bolova u maternici i grcenja kao da ce M doci? Jesu li grudi boljele ako vas bole i u pms-u?
Bolovi budu jako slicni onima pred m
U prvoj T mi bilo bas izrazeno, u drugoj manje
U ovoj sam imala samo neka probadanja u jajnicima
Cice bole mene dosta u pms, a u prve dvi t su me bolile level pro, ono dok hodam bolile su
U ovoj neuspjesnoj su bolile ali ne toliko jako
Hcala sanjarko ❤
Hvala sanjarko na odg, lindsay mozda al nekak nemam neki osjecaj, pokrij se dekicom i lezi odmaraj, najedi se cokolade a kad dragi dode bacaj se u nove pobjede
Naravno da nema tuge. Tuzna sam bila 2 ciklusa a od tad samo gledam istini u oci , koliko god bila ruzna i samaram ju pozitivom. I da ne uspijemo narednih godinu dana u mpo - nema veze. I da dolazi menga iducih 5 godina- nema veze. Ja cu se boriti dok imam volje , zelje i snage . Kad je ne bude bilo isto dobro. Ako nam nije sudjeno biti roditelji putovat cemo svijetom svake godine nova destinacija , zimi u tople krajeve 😁. I o tome smo razgovarali i tako odlucili. Mi se jako volimo i dokle god smo zdravi nas dvoje i zivi necu dopustiti da nas tuga obasipa i da nam misli odu u crnu rupu. Neka njega kraj mene barem ako nista drugo ❤ ne pustam ga nikuda bilo djece ili ne ❤
Ajme kako si ovo lijepo napisala!
Odmah je i meni lakše.. :D
Baš mi je drago da si sretna, da imaš ljubav svog života kraj sebe. Vjerujem da će bebač to prepoznati i iskoristiti priliku što prije da uživa u vašoj ljubavi. :)
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Ancioo kako god odlucis uz tebe smo nadamo se + veeeeelikom🥳🥳🥳🥳
jel mi vjerujes da se danas nicemu ne nadam, pocela je ona bol pa sam uvjerena da nisam trudna, vidjet cu kak cu sad s poslom zavrsit pa mozd i pisnemiako je M rekao ni slucajno, cekaj dok ne zakasni
Ma najbolje da onda tvoj M piški umjesto tebe! :D
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
meni je ovo sve previse, hvala cure, pogada me to bas…
Žao mi je..
Odradi ciklus do kraja. Tu smo, zajedno u sličnom stanju. Slijedi nova šansa, veseli se tome! Najslađe je onima koji teško do nečega dođu. Ti ćeš ovo pamtiti cijeli život i biti ponosna na sebe, muža i bebicu kad stigne.
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Hvala Sanjarko enciklopedijo moja ♥
Ja hocu skupa s tobom u ljetne bebe, ti vec imas djecu i iskustva i ima da te izgnjavimo do kraja 😂😂😂😂♥
Salim se,zahvalna sam na tebi 🙏
Kako sam krenula, bit ce dobro da uhvatim i jesenske bebe 😅
Hvala ti ❤️
E koje boje su ti trakice?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji