Jutro zenice .Meni opet nesto cudno I ovaj ciklus.Nimalo bolne grudi,a svaki put odmah nakon ovulacije su boljele ,sve dok ne procurim. Eto ,da mi dr nije potvrdu ovulaciju ovaj mjesec pomislila bih da je anovulacijski..Ali bas cudno...🤔
https://ibb.co/hKL0f4F evo I temp.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Jutro zenice, evo malo da se javim.
Kako ste? Kako sve ide😁
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Ja sutra idem vaditi spolne hormone, javim vam rezultate.
Gdje ih ides ides vaditi ? Sretnooo mila ♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Hvalaaaa ❤❤❤
Kbc Osijek. Upravo sam bila na neformalnom razgovorom sa dr za potpomognutu oplodnju. Dakle, kaze da uz fertil up dragi pije aroniju, l-carnitine i pripravak casne ljubice. To cu mu sve poslati u daleke krajeve. Kada se vrati ne moramo u Zg po novi spermiogram nego da se njoj javimo ona ima aparaturu i mikroskop i sve kaze ona ce nam odmah moci reci isplati li se prirodno pokusavati ili ako ne plivaju odmah ce nas naruciti. Kod nas se to ne ceka nista osim naravno dana ciklusa jer nije guzva i navala u Slavoniji( plodno tlo pa i žene valjda). Ako je samnom sve u redu a s njim i dalje ne na terminu smo u 2. Mjesecu a ako i ja negdje zaštekam Boze pomozi....
Ona je dosta optimisticna cak i s ovim nalazom ali mi necemo imati puno vremena pokusavati prirodno jer ce on i nagodinu ici u misije tako da ja mislim da je nama 2.2021. Prvi pokusaj mpo. Mozda i posljednji ❤ dogovorili smo ako bude bilo izbora slucajno 2 oplodjene uspjesne blastice da vracamo obje a ako ne naravno jednu, samo da bude sve u redu 🧡
Jutro zenice, evo malo da se javim.
Kako ste?
tinceee bas si mi bila prosla kroz glavu ima sigurno dva dana, kako si ti?
Ja usrano M samo sto ne dode ali inace sve ok, kako bebac?
Ma evo super sam, jucer bila na pregledu, vec se vidi formirana bebica sve je super, sutra mi je 10tj trudnoce 🥰 na sljedeci pregled idem tek za mj dana tad bi trebala saznati da li je curica ili deckic i tako.
A sto se mene tice i dalje nemam nekih velikih simptoma pogotovo ne mucnine i povracanje tako da to je odlicno😁😅
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Jutro zenice .Meni opet nesto cudno I ovaj ciklus.Nimalo bolne grudi,a svaki put odmah nakon ovulacije su boljele ,sve dok ne procurim. Eto ,da mi dr nije potvrdu ovulaciju ovaj mjesec pomislila bih da je anovulacijski..Ali bas cudno…🤔
Mene 90% ciklusa bole, a onih 10% ne bole
Ne znam o cemu ovisi
Stabljaj redovno graf, pratim te ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro zenice .Meni opet nesto cudno I ovaj ciklus.Nimalo bolne grudi,a svaki put odmah nakon ovulacije su boljele ,sve dok ne procurim. Eto ,da mi dr nije potvrdu ovulaciju ovaj mjesec pomislila bih da je anovulacijski..Ali bas cudno…🤔
Ne znam o cemu ovisi
Hocu ❤ Trebala bi ostati povisena bar jos sest sedam dana da bi bilo nesto...Nikakvih bokova,iscjedaka.Simptomi odsutni totalno.Mi bismo mogle zajedno pisnuti.😁Nisam upratila,jeste radili ovaj mjesec? A vidim I tebi je dolazi menga 29.10 kao I meni.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Lindsay zeno pa ti si sve saznala i upucena si maksimalno !!! To su sve super vijesti!
Nikako nam nisi vise rekla sto je na kraju s tim nalazom spermiograma bilo? On doista tako los, ono je ispravan nalaz s minusima ?
Moj m je radio privatno i tako je sve bilo lijepo napisano da bi idiot skuzio.
Kupi to sve i salji mu, skupo je ali nadam se da ce se isplatiti!!!
Tinceee blago tebi zeno,uzivaj i sretno ♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ne znam o cemu ovisi
Hocu ❤ Trebala bi ostati povisena bar jos sest sedam dana da bi bilo nesto…Nikakvih bokova,iscjedaka.Simptomi odsutni totalno.Mi bismo mogle zajedno pisnuti.😁Nisam upratila,jeste radili ovaj mjesec? A vidim I tebi je dolazi menga 29.10 kao I meni.
A nismo 😔 tek mi je pregled za 2 tjedana
Onda ako nalazi budu dobri, krecemo 🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvalaaaa ❤❤❤
Kbc Osijek. Upravo sam bila na neformalnom razgovorom sa dr za potpomognutu oplodnju. Dakle, kaze da uz fertil up dragi pije aroniju, l-carnitine i pripravak casne ljubice. To cu mu sve poslati u daleke krajeve. Kada se vrati ne moramo u Zg po novi spermiogram nego da se njoj javimo ona ima aparaturu i mikroskop i sve kaze ona ce nam odmah moci reci isplati li se prirodno pokusavati ili ako ne plivaju odmah ce nas naruciti. Kod nas se to ne ceka nista osim naravno dana ciklusa jer nije guzva i navala u Slavoniji( plodno tlo pa i žene valjda). Ako je samnom sve u redu a s njim i dalje ne na terminu smo u 2. Mjesecu a ako i ja negdje zaštekam Boze pomozi….
Ona je dosta optimisticna cak i s ovim nalazom ali mi necemo imati puno vremena pokusavati prirodno jer ce on i nagodinu ici u misije tako da ja mislim da je nama 2.2021. Prvi pokusaj mpo. Mozda i posljednji ❤ dogovorili smo ako bude bilo izbora slucajno 2 oplodjene uspjesne blastice da vracamo obje a ako ne naravno jednu, samo da bude sve u redu 🧡
Super. Odlično za ove informacije. Bas mi je drago da napokon znaš što i kako ćete ❤
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji