Jutrooooo ❤️☕
Clio ti si trudna! 17dpo si i molim te da napravis test popodne, ne mogu cekat sutra ujutro 😁
Anabelaaaa kakvo je stanje kod tebe?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Joj sanjarka i andela toliko bih volila da je napokon uspilo, ali ja nemam nikakvih simptoma osim te temp. i sto me grudi bole. Ali eto bradavixene bole, nisu promjenile boju niti imam te žile po njima. I bas me nesto dole probada vec danima. Eto bas u njoj, kao da cu dobit. Drugo bas nista ne osjecam. Normalno jedem, idem na wc. Zato me i strah napraviti test jer ce me taj minus dotuci. Uzasno sam nervozna i kaze mi dragi, nemoj ljubavi biti nervozna, nije to dobro za bebu. Tako da ce i taj minus i njega pogoditi mislim vise nego mene
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Joj sanjarka i andela toliko bih volila da je napokon uspilo, ali ja nemam nikakvih simptoma osim te temp. i sto me grudi bole. Ali eto bradavixene bole, nisu promjenile boju niti imam te žile po njima. I bas me nesto dole probada vec danima. Eto bas u njoj, kao da cu dobit. Drugo bas nista ne osjecam. Normalno jedem, idem na wc. Zato me i strah napraviti test jer ce me taj minus dotuci. Uzasno sam nervozna i kaze mi dragi, nemoj ljubavi biti nervozna, nije to dobro za bebu. Tako da ce i taj minus i njega pogoditi mislim vise nego mene
Simptomi uopce nisu relevantni znak
Temp je nesto sta je siguran znak! Daklem trudna si 100%
Molim te popiski taj test 😁
I slusaj muzica. Nervozu odbaci i nek je zamjeni uzbuđenost ❤️
Clio mila ti si prije god dana imala spontani,i od tada pokusavate ili ? Ako ce ti biti lakse uradi test pa si mirna,razumijem te i znam koliko taj minus ubije ali meni je jos gore to ocekivanje jesam li ili nisam...
Uz tebe smo sto god bude ♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Clio mila ti si prije god dana imala spontani,i od tada pokusavate ili ? Ako ce ti biti lakse uradi test pa si mirna,razumijem te i znam koliko taj minus ubije ali meni je jos gore to ocekivanje jesam li ili nisam…
Uz tebe smo sto god bude ♥
Ma znam istina. Da, imala sam spontani prije god. ali smo ponovno ciljano poceli evo sad je bio 3 ciklus. Jer sam prvo cekala 3 ciklusa da se tijelo oporavi jer mi je tako receno da moram, pa sam krenila radit pretrage i došla draga korona i nista od pretraga. Tako da smo ubiti poceli u 7 mj. ciljano s time da smo tad samo jednom imali odnos jer je dragi imao ozljedu. Tako da prakticki je bilo akticno vas zadnja dba ciklusa
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Simptomi uopce nisu relevantni znak
Temp je nesto sta je siguran znak! Daklem trudna si 100%
Molim te popiski taj test 😁
I slusaj muzica. Nervozu odbaci i nek je zamjeni uzbuđenost ❤️
sanjarko jel i ti temp mjeris vaginalno ili? nisam nikada pa pitam
Nidam, oralno mjerim 👍
Mozes oralno ili vaginalno. Samo ne ispod pazuha
Jutro trudilice :)
Evo mog 2. Testica :) i dalje ima sanse , tako da se ja i dalje nadam 😍 a ako ne onda cemo drugi mjesec :)
Mogu vam rec da mi je ovo puno manje stresno 😂 neznam zasto . Vise se ne tresem kad radim testic 😂
https://ibb.co/CQLrDjv
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Evo mog 2. Testica :) i dalje ima sanse , tako da se ja i dalje nadam 😍 a ako ne onda cemo drugi mjesec :)
Mogu vam rec da mi je ovo puno manje stresno 😂 neznam zasto . Vise se ne tresem kad radim testic 😂
Mašo pratimo te svako jutro 🤞🤞🤞
Sretno Mašo 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji