Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    22. Listopad 2020. 08:06

Jutrooooo ❤️☕

Clio ti si trudna! 17dpo si i molim te da napravis test popodne, ne mogu cekat sutra ujutro 😁

Anabelaaaa kakvo je stanje kod tebe? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ivo& Ivana💙♥️
    22. Listopad 2020. 08:28

Joj sanjarka i andela toliko bih volila da je napokon uspilo, ali ja nemam nikakvih simptoma osim te temp. i sto me grudi bole. Ali eto bradavixene bole, nisu promjenile boju niti imam te žile po njima. I bas me nesto dole probada vec danima. Eto bas u njoj, kao da cu dobit. Drugo bas nista ne osjecam. Normalno jedem, idem na wc. Zato me i strah napraviti test jer ce me taj minus dotuci. Uzasno sam nervozna i kaze mi dragi, nemoj ljubavi biti nervozna, nije to dobro za bebu. Tako da ce i taj minus i njega pogoditi mislim vise nego mene

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Sanjarka88
    22. Listopad 2020. 08:32

Clio35

Joj sanjarka i andela toliko bih volila da je napokon uspilo, ali ja nemam nikakvih simptoma osim te temp. i sto me grudi bole. Ali eto bradavixene bole, nisu promjenile boju niti imam te žile po njima. I bas me nesto dole probada vec danima. Eto bas u njoj, kao da cu dobit. Drugo bas nista ne osjecam. Normalno jedem, idem na wc. Zato me i strah napraviti test jer ce me taj minus dotuci. Uzasno sam nervozna i kaze mi dragi, nemoj ljubavi biti nervozna, nije to dobro za bebu. Tako da ce i taj minus i njega pogoditi mislim vise nego mene

Simptomi uopce nisu relevantni znak 
    Temp je nesto sta je siguran znak! Daklem trudna si 100%
    Molim te popiski taj test 😁
    I slusaj muzica.  Nervozu odbaci i nek je zamjeni uzbuđenost ❤️

watson009
    22. Listopad 2020. 08:48

Clio mila ti si prije god dana imala spontani,i od tada pokusavate ili ? Ako ce ti biti lakse uradi test pa si mirna,razumijem te i znam koliko taj minus ubije ali meni je jos gore to ocekivanje jesam li ili nisam...
    Uz tebe smo sto god bude ♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Ivo& Ivana💙♥️
    22. Listopad 2020. 09:01

watson009

Clio mila ti si prije god dana imala spontani,i od tada pokusavate ili ? Ako ce ti biti lakse uradi test pa si mirna,razumijem te i znam koliko taj minus ubije ali meni je jos gore to ocekivanje jesam li ili nisam…
    Uz tebe smo sto god bude ♥

Ma znam istina. Da, imala sam spontani prije god. ali smo ponovno ciljano poceli evo sad je bio 3 ciklus. Jer sam prvo cekala 3 ciklusa da se tijelo oporavi jer mi je tako receno da moram, pa sam krenila radit pretrage i došla draga korona i nista od pretraga. Tako da smo ubiti poceli u 7 mj. ciljano s time da smo tad samo jednom imali odnos jer je dragi imao ozljedu. Tako da prakticki je bilo akticno vas zadnja dba ciklusa

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Lindsay
    22. Listopad 2020. 09:07

Ja sutra idem vaditi spolne hormone, javim vam rezultate.

Sanjarka88
    22. Listopad 2020. 09:10

anci000

Sanjarka88 🦋

Clio35

Simptomi uopce nisu relevantni znak
    Temp je nesto sta je siguran znak! Daklem trudna si 100%
    Molim te popiski taj test 😁
    I slusaj muzica. Nervozu odbaci i nek je zamjeni uzbuđenost ❤️

sanjarko jel i ti temp mjeris vaginalno ili? nisam nikada pa pitam

Nidam, oralno mjerim 👍
    Mozes oralno ili vaginalno. Samo ne ispod pazuha 

Maša🤰🏼
    22. Listopad 2020. 09:23

Jutro trudilice :)

Evo mog 2. Testica :) i dalje ima sanse , tako da se ja i dalje nadam 😍 a ako ne onda cemo drugi mjesec :) 
    Mogu vam rec da mi je ovo puno manje stresno 😂 neznam zasto . Vise se ne tresem kad radim testic 😂

https://ibb.co/CQLrDjv

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Sanjarka88
    22. Listopad 2020. 09:37

maša25

Evo mog 2. Testica :) i dalje ima sanse , tako da se ja i dalje nadam 😍 a ako ne onda cemo drugi mjesec :)
    Mogu vam rec da mi je ovo puno manje stresno 😂 neznam zasto . Vise se ne tresem kad radim testic 😂

Mašo pratimo te svako jutro 🤞🤞🤞

Bella🌟
    22. Listopad 2020. 09:47

maša25

Sretno Mašo 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.