Uzima li koja vitamin d sad u zimskim mjesecima?
I koji?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro zenice .Meni opet nesto cudno I ovaj ciklus.Nimalo bolne grudi,a svaki put odmah nakon ovulacije su boljele ,sve dok ne procurim. Eto ,da mi dr nije potvrdu ovulaciju ovaj mjesec pomislila bih da je anovulacijski..Ali bas cudno…🤔
https://ibb.co/hKL0f4F evo I temp.
Mene 90% ciklusa bole, a onih 10% ne bole
Ne znam o cemu ovisi
Stabljaj redovno graf, pratim te ❤️
Hocu ❤ Trebala bi ostati povisena bar jos sest sedam dana da bi bilo nesto…Nikakvih bokova,iscjedaka.Simptomi odsutni totalno.Mi bismo mogle zajedno pisnuti.😁Nisam upratila,jeste radili ovaj mjesec? A vidim I tebi je dolazi menga 29.10 kao I meni.
A nismo 😔 tek mi je pregled za 2 tjedana
Onda ako nalazi budu dobri, krecemo 🤞
Da bude sretno....❤ Da se sredis I s mislima I opusteno..🤞🤞
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Watsoon eto takav je nalaz. Maltene jos uvijek nejasan.
Ta dr kaze po tome loš ali ne idemo u postupak dok ona ne napravi novi spermiogram kako ti kazes sa vrijednostima. I nece nas uzeti u postupak ako se pokaze da ipak ima u najmanju ruku solidno kvalitetnu spermu nakon sto ga našopam 🤣 jedino ako budu loši spermici novim spermiogramom jer cu ovaj zapaliti 🤮
Andela, nista nije iskljuceno. Niti insemenacija, ali ne bi ju privatno radila nego tu kod nas je formiran tim strucnjaka u KBC-U dosle su nove mlade snage, biologice , docentica , profesorica i lijecnica sve pune znanja volje zelje i svaki mjesec imamo bebicu ili bebice uspjesno zacete razlicitim metodama. Tako da vjerujem u ovaj tim sadasnji. Jako su dobre cure. Dala bi im se u ruke.
Ja sutra idem vaditi spolne hormone, javim vam rezultate.
Gdje ih ides ides vaditi ? Sretnooo mila ♥
Hvalaaaa ❤❤❤
Kbc Osijek. Upravo sam bila na neformalnom razgovorom sa dr za potpomognutu oplodnju. Dakle, kaze da uz fertil up dragi pije aroniju, l-carnitine i pripravak casne ljubice. To cu mu sve poslati u daleke krajeve. Kada se vrati ne moramo u Zg po novi spermiogram nego da se njoj javimo ona ima aparaturu i mikroskop i sve kaze ona ce nam odmah moci reci isplati li se prirodno pokusavati ili ako ne plivaju odmah ce nas naruciti. Kod nas se to ne ceka nista osim naravno dana ciklusa jer nije guzva i navala u Slavoniji( plodno tlo pa i žene valjda). Ako je samnom sve u redu a s njim i dalje ne na terminu smo u 2. Mjesecu a ako i ja negdje zaštekam Boze pomozi….
Ona je dosta optimisticna cak i s ovim nalazom ali mi necemo imati puno vremena pokusavati prirodno jer ce on i nagodinu ici u misije tako da ja mislim da je nama 2.2021. Prvi pokusaj mpo. Mozda i posljednji ❤ dogovorili smo ako bude bilo izbora slucajno 2 oplodjene uspjesne blastice da vracamo obje a ako ne naravno jednu, samo da bude sve u redu 🧡
Super. Odlično za ove informacije. Bas mi je drago da napokon znaš što i kako ćete ❤
Hcala Bella ❤
I koji?
Ja ga imam u sklopu prenatalnih tableta pa ne uzimam posebno... samo što namjeravam možda umjesto Premama duo uzeti neke druge možda,još razmišljam koje.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
I koji?
Ja ga imam u sklopu prenatalnih tableta pa ne uzimam posebno… samo što namjeravam možda umjesto Premama duo uzeti neke druge možda,još razmišljam koje.
Ima ga u Novalacu Al ne znam jel to dovoljno 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lindsay lega,neka ti je sretno,vidis kako ces hrpu toga posloziti dok se dragi ne vrati pa onda borba!
Bude to, vidjeti ce ona odmah za koji ste postupak i iduci ciklus nakon toga odmah idete u postupak.
Na prohodnost jajovoda ne moras ici ?
Nisu ti nista govorili?
Ja jedva cekam da nam prode 11.mjesec pa cemo biti pametniji s novim nalazima♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Jutro zenice moje nisam se stigla jucer javit ufff
Evo da vam ispricam kako je moja avantura jucer pocela...
Radila sam do 2 i imala sam dogovori s bivsom kolegicom za kavu i tako odemo mi na kavu prica za pricom cakula trac klasika hahha i pita ona mene da jel joj iman sta rec ja ono sta bi ti imala kazat sve san ti nablebletala sad dok smo pricale kaze ona jesi ti trudna ja zavarila o smija govorin ja da nisan da taman iman stvari da cemu to pitanje... Kaze ona da san joj skroz cudna da je podsjecan na nju kad je bila trudna da blistan nekako da iman drugaciji pogled , ja je gledan blido mislin se jel ona luda ili ja hahha i opet joj kazen da iman stvari i da nema nikakve logike i sanse da san trudna... I sad bacila ona meni isto bubu u uvo a zensko ko zensko tesko meni bilo na putu do kuce kupit test hahah i dodem ja doma skuvan kavu pojedem reko aj oden ga popisat cisto da joj slikam i posaljem da san bila upravu pisnem ja kad ONO TEST ni vise ni manje nego plus ko kuca https://ibb.co/MGgmXZj stala gledan uvatila me panika sta je sad ovo kako sta a krvarim sta se dogada brze bolje krenila na hitnu u putu zovem gin kaze rade popodne idem kod njega primi me preko reda isprican ja njemu sve prigleda on mene i sad gleda sve se vec vidi kuca srce beba je tu ali se smistila u rog maternice i skeptican je dali ce se to sve dobro završiti ja jos u soku nemogu sebi doc kaze nema hematoma, ali kako imam problema s jajnicima kaze da zbog manjka progesterona krvarim i zbog mjesta di se beba smistila da mi duphaston i kaze da sad moran kuci glumit invalida krevet wc wc krevet...
Pita kao kako nisam znala govorin ja kao da mi je zadnja M 28.9 trajala 3 dana i bila oskudna nista na ulosku samo malo na papiru al to je normalno za mene nekad bude tako nekad bude obilna bas zbog tih jajnika...onda kaze da se vjerovazno tad plod implantira da zato je bilo takvo krvarenje.... Po zadnjoj M sad sam 7+3...
Jos sam u soku nisan ni svjesna sta se izdogadalo jucer....
Ali skepticna sam malo u vezi toga svega....a nije mi ni on bas ulija neku mirnocu... Nadan se da ce se krvarenje zaustaviti i da ce sve bit uredu.... Dragom Bogu u ruke on ce znat najbolje....❤️
Danas sam na dnevnom ulosku primjetila zute tragove, bas izrazito zute, kao sunce iliti kao zuta drvena bojica. Kad sam se brisala bilo je malo mlijecno bijelog iscjedka. Cula sam za izraz suncani iscjedak. Ima li tko iskustva? Nadam se da nisam pokupila neku upalu. Nista me ne svrbi...za sada... 🤔
Krece period 1001 "simptoma". 😆
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Jutro zenice moje nisam se stigla jucer javit ufff
Evo da vam ispricam kako je moja avantura jucer pocela…
Radila sam do 2 i imala sam dogovori s bivsom kolegicom za kavu i tako odemo mi na kavu prica za pricom cakula trac klasika hahha i pita ona mene da jel joj iman sta rec ja ono sta bi ti imala kazat sve san ti nablebletala sad dok smo pricale kaze ona jesi ti trudna ja zavarila o smija govorin ja da nisan da taman iman stvari da cemu to pitanje… Kaze ona da san joj skroz cudna da je podsjecan na nju kad je bila trudna da blistan nekako da iman drugaciji pogled , ja je gledan blido mislin se jel ona luda ili ja hahha i opet joj kazen da iman stvari i da nema nikakve logike i sanse da san trudna… I sad bacila ona meni isto bubu u uvo a zensko ko zensko tesko meni bilo na putu do kuce kupit test hahah i dodem ja doma skuvan kavu pojedem reko aj oden ga popisat cisto da joj slikam i posaljem da san bila upravu pisnem ja kad ONO TEST ni vise ni manje nego plus ko kuca https://ibb.co/MGgmXZj stala gledan uvatila me panika sta je sad ovo kako sta a krvarim sta se dogada brze bolje krenila na hitnu u putu zovem gin kaze rade popodne idem kod njega primi me preko reda isprican ja njemu sve prigleda on mene i sad gleda sve se vec vidi kuca srce beba je tu ali se smistila u rog maternice i skeptican je dali ce se to sve dobro završiti ja jos u soku nemogu sebi doc kaze nema hematoma, ali kako imam problema s jajnicima kaze da zbog manjka progesterona krvarim i zbog mjesta di se beba smistila da mi duphaston i kaze da sad moran kuci glumit invalida krevet wc wc krevet…
Pita kao kako nisam znala govorin ja kao da mi je zadnja M 28.9 trajala 3 dana i bila oskudna nista na ulosku samo malo na papiru al to je normalno za mene nekad bude tako nekad bude obilna bas zbog tih jajnika…onda kaze da se vjerovazno tad plod implantira da zato je bilo takvo krvarenje…. Po zadnjoj M sad sam 7+3…
Jos sam u soku nisan ni svjesna sta se izdogadalo jucer….
Ali skepticna sam malo u vezi toga svega….a nije mi ni on bas ulija neku mirnocu… Nadan se da ce se krvarenje zaustaviti i da ce sve bit uredu…. Dragom Bogu u ruke on ce znat najbolje….❤️
Zelim ti svu srecu! ❤
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji