Divna potpora ❤️
Volite se i mazite, opustite. Ali nikad ne odustajte od bebice. Nema ljepše stvari u životu, zato ucinite sve sta trebate da iskusite tu ljubav.
A ako ne bude, ne bude
Imate ljubav supruga i uzivajte u njoj skupa ❤️
tako je, ne treba odustajati nego se boriti, ja sam trenutno shrvana od tuge, tipicni bolovi pred vjesticu
danas mislim da me nece biti, pod dekicu i nema me nigdje
Ma imas pravo bit i tuzna pa sta sad
Tuga je sastavni dio zivota
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure meni treba pomoć ili savjet...
Stvar je takva da sam trebala dobiti M, ovih dana... Ali ne već 7-8 dana boli u donjem dijelu trbuha. Inače je to normalno, ništa strašno, ali nikad me nije počelo boliti tako puno prije nego što trebam dobiti već 2-3 dana prije, i ovaj put je bol puuuuno jača! Znači iz sna me probudi koliko zaboli i tako već danima po cijeli dan... Došlo je do toga da jedva čekam da dobijem samo da to više prođe!
Dali se ikome događalo?
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
napravila test, negativan kao kuca, dusa me boline znam kako cu raditi
Zao mi je Anci 😔 odplaci svoje, digni glavu i hrabro dalje. Šaljem hug 🤗🤗🤗🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
meni je ovo sve previse, hvala cure, pogada me to bas…
Ancioo draga moja žao mi je do neba i nazad❤ nema riječi utjehe sad. Placi i viči ako treba. I onda obriši suze i ustani. Budi snažna kakva i jesi, pravi mali borac💛 zato nema predaje. Samo hrabro. Snage imaš i možeš ti to. Glavu gore draga Ancioo 💪💕💕
meni je ovo sve previse, hvala cure, pogada me to bas…
Zao mi je, suosjecam 😔
Cure meni treba pomoć ili savjet…
Stvar je takva da sam trebala dobiti M, ovih dana… Ali ne već 7-8 dana boli u donjem dijelu trbuha. Inače je to normalno, ništa strašno, ali nikad me nije počelo boliti tako puno prije nego što trebam dobiti već 2-3 dana prije, i ovaj put je bol puuuuno jača! Znači iz sna me probudi koliko zaboli i tako već danima po cijeli dan… Došlo je do toga da jedva čekam da dobijem samo da to više prođe!
Dali se ikome događalo?
Tako je i meni ovaj mjesec...boli vec dva dana, a mengu trebam dobit za 6 dana. Inace me isto boli dva tri dana prije. Nije bas takva da budu iz sna...ali ipak boli
Lindsay bas si to predivno napisala ❤️❤️
Sanjarka znam , ma iskreno manje se stresiram sad nakon negativnog testa nego prva dva mjeseca 😂 pisat cu i testove i lh trakice i sve cu piskit ovaj mjesec bas mee brigaaaaaa meni se PISKAJU TESTOVI I PISKAT CU IH 😂😂😂
Ancio jako jako jako jako jako jako mi je zao 😢 ali nebrini se doci ce i nase vrijeme znam ja to ❤️ Nadi si ipak neku pozitivnu stvar u tome ( koliko god sad mislis da je nema) napravi ovaj mjesec nesto sta nebis mogla napravit da si trudna odi u spa ili nesto popij 2 case vina , druzit ces se s nama jos mjesec dana sve ce bit uredu vidjet ces 😍❤️❤️ Saljem puse i zagrljaje 😘😘😘😘😘
Ja si kazem kad vidim negativan test tako i budem skroz okej a i mozda nesto vece od mene misli da jos nije vrijeme pa mi zato jos nije dao mrvicu ali dat ce s vremenom 🥰
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ancio drži se, izbaci sve iz sebe i novi ciklus nove pobjede :)
mašo samo piškaj :D
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ancioo zao mi je ,jako jako 😭😭😭😭
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Maso umirem ti od smijeha 😂😂😂
Moj muz je nabavio 40 trakica od zenske s njuskala i ima da ih sve popiskam za vikend 😂😂😂
Posto sam imala samo digitalni CB sa smajlicem kako to ide s trakicama ? Kada su dvije debele (iste) crte to je onda pik i O nastupa kroz 24h ili je to vec pokazatelj ovulacije u tijeku?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji