Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌈Wonderer🌞
    18. Ožujak 2021. 10:35

Samo da svima posaljem najcvrsci zagrljaj, pogotovo curkama koje se ovih dana ne osjećaju dobro ili su zabrinute iz bilo kojeg razloga, a i onima koje su nas (nadam se privremeno) napustile da bi uzele predah od ove teme 🤗🤗🤗🤗🤗🤗.
    Znam da svi potonemo povremeno, netko cesce, netko zbog objektivnih okolnosti, netko zbog nekih unutarnjih nemira, mislim da je to sve normalno i ljudski kad pokusavas nesto i ne ide po planu.
    Sebe smatram control freakom, ali po ovom pitanju znam da nije samo do mene i moje volje i truda, nego do jos x okolnosti. Vjerujem da bi me jos koji neuspjesan ciklus isto psihicki unazadio, ali nekako se trudim gledat pozitivno i ponavljat sebi da ce doci i moje vrijeme i da nema drame.
    U svakom slucaju, ako vas nesto muci, ovde ste najslobodnije to nama ispricati, razumijemo jedna drugu i to je velika prednost pripadanja ovoj grupi 🥰!

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

RiO MArE🐟😅❣️
    18. Ožujak 2021. 10:53

Wonderer

Samo da svima posaljem najcvrsci zagrljaj, pogotovo curkama koje se ovih dana ne osjećaju dobro ili su zabrinute iz bilo kojeg razloga, a i onima koje su nas (nadam se privremeno) napustile da bi uzele predah od ove teme 🤗🤗🤗🤗🤗🤗.
    Znam da svi potonemo povremeno, netko cesce, netko zbog objektivnih okolnosti, netko zbog nekih unutarnjih nemira, mislim da je to sve normalno i ljudski kad pokusavas nesto i ne ide po planu.
    Sebe smatram control freakom, ali po ovom pitanju znam da nije samo do mene i moje volje i truda, nego do jos x okolnosti. Vjerujem da bi me jos koji neuspjesan ciklus isto psihicki unazadio, ali nekako se trudim gledat pozitivno i ponavljat sebi da ce doci i moje vrijeme i da nema drame.
    U svakom slucaju, ako vas nesto muci, ovde ste najslobodnije to nama ispricati, razumijemo jedna drugu i to je velika prednost pripadanja ovoj grupi 🥰!

Pravo receno... Potpisujem do slova sve🥰🥰💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Niksii
    18. Ožujak 2021. 10:55

Pozdrav cure, imam pitanjce. Nova sam ovdje pa bi se i htjela prikljuciti. Koliko dugo da cekam za napraviti testic nakon odnosa? Jucer smo imali odnos, a mislim da mi je jucer bio vrhunac ovulacije. Imam poprilicno neredovne menge i ne znam kada mi je tocno ovulacija i sve to pa me zanima samo vase misljenje i iskustva. Nestrpljiva sam jako, sinoc nisam mogla ni spavati od uzbudjenjaa 

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

Sunshine10
    18. Ožujak 2021. 10:56

Jutro uveliko prolazi, moje je cijelo proslo kod doktora. Pa da vam javim izvjestaj . Jutros sam ponovo vadila prolaktin i progesteron pa cemo vidjeti kakvi ce ovi nalazi biti. Isla da podignem nalaze briseva I jos uvijek nisu gotovi . Tako da ide cekanje jos uvijek. Podigla sam nalaze muzevog spermiograma . Eh sad tu nestaje pitanje. Doktor mi je rekao da ce muzevi nalazi zavisiti od mojih briseva . Ukoliko kod mene brisevi ne budu uredu, onda muž ne mora raditi nikakve nalaze I sto se njegovog nalaza tice ja mogu ostati trudna . Ali ako moji brisevi svi budu uredu, onda muž treba ici kod urologa I da radi spermokulturu. Povecani su mu leukociti. Dijagnoza normozospermia  I leukocytospermia.  Stavljam vam sliku nalaza njegovog . 

https://ibb.co/C5Xs2cm

Ima li neko sa nekim savjetom ? 😔

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

buhtlica23
    18. Ožujak 2021. 11:03

Wonderer

Potpisujem i ja..
    Ja sam stvarno pala psihicki bas  zbog tog sto sam control freak, a na ovo ne mogu utjecati. Sad je definitivno nabitniji dusevni mir koji pokusavam naci i nadam se da hocu. Moram poradit na sebi prvo psihicki da mogu nastaviti borbu dok ne dobijemo svoje cudo. 🙏

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Bella🌟
    18. Ožujak 2021. 11:12

t.loza

Zuzujalice evo ovo je kad maknem plusićhttps://ibb.co/pwxpn1h što po meni i dalje ne rješava problem nit mi ima smisla jer mi je tad lh bila negativna 🥴 ma znam da je moguće da je anovulatorni, ali lh je bila pozitivna :( najvjerojatnije ću otići po drugo mišljenje, samo dok prestanem biti tužna

T.loza lh trakica ne znaci da je ovulacija i bila. Ona pokazuje da bi do ovulacije trebalo doći. Pokazuje lh razinu kako raste i pik znači najveća razina lh koja bude prije O. Ona ne potvrđuje samu O. To potvrđuje temperatura, odnosno vađenje progesterona i uzv. Trakice nagovještaju O, a bazal a potvrdi je li do nje i došlo.

RiO MArE🐟😅❣️
    18. Ožujak 2021. 11:17

Buterfly dobro dosla... 🥰
    Možda da počnes pratiti O kao i oszale cure sa bazalnom i lh trakicama pa da donekle budes sigurnija kad ti je otprilike sako nemas nikakvih simptoma da nadolazi... A sta se tiče testića par dana prije M možeš počet... Ili kao ja 5 dana ranijr heheheh🥰💜💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Bella🌟
    18. Ožujak 2021. 11:18

▪Marty

Jutro curke ☕❤
    Zuzuzujalice, Sandričak, T.loza ❤❤❤ žene moje drage! sve ste divne jako…
    Bella draga❤ evo kopirala sam s maila što sam tražila od dr, ali isto mi je samo odg da je up poslana preko sustava pa ne znam kaj je sve točno gore. Znači DHEA, Prolaktin, FSH, LH, AntiTPO, TSH(ft4, ft3), Estradiol, Testosteron, Vitamin D i AMH. Za AMH znam da je stavila jer mi je napisala nek idem u Vž u lab da to kod nas u Čk ne vade čujemo se s nalazima još dan-dva i znat ćemo definitivno kaj s našim ciklusom..ne volim ove naše osjećaje da opet ništa s toga, ali ja se za tebe nadam do zadnjegaa! 🤞🤞isto kao i za Mare. 🤞🤞
    Ostale cure da ne bi pomislile da generaliziram, navijam ja za sve vaše plusiće koji god dio ciklusa ste i jako se veselim svakom pozitivnom testu! ❤
    Htjela sam vamreći da osim što me malo pere situacija, pa samo čekam kad ću procuriti, trenutno osim gužve na posluimamdosta privatnih obaveza i k tomerješavam još neke druge pretrage slijedeći tjedan.Željela bih svima ovdjelijepo odgovoriti i dati podršku kao do sadaali jednostavno gazi me vrijeme, previše mi je svegai na žalost ne stignem već pratiti forum a tema je baš-aktivna. Tako da ću vjerojatnotu i tamouletiti kao padobranac,a čitam vas kad stignem..budite mi dobre, hopsave, vesele i pozitivne, oićnu i tićnu

❤❤❤❤

Bella🌟
    18. Ožujak 2021. 11:21

Wonderer👌💖
    Butterfly dobrodošla🤗 da bi test pokazao trudnoću mora biti određena količina hcg-a u tijelu. A da bi to došlo, mora se dogoditi implantacija-znaci kad se oplođeno jajašce ugnjezdi u maternicu. A implantacija se najcesce dogada 5,6 do 10, a nekad 11 i 12 dana poslije ovulacije. Tako da testove nema smisla raditi prije, najranije možeš početi 8,9 dana poslije O radit test i tad postoji mogućnost da se ne pokaže ništa jer možda implantacije još nije bilo. Ako možeš čekat, napravi oko 13dpo jer tad bi trebalo pokazati ako je do nečeg došlo. 

Niksii
    18. Ožujak 2021. 11:25

RiO MArE🐟😅❣️

Buterfly dobro dosla… 🥰
    Možda da počnes pratiti O kao i oszale cure sa bazalnom i lh trakicama pa da donekle budes sigurnija kad ti je otprilike sako nemas nikakvih simptoma da nadolazi… A sta se tiče testića par dana prije M možeš počet… Ili kao ja 5 dana ranijr heheheh🥰💜💜

Hvala😊😊
    Pocet cu da, citala sam o tim trakicama tako da cu to poceti prakticirati cim mi ova menga prodje ako dodje hehe.
    Ma bilo bi mi lakse kad bih i znala kada je tih par dana prije M hahahah. Hvala ti❤️❤️

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.